קורס מרוכז

sorenm

New member
קורס מרוכז

רשמו פה בפורום שיפתח באיזשהו שלב קורס מרוכז.. רציתי לדעת בכמה זה מוריד את העלות של המחיר.? ומה התדירות של הקורס הזה עוד שאלה : באיזה שלב אני כבר ידע לגלוש לבד ברמה טובה וממש לעשות מה שאני רוצה עם הגלשן? וראיתי שיש גלשנים שמתאימים למתחילים מתקדמים וכו.. אז אם אני מתכוון להמשיך עם הגלישה כדאי לי לקנות ישר של מתקדמים במקום קודם מתחילים ואחר כך מתקדמים?

atzmony

New member
לאן אתה רץ

אני הענה לך על "באיזה שלב אני כבר ידע לגלוש לבד ברמה טובה וממש לעשות מה שאני רוצה עם הגלשן?" תשובה :רמה גבוהה היא דבר יחסי,ברגע שאתה מסיים את הקורס בהצלחה אתה רשאי לגלוש בטיסה מקומית כלומר אתה יודע ומכיר איכן אתה נוחת !! אני אישית לא היתי עולה לאויר אם לא היתי יודע שהגלשן יעשה מה שאני רוצה
ומכאן ולהתקדם לרמה שאתה נשאר באויר כמה שאתה רוצה זה תלוי המון ביכולת האישית שלך לללמוד (גם זמן נדרש לזה ).אתן לך דוגמא ביום עם תנאים טובים גם אני וגם גולשים מתקדמים נשאר באויר זמן רב (בעלי דרגה שלוש גם יצאו לטייל ) וביום עם תנאים רעים אני אנחת למטה או עם מזל גם אני אשרוד באויר כמו טיסים המתקדמים. "וראיתי שיש גלשנים שמתאימים למתחילים מתקדמים וכו.. אז אם אני מתכוון להמשיך עם הגלישה כדאי לי לקנות ישר של מתקדמים במקום קודם מתחילים ואחר כך מתקדמים?" תשובה: יש סיבה להבדלים בין הגלשנים ולא לחינם הם קיבלו את השמות מתחילים, ביניים, ומתקדם ,אני לא הכנס להבדלים כאן אבל ברגע שתתחיל ללמוד (ואני מאוד מקווה שתתחיל) תבין לבד. מקווה שעזרתי

אני ממש מתאפק לא לשאול מאיפה

מצאת את כל אותיות ה"הא" שאתה מחליפן תדיר באות אלף. עוד לא פגשתי סוג כזה של דיסלקציה, מעניין...

sam1961

New member
איפוק מעולם לא נימנה

בין התכונות שלי וגם לא בין היומרות שלי... דיסלקט הוא דיסלקט ומה הטעם להעיר? במנת המשכל הם ממילא מכפילים את רובינו אז למי אכפת השגיאות המשעשעות שלהם?

אם אתה מחפש

להוריד עלויות לפני שהתחלת אז חבל על הזמן שלך, אתה לא במקום הנכון

sorenm

New member
עלויות

כדאי אולי שתחשוב קצת לפני שאתה רושם משהו.. כי זה לא היה חכם במיוחד

חגי

New member
גדול... אני רואה שאתה בגישה הנכונה!

קשה להסביר כרגע , אבל אני חוזה לך בהחלט עתיד טוב בספורט. אם הצלחת להשתלב בפורום, להכניס מרפק ולא להימעך מהתגובות - אז יש לך את האטיטיוד הנכון. אשמח לעזור בעניין רכישת ציוד . בעניין קורסים כמו שאמרתי יש כרגע חלופה אחת בלבד אלא אם כן תצליח לארגן קבוצה של כ- 4 חברה ואז אולי אחד המדריכים האחרים יהיה מוכן לעשות ג'סטה ולהעביר קורס במחיר מוזל יותר, אבל ממש ממש לא הייתי בונה על זה - פשוט אין 3-4 חברה שרוצים לעשות קורס.

חגי כרגיל שוב טעות

רק שתירגע קצת ותפסיק לשלוף אני דחיתי לפחות 10 חניכים בחודשיים האחרונים אז באמת תפסיק עם הפסימיות והאנטיהתמידי שלך

עמירם, בוא נקים עמותה ללא מטרות...

רווח, שהרווח היחיד שלה הוא חיסולו של חגי (לפחות שיקח יום אחד הפסקה מהפורום). חגי.... תן לנשום. ככה אף אחד לא יצטרף אלינו. תן להם לגלות אותך (אותנו) בהדרגה. אגב, אתה יכול למכור לו את ה- gz בחמישים שקל...

Giladno

New member
This is new to me. I would than

suggest that from now on the only creteria for joining the sport is managing to survive in the forum:) we can even develop the system and increase the rudness in order to gain new degrees, e.g. to get Hang 4 one must cope with Hagai. You might decide the legue results as well in accordance to the rudness in teh forum. I wonder who has the best chances:))

natyh

New member
ברוך שובך עוף החול

איפה הסתתרת אגב ? כבר עברתי באירופה צכיה וסלובקיה ליתר דיוק בגולאגים .... איזה קור ואותך לא ראיתי . מתי אתה מגיע למבוא חמה ? נתי

Giladno

New member
Hi:)

Ya, long time, though Im looking at forum closely. Usualy just reading, this time I couldn't resist, as I thought it was very funny. Working a LOT these days, and the only sport at the moment is bicking. How r U?

הר לב

New member
../images/Emo23.gifהי חגי!

שלום לך חגי אתה ממש מתוק, "בעניין קורסים כמו שאמרתי יש כרגע חלופה אחת בלבד" ממש קשה לך לפרגן הא?! וקשה לך להוציא מהפה את השם של החלופה. אתה ממש מדהים. וככה אתה רוצה להגדיל את מספר החברים באגודה? אז כדאי שתיקח מגבהה(ג'ק) כדי שתוכל להשתמש בחלופה. עגור מועדון לגלישה אווירית ומצנחי רחיפה אינו חלופה הוא קיים מ 1977 וכמעט ממש כמעט כל הגולשים למדו בו, וגם אלה שמוגדרים כמדריכים. אז לקרא לזה חלופה? בחייך אתה פשוט מדהים. ארנון הר לב עגור 03-5067467 03-6580144

johash2

New member
חלופה?

יש אפשרות אחת. חלופה, מעצם היותה חלופה, כבר מדברת על אפשרות נוספת.

RealityBoy

New member
עוד חדש שמאוד מתעניין

קראתי כול מה שמצאתי בעברית ועדיין יש המון שאלות את העלויות של הקורס והציוד אני יודע - האם יש עלויות שוטפות פרט לדמי החבר(250)? האם יש שוק לגלשנים המשומשים ברמת המתחילים או שעלולים להתקע איתם עד שיימצא פרייר (הלך הכסף)? האם מקובל לרכוש את הציוד מחו"ל (חדש/משומש)? אחרי שגלשתם איך אתם חוזרים לנקודת ההתחלה או לרכב שעימו הגעתם? הבנתי שיש נהג שאוסף אותכם האם זה בתשלום או סבב בין החברה או חברה/אבא/דוד שעושה ג'סטה - כול אחד מארגן לעצמו טרמפ חזרה? האם הגלישה היא עונתית? למשל בחורף ניתן לגלוש? האם מעבר לדאיה אפשר לעשות גם תרגילים כייפים - לופים, נסיקות חדות, צלילות מרהיבות, ברגים סיבובים חדים וכו' - האם יש אדרנלין בספורט זה או שזה סייסטה אווירית? המון שאלות - אשמח מאוד לתשובות מפורטות. לילה טוב

למעלה