קורס למועד יולי

pineapples

New member
קורס למועד יולי

שלום! אני חדשה פה בפורום. ניגשתי בפעם הראשונה לפסיכומטרי עם קידום תיכון והוצאתי 690, אך לצערי זה לא מספיק לי למה שאני רוצה ללמוד. רציתי לגשת למועד יולי, ואני מתלבטת בין שני קורסים- היי-קיו או קידום (מועדון 700). אני לא יודעת אם מותר להמליץ פה על חברות שונות, אבל אני אשמח לדבר עם אנשים שעשו את שני הקורסים כדי שיעזרו לי להחליט (בתקווה שאני לא אצטרך לגשת פעם שלישית). ועוד שאלה כללית- הוצאתי בפסיכומטרי הראשון 133 באנגלית (וזה נקודה מפטור). האם אני אוכל לקבל איכשהו בכל זאת פטור? (בלי קשר לשיפור הציון הכללי). תודה מראש!

אני מפחדת להגיב כדי שאנשים

פה לא יחטפו עצבים . אם בכל זאת תרצה שאני אנמק ( וזה יהיה ארוך ) רק תגיד.

את בטוחה שאת צריכה קורס?

תכל'ס את יודעת מה מצפה לך, את תרגלת את הכל.. לדעתי עדיף לך לקנות ערכה או יותר ופשוט לחרוש ספציפית את הנקודות החלשות שלך.. בהצלחה לגבי הפטור- באונ' העברית יש תנאי שמעל 650 ולא זוכרת אולי מעל 130 יש פטור.. תבדקי באתר שלהם

1234191

New member
תקשיבי טוב!!

690 מתוקה שלי את לא צריכה עוד קורס!!!! את תותחית!!! שום קורס לא ישפר לך את הציון!! את ככל הנראה מבינה באופן עמוק את רוב החומר ואת לא צריכה אףחד שיעשה לך נונו ויראה לך איפה את חלשה! את 690! זה ציון מדהים!! ככה את מוציאה 730 בשקט: קונה ערכת יואל גבע נקייה דנדשה (מבקשים ממי שעשה קורס שיקנה בשבילך). קונה עוד ערכה (אני ממליץ על קידום בנוסף לערכה של גבע, ואם יש לך כבר ערכת קידום אל תקני עוד אחת כי מספיק ההסברים המעולים לשהם התרגול שלהם נחמד לא להיט). ואם יש עוד כסף אז בכבוד עוד ערכה (אני עשיתי מועד 2 כמוך אחרי 714 עם ערכת קידום נקייה, הייקיו נקייה, וגבע מקושקשת ברובה). עוד המלצה ענקית שלי היא לקחת את האתר של קידום + 3 סימולציות קשות ונהדרות שלהן! 250 שקל ויש לך תרגולים נחמדים באינטרנט (לא להיט....) מילון מעולה (להיט אחושרמוטה) וסימולציות מאתגרות מהסוג שיבטיח לך את הציון הגבוה ביותר!!! אני מאמין שאם תוציאי 1000 (על ערכת גבע נ-ק-י-י-ה + האתר של קידום עם הסימולציות שלהן (מתכונת 1-3 שלא מקבלים בתיכון)) יהיה לך את כל הכלים להצליח בבחינה. עוד כמה ג'ובות עבור עוד איזה ערכה ככה בשביל כמות תרגול איכותית ומגוונת יותר.... והכי חשוב... להרבה אנשים ניתן להמליץ לעשות פסיכו ראשון או שני בלי קורס, אבל את??? עם 690 אחרי קורס??? שלא תעיזי!! אני לא אסלח לך!! למה שתשלמי עוד כמה אלפים יותר מהתוכנית שרשמתי לך למעלה??? כדי שהבוחן הפלצן יבזבז לך את הזמן בלספר לך כמה המכון שלו טוב? או כדי שבמרתון יהיה מי שיגיד לך "תם הזמן. הפסיקו לכתוב, עברו לפרק הבא"?????????????????????????

עד כמה האתר שלהם שווה?

אני מסתכל על מה שאתה רושם, את המילון שלהם יש לי כבר (גם את הMP3) אז בשביל 3 סימולציות 250 שקל? נראה לי מופרז. בכל מקרה לא הבנתי איך משיגים חוברת של גבע, אם חבר שלי בקורס הוא יכול לקנות ערכות ריקות?

1234191

New member
המילון של האמפי גם הוא מיותר

אני לא מציע את קידום כמאגר המילים המושלם שכדאי ללמוד ממנו - כי בתור מאגר מילים הוא לא שונה מהיתר. פשוט התוכנה שמאפשרת את הלמידה נוחה מאוווווווד יעילה אפילו עוד יותר ופשוט מושלמת כל כך ללמידת המילים שאני יכול לומר שלא הייתה מילה אחת (!!!!! ועוד סימן קריאה אחד:!) מהמילון שלא ידעתי את כל פירושיה. וזה רק בגלל שהתוכנה נוחה ויעילה ברמות מטורפות והייתי מוכן לשלם עבורה ועבור האתר בכיף 250 שקל עוד לפני שידעתי שאני מקבל גם סימולציות (עשיתי סימולציות של הרבה מכונים והרמה שלהם איכותית, מאתגרת ופשוט מושלמת לדעתי, שוב לעניות דעתי). ושלא תבינו אותי לא נכון, אני בסך הכל ממליץ על השיטה שאני למדתי לפסיכו השני שלי (כאמור קידום+גבע+הייקיו), ואין לי שום אינטרס לטובת קידום שאני ממליץ על האתר שלהם! לדעתי המכון הכי שווה זה בכלל גבע :). אבל אני לא בא להלל אותו או משו.

למעלה