קורס בשחזור

אוקיי...ניסיתי,אבל!

האמת?הרבה פעמים אני "משחזר"סתם,מתוך שיעמום.עכשיו-עשיתי את 2 השלבים הראשונים,אבל נתקעתי ב-3,אני פשוט לא מסוגל לדבר,או לדבר על זה,זה פשוט לא יוצא ולמען האמת אני מרגיש מגוחך...אשמח לדעת לאן כל זה חותר...

cozy

New member
שחזור

זה כמו החזרת אנרגיה שביזבזת באינטרקציה עם אנשים בעבר שלך במיוחד שחזור יחסים מיניים שהיו לך. חוץ מזה זה עוזר למחוק היסטוריה אישית שלך שקשורה בטכניקה אחרת להפטר מחשיבות עצמית אשמח לשמוע עוד תשובות

אני פשוט לא מצליח לעשות את השלב ה-3

זה חשוב לדבר בקול,או שגם שם אפשר להגיד בלב?

njy21

New member
אתה יכול לעשות זה בלב

לדעתי האישית בלבד, מומלץ לעשות את זה בקול, כי זה בהיר יותר ואנחנו לא מפספסים שום דבר (בגלל הנטייה שלנו לראות בתמונות, או לא לשים לב למחשבות בתוכנו וכו'). אם בלב זה יותר נוח לך - מעולה.

r e s t

New member
מפספסים..

אם לא אומרים בקול. אם קשה - כנראה מתחבאת כאן בעייה, כדאי לשחזר עוד פעם ולא 5 דקות..

njy21

New member
אני יכולה לדבר רק בשם עצמי

המטרות האישיות שלי: -לשחזר כל יום -להיות מסוגלת לשחזר לאורך זמן (בכל סשן) -לעשות החזרת כוחות עם כל האנשים שנפגשתי עימם אי פעם, ולשחזר את מערכת היחסים שלי איתם לפני כן... -לחשוף מעל פני השטח דברים מהעבר שהדחקתי/שכחתי -לחדד את המודעות שלי למה שקורה כעת (שמתי לב שמאז שאני משחזרת, אני יותר בהירה לגבי מה שקורה כרגע. זאת אומרת, קל לי יותר לשחזר מה עשיתי היום, כי אני מודעת יותר). -להתנקות מכל החלקיקי אנשים בתוכי שלא קשורים אלי -להיות קלה יותר

njy21

New member
שיעור מספר 4

(שיעור מספר 4 נשלח באיחור, ולכן הוא יהיה שיעור עם צ'ופר
) במהלך העשר דקות הבאות שחזרו אירועים ממערכת היחסים שיש/שהיתה לכם עם אבא ואמא שלכם. שחזרו בחופשיות אירועים מתקופה כרונולוגית שהיא, ואפשר גם לקפוץ בזמנים. מערכת היחסים עם ההורים שלנו זקוקה, לרוב, לשחזור ולהחזרת כוחות. אבל לא רק היא.... בכל מגע שלנו עם אנשים ישנה תופעה שמתרחשת ונקראת חילופי כוחות. חלק מהאנרגיה שלנו/מהכוח שלנו נלכד אצלם, וחלק מהאנרגיה שלהם נלכד בתוכנו. (אפילו אם רק שוחחנו עם מישהו ברחוב למשך דקה). התופעה הזו לא עוזרת לאף אחד מהצדדים, ועל מנת להקל על כל אחד, ושכל צד יוכל להיות חופשי יותר ונקי יותר מהאנרגיות זרות, אנו עושים החזרת כוחות. החזרת הכוחות מתבצעת כך: כאשר אנו לוקחים אוויר אנו מחזירים את הכוח שלנו לעצמנו, וכאשר אנו נושפים אוויר, אנו מחזירים לאחר את הכוח שלו. ניתן להשתמש בדימויים שונים, או ממש לראות אנרגיה בצבעים שונים, ואפשר גם לא. לאחר החזרת האנרגיה לעצמנו, והחזרת האנרגיה לאחר אליו יש: לשלוח אהבה לעצמנו ולאחר. אחר כך יש לשחרר את האדם הזה לדרכו. לפני שאנו משחררים אותו לדרכו ניתן לעשות עוד דברים, כגון: *לשוחח איתו ובעיקר להקשיב לו *לבקש ממנו סליחה/לסלוח לו *ועוד ועוד החזרת כוחות משחררת את שני הצדדים
בהצלחה!

njy21

New member
שיעור מספר 5

במהלך העשר דקות הבאות שחזרו אירועים ממערכת היחסים שיש/שהיתה לכם עם אבא ואמא שלכם. אלו בדרך כלל אנשים שהם מאד משמעותיים בחיים שלנו, מבחינת כמות חילופי האנרגיה שהתרחשה או שעדיין מתרחשת. שחזרו בחופשיות אירועים מכל תקופה כרונולוגית שהיא, ואפשר גם לקפוץ בזמנים. שלבו בשחזור גם החזרת כוחות.

njy21

New member
בוצע!

וגיליתי משהו מעניין על עצמי (הקשר בין יכולת שיש לי להתנהגות של אמא שלי)

njy21

New member
שיעור מספר 6

במהלך ה-6 דקות הבאות, נשחזר כל מה שקשור באדם שהוא מאד משמעותי בחיים שלנו, או אדם שהיה מאד משמעותי בחיים שלנו. ננסה לשחזר את כל מערכת היחסים שלנו איתו. רוב הסיכויים שב-6 דקות לא נצליח לשחזר את הכול, אבל עדיין ננסה לעשות זאת. בהצלחה!

njy21

New member
שיעור מספר 7

במהלך החמש דקות הבאות נשחזר אירועים בחיינו שקשורים לצעידה שלנו בדרך הלוחמים.

למעלה