קורס מפקדי טנקים

הקמ"ט

כמעט כל הזמן החברה בשטח עובדים עם הטנקים יושנים בשטח וחיים את השטח רק בשלושה שבועות הראשונים הם עושים לימודים ועד כל מיני הכנות קטנות. יש המון מדסים ומבחני כושר בקיצור קורס קשה. אבל אין מה לעשות מקפידים שם ממש כי בסוף אתה לא מפקד על ארבע חיילים אתה מפקד על מכונה רצחנית שבשניה יכולה לחסל אותך וזה לא צחוק לכן זה אחד הקורסים היותר קשים בצה"ל אם אני לא טוע הוא הקורס הרביעי או החמישי היותר קשה אחרי קורס טיס. נכתב ע"י אמיר

סמדר בנ

New member
אמיר

נכון - הוא לא היה מפקד ישיר שלה אלא מפקד כתה אחרת. אני מבינה שהוא חוזר לביסל"ש עכשיו? קמ"ד שיריון נדמה לי הוא היחיד מהקמ"דים בו לבנות יש מפקדים בנים - בשאר הקמ"דים המפקדות הן מדריכות . בשיריון יש אבחנה בין המפקדים שלהן והמדריכות שלהן. המדריכים מעבירים את הקטע של רובאות, עבודה על הטנקים וכוק והמדריכות את נושא ההדרכה.

כן הוא חוזר

לבסל"ש הוא יהיה רס"פ הדרכה, בקיצור רס"פ של הקמ"ד והמדריכות וכל מי שקשור להדרכה.

סמדר בנ

New member
לא להיבהל מראש

מאוד תלוי בילד (או בילדה כמו אצלי). אצלי הבכורה עברה קורס מפקדים (תותחנים ולא שיריון) ומכיון שהיא לא דברנית מה שידענו שהכל "בסדר" "סבבה" וכד'.

ע ו מ ר 4

New member
וברכת ../images/Emo50.gif בהמשך הדרך

לבן של מוליבלבולי שסיים אתמול קורס מטקים... בהצלחה יוד.....אוהבים אותך.

תמי57

New member
הוא ירזה עוד???

ביום ד' הבא הוא יגיע לרגילה ולאחר מכן מתחיל את הקורס. לשלוח איתו אוכל ??????????

תמי4 הבן שלך לא ירזה

עומר4 חן חן על הברכות. תמי,הבן שלי סיים עכשיו קורס מטקים וביום רביעי יש לנו טקס סיום. יום לפניכם. הקורס לא קל יש הרבה ניווטים ושהייה בשטח אך לפחות הבן שלי נהנה וחזר כל פעם עם חיוך על השפתיים. היציאות בערך כל 21 יום. אך הבנתי שיש פחות דיסטנס עם המפקדים. לומדים הרבה חומר עיוני ולבן שלי שהיו לו קוצים בבית-ספר היה קצת קשה אך הוא התגבר והנה הוא כרגע הראשון מבני כיתתו פה בקיבוץ שמפקד,למרות שמנהלת בית-הספר שאלה למה מתאמצים שהוא ישאר בבית-ספר כי היא כבר מזמן היתה זורקת אותו. אז עוד אחד מה"פרחחים" מצטרף לשורות המפקדים. שיהיה לכם קל ואם יש שאלות את מוזמנת ליצור קשר.

תמי57

New member
תודה מוליבילבולי

ברכות על סיום הקורס של בנך. טוב לשמוע על החיוך. וטוב לדעת שלא ירזה !!!! מס' קילוגרמים פחות והוא יעלם ! אבל בד"כ הוא לא מתלונן, אופטימי, מחייך, הכל בסדר.... אני מאמינה שהכל יעבור בשלום. מותר לשאול מאיזה קיבוץ אתם מוליבילבולי ?

תמי57 היי!

אנחנו מכפר החורש. מותר לשאול לאיזה יחידה הבן שלך שייך? אנחנו שייכים ל188 [גם אני שירתתי שם] אך ייתכן שהבן יהיה מפקד של הטירונים שמתגייסים בנובמבר. הלוואי לפחות עוד שמונה חודשים של שינה,וגם לך יש עוד כמה חודשי שינה ושקט.

תמי57

New member
שוב המספרים האלה.. ../images/Emo13.gif

אני לא כ"כ בקיאה במספרי היחידות והגדודים מוליבילבולי . הוא היה בגדוד אדם. האמת, הדבר הראשון שאמרתי לעצמי כשהוא הודיע לי שהוא הולך למט"קים זה "איזה יופי, עוד כמה חודשים של שינה" (עבורי, כמובן)

למעלה