קורס בשחזור

njy21

New member
קורס בשחזור

מטרה: אני רוצה להשתפר בשחזור, ולהתמיד בזה. (לעשות שחזור כל יום). אז החלטתי שאם אני כבר עוזרת לעצמי, אז למה לא לעזור לאחרים? תנאי הקורס: 1. כולם מוזמנים להשתתף בקורס הזה. 2. אין צורך להירשם לקורס. 3. כל יום יתקיים שיעור חדש. (שעת השיעור לא קבועה). 4. יש צורך לדווח אם ביצעם שיעור מסויים או לא. זאת אומרת, אם השתתפתם בשיעור מסויים, רשמו "בוצע". אם לא השתתפתם בשיעור, אתם לא צריכים לרשום שלא ביצעתם. 5. אינכם צריכים לרשום מה עלה בשחזור. (אתם יכולים כמובן אם אתם רוצים). 6. אם אתם נתקלים בקשיים, אתם מוזמנים לרשום אותם, ואולי אעזור. (משתתפים אחרים יכולים גם לעזור. מומלץ אפילו!) 7. אפשר להשתתף בשיעור אחר, או בכמה שיעורים. אין צורך להשתתף בכל הקורס במלואו. זה נתון לבחירתכם. אלו החיים שלכם. לא שלי. לא של דוד ולא של ציפי. קחו עליהם אחריות. בהצלחה!

njy21

New member
שיעור מספר 1

במהלך עשר הדקות הבאות שחזרו אירועים כלשהם מהעבר שלכם. אם מתחשק לכם לשחזר משהו מתקופת הצבא, ואתם בדיוק נזכרים בדני (ששירת איתכם) ששייך גם לתקופת בית הספר היסודי, ואז אתם נזכרים באירועים מהיסודי, זה בסדר! אל תגבילו את עצמכם תנו לתודעה שלכם לזרום נסו לשחזר דברים מהעבר. זה הכול. בלי הגבלה, בלי שיפוט, בלי לחסום את עצמכם. אין צורך לעשות החזרת כוחות כרגע. רק להיזכר
אתם יכולים לשחזר את האירועים בדמיון שלכם בלי קול, או להגיד אותם בקול (לי זה מאד עוזר להגיד את מה שקרה בקול). הערות: 1. אתם יכולים לשים שעון מעורר שיעזור לכם, או סטופר. 2. אם אחרי 10 דקות מתחשק לכם להמשיך לשחזר, אז עשו זאת.

בוצע.

עשיתי את זה אתמול בלילה, לפני שנרדמתי. נעתי מאסוציאציה לאסוציאציה, עד שהתחלתי להתיישב בתוך תחום מסויים, איזור מסויים. זמן קצר אחר כך נרדמתי - ויתכן שהמשכתי בשחזור בשנתי.

njy21

New member
שיעור מספר 2

במשך ה-10 דקות הבאות, נשחזר (במידת האפשר) מערכת יחסים שיש לנו עם אדם מסויים. אנו יכולים לשחזר אירועים מסויימים, אירוע אחד משמעותי, לשלב החזרת כוחות, לא לשלב החזרת כוחות. יש לנו חופש בשחזור, אבל ננסה להתמקד באדם אחד.

njy21

New member
שתי הערות חשובות:

1. האדם הזה יכול להיות אתם!!!! 2. רצוי לעשות זאת בעיניים עצומות. קדימה! זה קל ופשוט! הקדישו 10 דקות מהחיים שלכם עבור שחזור!!!!! (אתם מקדישים יותר זמן לדיאלוגים פנימיים
)

njy21

New member
בוצע

הגעתי למקומות שכבר מלא זמן הדחקתי ולא נגעתי בהם היה חזק.

njy21

New member
שיעור מספר 3

במהלך ה-10 דקות הבאות, נמשיך לשחזר אירועים שחווינו, בלי שום הגבלה על זמן או רצף (אפשר לקפוץ מזיכרון לזיכרון, אחורה קדימה וכו'). נעשה זאת בקול. אם ניתקל באירועים כואבים, נעשה איתם (ו/או עם האנשים המעורבים) החזרת כוחות. (נזכור לשלוח אהבה לשני הצדדים, וכן לשחרר את האנשים לדרכם). זה קל! זה פשוט! אנחנו מתקדמים לעבר נקיון עצמנו בקלות ובהנאה

njy21

New member
ראי יותר מידע בשיעור מספר 4

למיטב ידיעתי (אני מתלמדת פה כמו כולם): בשחזור את נזכרת באירועים שעברת, את חווה אותם מחדש. החזרת כוחות זה להחזיר לעצמך את האנרגיה שלך, ולהחזיר לשני את האנרגיה שלו, מסיטואציה כלשהי שהתרחשה בעבר.

njy21

New member
בוצע

היה לי קצת קשה לשחזר. אכלתי לפני זה בשר וכנראה שרוב האנרגיה הופנתה לעכל את האוכל
מצאתי את עצמי אומרת הרבה: "אני....., "אני......" "אני......" בנסיון להיאחז בזיכרון כלשהו....
בסוף קרסתי לזיכרון מסויים, בלי החזרת כוחות או משהו כזה....

אמממ...

אני לא ממש מבין בדרך הלוחמים,אז רציתי לדעת מה המטרה בשיחזור?לאן בעצם אתם רוצים להגיע?

למעלה