קורס מרוכז

RealityBoy

New member
אולי הגיע הזמן

שאחד החברה המנוסים יכתוב מדריך קצר על התחום עם כול התשובות החשובות לחבר'ה חדשים שמתעניינים ורוצים להצטרף.

SENTINEL 1

New member
לבקשתך../images/Emo140.gif

1)בקשר לשוק הגלשנים המתחילים ששאלת-יש ביקוש גבוה בהרבה, בניגוד לגלשנים מתקדמים ולכן אין סיכוי שתתקע איתו. 2)קניית ציוד:עדיף חדש אם כי זה יקר בלפחות כפול(תלוי בך) ממשומש שיכול לתת לך ערך טוב לפחות בשלביך הראשונים. 3)בקשר לחזרה לנקודת התחלה:כמו שאמרת נעזרים בחברים שבאת איתם בשביל כך(דוד,חבר וכו')או נוחתים קרוב ולוקחים טרמפ(עוד סיבה לטוס בזוג או יותר-זה חלק מהחבורתיות). 4)ניתן לגלוש בכל עונות השנה. 5)לפי חוקי האגודה-אסורה טיסה אווירובטית,אם כי אפשרי גם במותרות להפיק טיסת אקסטרים חביבה. (הנכללת אפילו בטיסת קרוס רגילה...). 6)נכון להיום בי'ס עגור הוא המענה היחיד שנותן מענה זמין וטוב להכשרת גולשי אוויר גם אם זה נישמע קצת יקר-זה כדאי. 7)קשה להסביר הכל בכתב, אבל אתה מוזמן ליצור קשר חי(זה ייתן לך קצת יותר מושג ועזרה):ירון לוין 050-7-505282 יו"ר

יש אדרנלין והרבה

לכל שאלותיך יש בעצם שתי תשובות: כן ולא. הספורט הוא כך כך רב פנים שכל אחד מוצא בו את מה שמתאים לו. יש גם טיסות כיף עם מעט אדרנלין. יש גם אווירובטיקה. יש נהגים שאוספים אותנו (לא תמיד) ויש גם המתנות מתישות לאיסוף. יש ציוד מחו"ל ויש בארץ ציוד די והותר ובזול. בארץ ניתן לגלוש בכל יום כמעט (פרט לימי גשם חזקים או רוחות סערה). כמו שכתבתי בתחילה לכל השאלות יש שתי תשובות לפחות. אפשר להיתקע עם ציוד ואפשר גם למכור. אגב, סטטיסטית, אני מעריך שיש לך סיכוי 1/10000 (אחד לעשרת אלפים) להיות גולש אוויר מהשורה. יש המון נשירה בשלב שבו אתה נמצא, ואחר כך בזמן הקורס שאינו קל ובהמשך אתה רואה כמה זמם אתה משקיע בספורט הזה ומה אתה מפסיד בדרך (לפעמים גם משפחה ועסק שקודם שיגשג). בקיצור: אם אתה שואל כל כך הרבה שאלות מקדימות, אני חושד שזה לא ממש בוער לך בעצמות, או שאתה סקרן בלתי נלאה. מאידך, אילו היית סקרן כזה גדול, היית יודע משהו על הספורט הזה. אני ידעתי הכל (כמעט) מהיום שהגלשן הראשון החל לטוס. עקבתי לא האמנתי שיהיה לי האומץ לעסוק בזה פעם. אבל אני גולש מתחילת שנות השמונים, עברתי טראומות רבות אבל הכל היה כדאי. או כמו שאחד הגולשים אמר לי לא מזמן, כשנחתנו יחד בצמח, לאחר שהמראנו בתבור: "מי שגולש באוויר הוא אדם יותר טוב" אולי...

כמדריך בדימוס הייתי עונה לך ברצון

אך חבל על המאמץ כאן בפורום, אשמח לעזור בטלפון 0547744845

David Gerby

New member
איסוף נעשה בד"כ ע"י אבא, חברה

או DOD כמו שאמרת אבל לפעמים גם ה DOD צריך איסוף... אני מניח שבדקת באתר בקישור "שאלות נפוצות". אם לא, אתה מוזמן להכנס לאתר.

הר לב

New member
../images/Emo23.gifכל התשובות בנושא!

תשובות על שאלותיך בנושא, בעגור מועדון ישראלי לגלישה אווירית ומצנחי רחיפה. 03-5067467 03-6580144 [email protected] agur.ccc.co.il ארנון הר לב עגור

RealityBoy

New member
תודה רבה לכולם

כנראה שאת כול ההשלמות צריך לעשות בשיחה אישית שאלה אחרונה האם יש לכם מקום מפגש כולשהו? האם אפשר להצטרף אל מישהו מכם? לא לטיסה סתם יום אחד לספוג את האוירה ולשאול את השאלות. אני מהצפון (אזור עפולה).

David Gerby

New member
אם תצא עכשיו מהבית בטח תגיע

בדיוק לרגע שלפני ההמראות באתר הפופולרי ביותר שנמצא במרחק יריקה ממך - הר תבור ותפגוש חלק נכבד מהגולשים, שם תוכל לספוג את האוירה ולהבין במה מדובר.

למעלה