קורס ברמנים

anatsu

New member
קורס ברמנים

שלום, אני מתעניינת בקורס ברמנים. אשמח לקבל המלצות על בתי ספר לברמנים וגם מחירים. תודה, ענת :)

ovedy

New member
היענות

קורס בבר-מאסטר תדמור, ממליץ בחום.. וכד"א על מחירים וכאלה כדאי לעשות טלפונים למקום..

Hakaris

New member
זה לא ממש משנה

המקום שבו את עושה... לדעתי מה שחשוב זה המדריכים שלך, צריך לקוות לכאלו שיודעים להעביר את החומר והם בראש טוב תבחרי את המקום שהכי נוח לך מבחינת שעות/ ימים ומחיר אני אישית עשיתי ב'זמן אמיתי' והיה לי הכי טוב שיכול להיות...

anatsu

New member
Hakaris

קודם כל, תודה על התגובה. דבר נוסף, האם אתה עוסק בך היום? כלומר, האם אתה ברמן? האם היה לך קל למצוא עבודה? תודה, ענת

dburac

New member
בר מאסטר תדמור !!!!

בהחלט יש מקום לחזק את מה שאמר הבחור לפני, בר מאסטר תדמור בהחלט כאחד שלמד שם למדתי עם הזמן שזה המקום הכי טוב כרגע בארץ, מבחינת רמה מבחינת תרגול וכו', הייתי ממליץ על סניף הרצליה, ששם המרכז של הבית ספר וגם המדריכים היותר טובים, מתוך היכרות עם הרבה ברמנים, ואני מתכוון הרבה, האנשים שיוצאים מבר מאסטר פשוט יותר טובים, כמובן שזה גם תלוי ברמה של האדם. שיהיה בהצלחה.

anatsu

New member
בר מאסטר תדמור

יש די הרבה קורסים בבר מאסטר תדמור. איזה לקחת??? אגב, תודה על התגובה :)

dburac

New member
קורס מלא

בגלל שאני אוהב את עולם האלכוהול לקחתי את הקורס המלא, זאת אומרת קורס ברמנים + קורס פלירנג שכולל שיעור עיסקי. פלירניג שבמו העברי זה להטוטנות בר, ממולץ בשביל הכיף שלך, לא ממש משתמשים בו בברים בארץ בעיקר בגלל הבעלים, מידי פעם אולי תראי בקבוק באוויר. שיהיה בכיף אם יש לך עוד שאלות תפני אותם בכיף.

anatsu

New member
הקורס בתדמור

זה נכון שתדמור לא דואגים לעבודה? כלומר, בזמן אמיתי ידוע לי שהם תמיד מחפשים לך עבודה...האם כך בתדמור?

dburac

New member
ככה או ככה זה לא מדוייק.

שום בית ספר לברמנים לא ממש ממש ממש דואג לעבודה, כול הרעיון זה אחרי שאת מסיימת את הקורס את יוצרת קשר עם "מזכירות בית ספר" ולהם בעצם יש רשימה של ברים שמחפשים ברמנים, בעצם לוקחת מספרי טלפון ומתקשרת אליהם לריאיון וכו', זה מה שעושים תדמור ולפי מה שאני יודע כולם עושים את זה.

asafusan

New member
מנסיוני האישי

עשיתי קורס בברטנדר לפני כמה שנים, היה מעולה (כולם נהנים בקורס ברמנים, לא משנה איפה...), ושבועיים אחרי סוף הקורס כבר התחלתי לעבוד בבר שבו עבדתי כמה שנים. אני בזמנו עשיתי סקר שוק קטן, והחלטתי ללכת על ברטנדר, כי הם לא גדולים מדי ולא קטנים מדי. כלומר יש יחס אישי, אבל אתה לא מרגיש בודד שם. לדעתי האישית זמן אמיתי זה קצת כמו בית חרושת, זה הבית ספר הכי ממוסחר שיש. אבל זאת רק דעתי האישית. זה די הצדיק את עצמו, במבט לאחור, כי כשחיפשתי ברמנים חדשים לעבודה בבר שעבדתי בו, עם זמן אמיתי היה לי קצת בעיה כי מי שהעביר לי את הפרטים לא הכיר את האנשים, והגיעו אלי אנשים לא מתאימים, ומברמייסטר (או מאסטר?!) הגיע מעט מאוד וגם לא מתאימים, ואיכשהו יצא שמברטנדר הגיעו המתאימים. ככה שבזמן שאני עבדתי שם זה הגיע למצב שיותר מחצי מהצוות היה מברטנדר. שוב, תעשה סקר שוק, תגיע להחלטות שלך, אני רק תורם מנסיוני האישי. שיהיה בהצלחה, ולא משנה איפה תעשה אתה תהנה. או שבעצם זאת את?! לא שמתי לב, סליחה

ovedy

New member
היענות על היענויות..

אמ.. אז ככה, בקשר לפניה הראשונה אני מדבר מנסיוני האישי, אין לכמה אפשר לשבח את בר מאסטר בין אם מדריכים טובים האווירה בכיתת הלימוד והעברת מוטיבציה, בר מאסטר אכן דואג בכל זמן לבוגרים לעבודה ואני חייב לחזק את דבריו של הקודם שאמר : "לא ממש ממש דואגים" הם פשוט נותנים לך מספר טלפון ואת ניגשת לראיון עבודה, אחרי הכל עברת קורס ברמנים, ו2 ברמנים חתמו על כך שאת כשירה לעבוד כברמנית מיקצועית ולכן אינני רואה כל בעיה לעבור ריאיון עבודה פשוט, בקשר לבחור שלמד בברטנדר זהו אכן בית ספר עם שם מכובד ואני לא מזלזל בו לרגע, אבל עליך להבין שאתה גדלת בבית מסויים עם ההרגלים שהקנו לך בבית הספר בו למדת מן הסתאם תחפש עובדים בעלי אותם הרגלי עבודה, הלא כן? והאמת שבקשר לזמן אמיתי אני חייב לומר שזהו בית חרושת לברמנים, אם הוא טוב כמו שאומרים אני לא יודע אבל כאשר פגשתי ברמנים יכולתי את אלו שגדלו ב"זמן אמיתי" מיד, הרגלי העבודה שמקנים שמה הם חרפה לפי דעתי.. בתור אדם שעבד עם אנשים ב 3 בתי ספר : "בר מאסטר" "זמן אמיתי" "אשכולות" אני חייב לומר שהברמנים שיצאו מזמן אמיתי היו יותר למטרד מאשר לעזר. יותר מכך אני לא יכול להרחיב בנושא כי מה שנישאר זה רק לכוון אותך לסוכן מכירות של בר- מאסטר. חחח מקווה שתהני מכל החלטה שתעשי בנושא, וחוץ מזה תמיד אפשר ללכת לשיעורי ניסיון לבדוק את השטח, אבל כאשר את הולכת תבדקי את הדברים הנכונים, כמו העברת החומרים, היחס של המדריכים אל התלמידים אופי הלימוד וכיוצא בזה.

anatsu

New member
תודה רבה

תודה רבה לכל מי שענה!!! אני אעדכן אותכם בהמשך בבחירת בית הספר וכמובן איך היה בסוף :) יום מצוין, ענת

asafusan

New member
הרגלי עבודה?

אני לא חושב שבתי ספר לברמנים מקנים הרגלי עבודה. ברמן טוב, הוא לא כזה כי בבית ספר שלו לימדו אותו בלה בלה בלה, מה שמלמדים בבתי ספר זה רק בסיס. לדעתי היתרון של ברטנדר וברמאסטר הוא בגודל שלהם. כלומר בגלל שזמן אמיתי כל כך גדול, אז כל בן-אדם הולך אליהם. כלומר, כל ערס וכל אידיוט. איזה ערס יילך לבית ספר קטן? הבעיה שהיתה לי עם ברמאסטר היא שכשרציתי עובדים, נתתי תיאור כללי של פרטים טכניים (גיל, לא סטודנטים וכד') ופרטיים מהותיים (אופי) כאחד. מכיוון שמי שעבדתי מולו לא היה בבר שלי מעולם. הגיעו אליי אנשים לא מתאימים. לא רק לא מתאימים מבחינת אופי. אפילו מבחינת הפרטים הטכניים, הבנתי שבצד השני לא באמת איכפת מלסדר עבודה, אלא רק מלסדר ראיון. "מה זה משנה אם הוא יתקבל או לא, העיקר שאנחנו סידרנו לו ראיון". בסופו של דבר הייתי עובד כמעט ורק מול ברטנדר. אני מקווה שהדברים לא ככה שם היום, אני מקווה שיש יחס אישי, ושהמדריכים מעורבים גם בתלמידים שלהם גם אחרי הקורס. פשוט בזמנו (לא כל כך מזמן...) הדברים לא היו כך... שיהנה איפה שהוא לא יהיה, זמן אמיתי, ברמאסטר או ברטנדר.

ovedy

New member
:\

בקשר להקניית הרגלי עבודה, אם אתה לא חושב שבית הספר מקנה לך הרגלים של איך לעבוד נכון מהר ונקי אז אין טעם לויכוח הזה, ובכל מקרה שתהנה בהחלטה שלה, או שלו?

dburac

New member
רובנו מסכימים כאן על אותו דבר.

דוגמא נגדית למה שאמרו לפני (עם כול הכבוד) יצא לי לבחון לערך 15 ברמנים שרובם הגיעו מבר טנדר, והרמה לא הייתה גבוהה, וזאת לדעתי בגלל האנשים, ולא הבית ספר, היה לך נוח לעבוד עם הברמנים של ברטנדר מסיבה שהם עבדו על אותו תדר איתך, כמו שאני בחנתי את האנשים מבר מאסטר למקום שעבדתי בו ופשוט דיברתי בחצאי מילים כי פשוט הוא הבינו אותי. בר מאסטר מסיבה שגם מתרגלים במשקאות אמיתיים וזה יתרון, אגב דיברתי על סניף הרצליה שהוא לדעתי הכי ממוקצע.

למעלה