קורס דייבמאסטר

קורס דייבמאסטר

השגתי אחלה מחיר לקורס דייבמאסטר ויש 2 מקומות פנויים. הקורס יערך החל מה-22 לדצמבר במועדון מנטה באילת וכולל מגיש עזרה ראשונה, צולל הצלה, קורס דייבמאסטר ולינה באכסנייה של מנטה (9 לילות עם ארוחת בוקר)- חבילה שלמה על מנת לעבור משני כוכבים לדייבמאסטר. הקורס אינו כולל ספרות (שאינה חובה). דרישות: צולל 2 כוכבים עם 20 צלילות רשומות כאשר להסמכה יש צורך ב 60 צלילות רשומות. מחיר החבילה 3000 ש"ח בלבד. לפרטים נוספים ולהצטרפות נא ליצור איתי קשר באימייל או במסרים.

bikenet1

New member
מחיר החבילה כולל לינה וא.בוקר ?

ואני מניח שזה לא כולל את התעודות ... וד"א מי המדריך ?

מחיר החבילה...

כולל את התעודות וכולל לינה וארוחת בוקר.... המדריכים יהיו נועם וסמי... סמי הוא אחלה מדריך - מאוד מיקצועי וכמוהו גם נועם אשר יכול לתת לנו כמה טיפים על צילום תת ימי.

bikenet1

New member
ואאלה...מפתה לאלה .......

ד"א למה הוא מתחיל ביום א ולא ביום שישי ...? אני מתלבט בין מנטה לבין דוגית... בדוגית מדובר על 5 סופ"ש כך שיוצא שאני גם בבית ולא מפסיד עבודה . וכך גם לאישה לא יהיו טענות ולגבי המחיר בדוגית זה 3100 שזה כולל תעודות+ספרות . והקורס מועבר ע"י צביקה שעד כמה שהבתני הוא דיי טוב לדעת ותיקי הפורום.

כבר התארגנו על התאריך....

אז אני מאמין שתהייה בעייה לשנות את זה וכפיצוי לאישה - תזמין אותה לסוף הקורס לאילת - זה יוצא הסילבסטר...!!!! ולגבי הספרות - אני מאמין שאני אצליח לסחוט את זה מהם במחיר הקורס אבל לא מתחייב.

Sushi

New member
לך על הקורס בדוגית

משתי סיבות: 1. החשובה ביותר. צביקה מדריך מהמקצועיים ביותר שיש בארץ. אני עשיתי את הדייב-מאסטר אצלו. 2. ככה לא תתרום למנטה, אם זה חשוב לך איכשהו. יש עוד סיבות לכאן ולכאן - המחיר הנמוך יותר במרכז (לא כולל לינה), משך זמן הקורס (במרכז נגרר יותר) ועוד ועוד.

Sushi

New member
צריך לקרוא הודעות עד הסוף

טוב, אז במרכז המחיר לא נמוך יותר

שרקי..

New member
תגיד אבו נפחא הבחינות גם בטאבה?

או שיודעים במנטה לבחון גם בארץ??

אילוניק

New member
הבחינות בטאבה בגלל

מפאת הבושה פוחדים שסייג יחתום על התעודה היות ואז אבו נפחא יהיה צולל שמסכן את עצמו וגם על מנת שיסיים כמה שיותר מהר שלא תפגע לנו אספקת החשמל חלילה

שרקי..

New member
לפני מועדון מנטה מסמיך בטאבה???

לפני כמה ימים כתב ABOBO ואני מצטט "סוף סוף קיבלתי את תעודת המדריך,את הקורס עשיתי במנטה ואת המבחנים בטבה(כמובן של פאדי). אז תאחלו לי בהצלחה!" כמו כן כתב מדריכנו בתשובה לאבו נפחא ידידי, שחצי הקורס הודרך על ידי דורון וחצי על ידי מדריך שברח לאוואי, אייל סייג אולי? השאלה למה מועדון מנטה מסמיך מדריכים בטאבה? לשאלתי למה טאבה לכל ה#$@& ענה לי JUSTMINIME ואני מצטט "המבחנים התבצעו בטאבה כי שם לחלקנו הגדול נערך הקורס וזאת מפני כל מיני פוליטיקות של אנשים במערכת (לא מענייני ולא רוצה להכנס לזה)" ועל זה אני מצטט מה שאמרה סבתא של דודה של שכנה של האיש שאוסף אצלנו תזבל בבלית מסולסלת אי אפשר להפחיד עירקי בזברה למה הם אחים זהים. הסמכות PADI בטאבה הם עוד התחכמות מבית המדרש של הארגון הזה. ואני אפרשן את זה פרוש רשי. שתי סיבות עקריות למה ב-PADI מסמיכים בטאבה.. 1. לפי החוק בארץ קורסים צריכים להיות מועברים בחסות של מועדון צלילה, גם אם המדריך הוא פרילנסר ( כלומר משלם למועדון נטו בעבור שרותי צלילה וחסות אך הלקוחות משלמים למדריך ישירות) לא להתבלבל עם פרילאנסר מזויף כמו אייל סייג שעד כמה שהבנתי החניכים משלמים למנטה ומנטה שוכרת את שרותיו של המדריך והוא במקום להיות שכיר במועדון עובד ומגיש חשבונית למועדון. כלומר בארץ גם אם המדריך מארגן לעצמו לקוחות מועדון כל שהוא גוזר קופון ממנו. 2. לפי החוק בארץ יש להעביר בקורס תכנים ונורמות ומבחנים מינימליים בטאבה אין חוקי מדינת ישראל חלים. 3. חלק מהמוסמכים בטאבה בקרו שם אולי פעם אחת ולפעמים אפילו לא זה. ואחר כך מתפלאים למה יש תאונות באמת למה?

בו אני אגלה לך כמה דברים

1. יש מריבה בין אקווה ספורט למנטה. 2. המריבה היא האם הנציג של PADI בישראל יכול לנהל מועדון מתחרה. 3. לכן אקווה מעבירה קורסים דרך PADI INTERNATIONAL ולא PADI EUROPE שמנטה היא הנציגה שלו ולכן עלמנת להיות שייכים לPADI INTERNATIONAL צריך לבצע את הקורס דרך מצריים שם הם אחראים. 4. חיפשתי את ההודעה של justminime ומצאתי שהקורס התבצע ע"י בני פורטנוי שם דבר בפאדי ועצם זה שאתה לא מכיר אותו מראה על רמת הבנתך האפסית בפאדי וחוץ מזה לידיעתך הוא זה שהסמיך את דורון זיו. ולא כל מה שלא נעשה "בארץ הקודש הצדק והחוק"(בציניות אם לא הבנת) הוא הכי טוב בעולם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
קצת הבנת הנקרא

זה שאקווה ספורט ועוד כמה מדריכי פאדי בארץ בוחרים להעביר את הקורסים בטאבה ברור לחלוטין. השתחררות מחוקי הרשות וכן אפשרות לרכוש את ערכות ההסמכה שלא דרך המתחרה העיסקי שלהם בארץ. השאלה בה דנו היא מדוע הנציג הרשמי של פאדי בארץ מעביר את הקורסים בטאבה. לו קראת בעיון את ההשתלשלות דובר בפירוש על קורסים שאורגנו ע"י מנטה. מאחר ולמנטה אין בעיה מהיכן לקנות את ערכות ההסמכה וכן אינם זקוקים לחסות מועדון הרי שהאפשרות הסבירה היא ששם יותר קל לערוך קורסים עוקפי רשות (איני בטוח שזה דבר רע לכשלעצמו).

שרקי..

New member
חסוי מאוד תודה לך על המחמאות ../images/Emo95.gif

מאחר וקבעת שרמת ההבנה שלי אפסית בגלל שאני לא מכיר את מר פורטנוי לא יעזור לי לספר לך שאני צולל עוד לפני שבני פורטנוי הגיע לענף ואני מכיר אותו עוד לפני שאדוני נגמל מהחיתולים אבל למה לבלבל אותך בעובדות, ובכלל מה אתה יודע על בני פורטנוי? אתה ניראה לי עוד אחד מאינטרסנטים השפלים והבזויים של ענף הצלילה הקשורים לארגון הבזוי עוד יותר PADI והמובילים את ענף הצלילה לאבדון בעבור בצע כסף בצעדי קנגורו. אז אל תטיף לי מוסר מתחסד ואל תתחבא מאחורי פסבדונים בנסיון להטעות את הציבור, מה לעשות התפקחנו. מי שמחפש קומבינות בשביל להרוויח שני שקל הוא לכל היותר קומבינטור קטן, ובטוח שיעשה גם קובינות בשביל עשרים שקל, חתימה על מסמכים פקטיבים היא נורמה פסולה אפילו אם קוראים לך בני פורטנוי האגדי ובכלל מי באמת נוסע לטאבה??? ומי מפקח רמת הקורסים שם? אני ממליץ למי שחייו וחיי יקיריו יקרים לו להתרחק מפאדי ומכל מי שקשור אליו יש עוד ארגונים בסביבה..

כנראה שבאמת הבנו למי יש אינטרסים

אני לעומתך לא לכלכתי על אף ארגון ואפילו לא נקטתי עמדה בעד או נגד מנטה או אקווה אלה ציינתי עובדות. אתה לעומתי מצדיק את פאדי "ישראל" ומתעב כל פאדי אחר. אז כמו שנאמר בשיר יאללה לך הביתה מוטי.

שרקי..

New member
חסוי איך הגעת לזה? מישהו? עזרה?

אני נגד קומבינות ובעד שקיפות.. אני נגד ללכלך ואני בעד לגנות תופעות נלוזות.. אם תקרא את מה שכתוב בשרשור התיחסתי לתופעה החולנית של הסמכות פקטיביות בטאבה בקשר למנטה ולמנטה בלבד, כי מנטה הוא ארגון כלכלי כמו בזק או סלקום או גלקסו וולקום העולמית, וכצרכן יש לי מנדט לבקר ארגונים שאני לקוח פוטנציאלי שלהם. יש לי גם כחלק מציבור מנוף כזה או אחר להביא לשינוי בתפיסות הארגוניות של הארגון המבוקר. לא הזכרתי את שמו של בני פורטנוי או של כל אדם אחר לא בגלל שאני לא מכיר אותו, אלא בגלל שלא הזכרתי עוד שמותיהם של עוד כמה מדריכי צלילה אחרים שעושים בדיוק את אותו דבר, וגם אותם לא הזכרתי ולא משום שאני לא יודע על התופעה. את שמו של בני פורטנוי אתה גררת לוויכוח זה ואני מצטער שנגררתי אחריך אני יוצא חוצץ נגד פאדי ישראל בדיוק כמו שאני יוצא חוצץ נגד פאדי אחר, כשהמלצתי לאנשים להדיר רגליהם מפאדי היה בראש ובראשונה מפאדי בארץ ואחר כך מהארגון הזה באשר הוא.. PADI מביא את כל הרעות החולות לענף הצלילה בארץ אחר כך כל השאר מישרים קו עם המכנה המשותף הנמוך ביותר וכל זה בעבור כמה פרוטות עלובות. למען הגילוי הנאות אין ולא היה לי מעולם אינטרס כלכלי בענף, אני בסך הכל צרכן נבון שמשך שנים מפרנס את הענף בארץ דרך קורסים ציוד ושרותים.

אסף E

New member
שרקי אתה יכול לפרט יותר

על הסמכת מדריכים בטאבה - לפי מיטב ידיעתי התנאים לקבלת תעודת מדריך הוא שהוא עמד בהצלחה בבחינות שאושרו על ידי הרשות ושאמורים להערך על ידי הרשות או על ידי מי שהסמיכה לבחון (האם הארגונים הוסמכו לבחון ?) - כך שאם הבחינות בטאבה לא מאושרות ע"י הרשות (מן הסתם) לא ברור לי כיצד מסמיכים שם מדריכים.

חי בר

New member
כידוע לך, מדינת ישראל אינה המקום

היחיד בעולם שבו מסמיכים מדריכים לצלילה. כל אחד יכול לעשות קורס מדריכים בכל מקום בארץ ובעולם, ואם יעמוד בדרישות ובבחינות הארגון שלו אזה הוא יכול לקבל תעודת מדריך. אין שום בעיה לעשות מבחנים בטאבה או בטימבוקטו. כדי לקבל רשיון הדרכה *בישראל* חייבים לעמוד בדרישות נוספות של הרשות לצלילה וגם במבחנים נוספים שלהם (בין היתר על חוק הצלילה). בנוסף לבחינות יש חובה לעשות סטאג´ים ועוד כמה מטלות בסגנון. הרשות עושה מבחנים משלה בין אם אחד מאנשי הרשות מגיע בעצמו או שהם מסמיכים מישהו מטעמם שיעשה את הבחינות ורוב הסיכויים שזה לא יהיה בטאבה... למרות כל ההשמצות על ארגון פאדי אני דוקא חושב שפאדי גם עשו דברים טובים לדבר הזה שנקרא "צלילה ספורטיבית". זה קצת מוגזם להגיד שרק כסף מעניין אותם ואם קוראים את התקנונים שלהם רואים שיש להם גם לא מעט ליברליות בכל מיני נושאים כדון מגבלות עומק לצלילה. מה שכן, אם יש דבר אחד שהכי מרגיז אותי בפאדי זה שמלמדים לצלול עם השנורקל תקוע כמו ז** עומד על מסיכת הצלילה. מה זה הצ´וקו הזה???

למעלה