קורס בשחזור

njy21

New member
שיעור מספר 8

במהלך ה-5 דקות הבאות נשחזר כל דבר שנרצה מחיינו

r e s t

New member
מנטליות ישראלית.. ../images/Emo4.gif

לעשות "קורסים" בכל דבר... קורס בייקוש, קורס בשמאניזם..לעשות קורס ולצאת עם הסמכה. איזה שיחזור יכול להיות ב-6 או ב-30 דקות אפילו??? פתרון קל הוא לא תמיד הפתרון.

cozy

New member
חהחה.אתה קורא את המחשבות שלי

הישראלים האלו צריכים ללמוד מאיתנו הרוסיים. אנחנו מחלקים תעודות לוחמים:))

njy21

New member
../images/Emo6.gif אין לזה קשר למנטליות

ישראלית. יש לזה קשר לצרכים האישיים שלי
זה קורס שאני רוצה להעביר לעצמי, ואני מנצלת את הפורמט של הפורום בשביל לרשום את השיעורים (זה נוח לי ככה). בגלל שיש פה עוד קוראים, אני מאפשרת להם גם להשתתף בקורס. עבורי הקורס מאד יעיל (ואני למדתי המון ממה שכבר שחזרתי). עד כה לא הצלחתי להתמיד בלשחזר. המטרה שלי היא להתרגל לשחזר כל יום, ולהתחיל בקטן. אין שום משמעות אם אעניק לעצמי שיעורים על ההתחלה באורך של שעה, מכיוון שלא אבצע אותם
הרעיון שבשביל להשיג התקדמות צריך לקרוע את התחת, או צריך להתאמץ מאד, הוא לא משהו שאני תומכת בו
(זאת רק אמונה שבשביל להתקדם צריך להתאמץ). אני, אגב, הייתי רוצה לראות פה קורסים נוספים שאנשים מעניקים לעצמם, ושהם פתוחים לשאר המשתתפים. אני אשמח אם זה יהיה המצב

r e s t

New member
../images/Emo6.gif

תנסי לרשום באצבע, זה יועיל יותר.
לגבי מאמצים - זאת לא אמונה, זה נסיון
,אם את מרגישה הבדל..

cozy

New member
שמת לב אחי:))

שישראלים אוהבים כל הזמן לחזור על המשפט הזה - מה קשור -אין קשר - מה זה קשור:) הם לא יודעים שהרבה דברים קשורים אחד לשני אבל לא הרבה אנשים יכול לראות את הקשרים האלה:)

njy21

New member
שיעור מספר 9

במהלך ה-10 דקות הבאות נשחזר מערכת יחסים רומנטית שהיתה לנו בעבר או שיש לנו בהווה.

njy21

New member
שיעור מספר 10

במהלך העשר דקות הבאות נשחזר אירועים (שאנו מסווגים אותם כ- כואבים) מהעבר שלנו.

למעלה