קורס מדריכים....

קורס מדריכים....

עם מישו יודע משו על קורס מדריכי רכיבה ווסטרן.. אז בבקשה שיעביר פרטים...

קודם כל.....

אתה יכול לעשות בווינגיט.....ואם אתה לא רוצה אז אורי פלג שמעביר קורסים ממש טובים שזה אם אני לא טועה חודש שאתה ישן בפנימיה (זה ברמת הגולן) אני יודעת שבחופש הגדול יש קורס....ואנשים מהחווה שלי (בבית אורן) הולכים לשם.... הקורס עולה נדמה לי 3000 שקל או משהו כזה...אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך מספר טלפון של מישהו שיתן לך את המספר שלו כי לי אין.... :/......

אני שמעתי שהקורס של החודש

עולה משהו כמו 8 אלף שקל והקורס של השנה בערך 10 אלף

abct

New member
כנס...

בחופש הגדול יש קורס מדריכים (בשנה האחרונה הוא היה באלונים, אבל רוב המחזורים הקודמים עשו את הקורס ברמת יוחנן), המבחנים לקורס אמורים להיות עוד חשהו כמו חודש, והקורס עולה בסביבות 8000 שקל אם אתה בא עם סוס, ואיזה 10000 אם אתה בא בלי סוס... ולא,לא הוספתי עוד 0 בטעות... :/ אה, והאורך של הקורס הוא בערך חודש, קצת פחות.

popi199

New member
אני עושה את הקורס!

המבחנים זה ב29 במרץ, הקורס עצמו הוא מה11 ביולי עד ה8 באוגוסט אם אני זוכרת נכון...ואין מצב שזה עולה 3000 שקל, הקורס הוא בתנאי פנימיה....עוד לא החלטתי אם להביא את הסוס שלי או לא..ABCT אתה סגור שזה המחירים?

a l o n i s 1

New member
בכנות זה הרבה יותר...

אני חושב שזה 10000 משהו כזה... אני עשיתי עוזרי מדריך עלה לי 7,000

aloniguy

New member
בכנות זה יקר אבל....

אמרו לי שזו חוויה של פעם בחיים ויש דברים שאפשר ללמוד רק מהקורס....

אז לא 3000....אין לי מושג כמה....

אני עושה הסמכה אצל ניצן....בחינם....חחח....ואם יהיה צורך אני אעשה גם אצל אורי....אבל סביר להניח שאני לא אצטרך...אניי וואיי..... אין לי את המספר של אורי....אבל אני אביא לך מספרים של אנשים שיכול להיות שיש להם.... או.קיי....של שי- 058344712 ושל ניצן- 058344704 אבל ניצן לא בארץ הוא יחזור רק עוד שבוע, שבועיים....ואם אין להם תחזור אליי....ואם יהיה לי את המספר אני אומר לך.....

ממ.. את יכולה לדבר איתם את??

כי אני לא מכיר אותם ופאדיחות להתקשר למישו שאתה לא מכיר...

חחח...סבבה אני אשאל.......

ובאמת סליחה שאני בנאדם ואני טועה! תאכלו אותי וזהו!!!! טוב סבבה קלטנו שזה לא 3000 טעות שלי!!!! אז זה עולה 8000 פסדר קלטנו!

barakcastro

New member
אבל איך העזת להגיד 3000????????????

מה את פייייפ????? נו באמת, זה אלמנטרי!!! חח סתם..

חה חה.....לא מצחיק!

חחח...סתם....
ד"א....לפני איזה שנתיים אולי יותר, השתתפתי במשהו בערוץ הילדים שצריך לרכב וזה היה באינגליש ועכשיו שאני רואה את זה אז אני קולטת שרכבתי מהזה יאפה...באמת...והיו לי מעברים חלקים כאלה...משהו מדהים....חבל שהיום אני לא רוכבת ככה.... ://////

abct

New member
אהם...

i am a girl!!! ראבאק... למה 3000? זה עולה איזה 10000... גם אני יוצאת לקורס ו... המבחנים יוצאים על היומולדת שלי!!! אוף...

עם יש כאן אנשים שעוד מחפשים מידע ..

בקשה הנה קישור לפרטים על הקורס מתאם וינגיט.. http://www.wingate.org.il/site/HE/wingate.asp?PI=150&doc_id=822

למעלה