קורס טרום נישואין

מגשימה1

New member
קורס טרום נישואין

יש כאן בטלויזיה איזה זוג נשוי שבע שנים והם מסתדרים נהדר , אז האישה אמרה שהם ךקחו קורס טרום נישואין לפני שהם התחתנו ואחד הדברים שנחרטו להם מהקורס זה אף פעם לא להפסיק לצאת לבלות . בכל אופן תהיתי מה דעתכם נראה לכם שבאמת קורס כזה יכול לעזור במשהוא? יש אילו דברים שאפשר ללמוד מעבר להתאמה או לא התאמה ? אולי צריך יחד עם רישיון הנישואין והמקווה לעשות גם איזה קורס "נהיגה מונעת" , נראה לכם שזה יכול לעזור במשהוא ?

t o t a l

New member
בתנאי שהמדריכים יהיו גרושים

אחרים לא מבינים כלום בנישואים

אלוהההההההה....

ה-מדריכים- בפרט או המדריכים בכלל??? רוצה ליגלות לנו משו??? כי לא הצטיירת לי כאחד שחובב הדרכות מהצד ה"חזק"....
{מי כן מבין משו ביחלט בעולם הזה...??}

מגשימה1

New member
אבל אם יש אנשים שהם נשואים באושר

שנים רבות , את לא חושבת שזה אולי בגלל שהם כן מבינים משהוא?

לבלות זה חשוב

להתרענן מהשיגרה המעייפת זה חשוב,אבל חשוב ביותר ששני בני הזוג יהיו יותר דומים מאשר שונים כדי שלא יווצרו ביניהם פערים גדולים מידי שיובילו לחילוקי דיעות חריפים וקיצוניים. מה יש לומר,אני בעד אהבה,כבוד והערכה לבן/ת הזוג ולא ממש בעד קורס טרום נישואים.

מגשימה1

New member
גם אני חושבת שחשוב שהם יהיו

דומים , אומרים שהפכים נמשכים ואולי זה נכון , אבל אני חושבת שלאורך זמן זה מאוד מקשה עליהם להסתדר ביניהם . אם כי בדומים אני לא מתכוונת בכל , לפעמים גם זה יכול להקשות , נגיד ששניהם נורא עקשנים , זה מקשה , לא עוזר . צריך "לדעת" במה להיות דומה ובמה שונה , למשל בהשקפת עולם , בערכים , זה עוזר להיות דומה , אבל זה טוב גם דומים וגם שונים , כי ככה משלימים אחד את השני . נראה לי שצריך הרבה מזל למצוא את האדם המתאים ואחר-כך הרבה עבודה קשה , אבל אני מכירה כמה זוגות מוצלחים וזה בהחלט שווה את המאמץ .

איך שלא תסתכלי

דומים מצליחים יותר.קל להם יותר. עם שונים זו בעיה רצינית כי תמיד תמיד יהיו ריבים וכעסים ותסכולים בילתי נסבלים ומתמשכים. כמובן שאין שלמות של מאה אחוז עם דומים,אבל הם המושלמים יותר לזוגיות נעימה. אהבה היא מתכון מצוין וכמובן הרבה הרבה סקס חשקני

../images/Emo4.gif

למה לא אמרת מלפניי כן... אני הלכתי לכוון הפרוסטיטוציוני...של הסקסופוזיטי-ביסטי... עכשף אקול מוון....

לא לא לא לא לא.

אסור שהם יהיו דומים.. עיניין משותף..כן...כבוד, כן... אהבה.......כן כן כן כן כן כן כן....... אחרת.. זה סתם "אח תאום"....ממלא מקום. או משו על תקן "חבר".. אני בעד... ספין, אתגר, שוני, יצירתיות...

ד ו ל ה

New member
לצאת לבלות...

כאחת שלא הפסיקה לצאת לבלות עם הבעל לשעבר אני יכולה להעיד שמדובר בבריחה מוצלחת למדי... השהייה יחד באותו הבית כל הערב היתה מחניקה ומעיקה - הפתרון האולטימטיבי היה "לצאת לבלות" עם עדיפות ברורה לבילוי עם חברים או בילויים שאין בהם הרבה סכוי לשיחה משמעותית (כמו סרט, פאב רועש, מסיבות וכו') בהחלט לקח לי זמן להבין את זה...

ד ו ל ה

New member
אם כבר עליך...

מעדיפה בילוי של 1+1 את הקורסים המייגעים נשאיר לאלה שעדיין לא נישאו.

למעלה