קורס בניסים

L A K S H M I

New member
קורס בניסים

שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על הספר "קורס בניסים" והאם מישהו עשה קורס בו תודה

אני מכירה מישהו שהשתתף בקורס

וזה די עזר לו. הטא עבר את הקורס עם מורה וקבוצה, ולא לבד עם עצמו.

במה זה עוזר

אישית לא עברתי את הקורס כך שאני לא יודעת, אבל לידיד שלי יש רקע בלימודי התפתחות אישית וזה עזר לו לפתח את הידע הקיים. אני חושבת שאפשר להפיק תועלת שונה, בהתאם לרקע, לידע, לפתיחות של האדם. לגבי במה עוסק הקורס בניסים, נכתבה על זה הודעה כאן בעבר. אולי אמצא אותה בהמשך. בעצם, איזה תוצאות את מחפשת עבור עצמך?

Tal_Ya_Tal

New member
היי לקשמי../images/Emo24.gifא-כ-ן הקורס בנסים

הוא קורס שעברתי לפני עשרים!!! שנה ומאז הוא מנחה את כל ההתבוננות שלי על העולם. הוא הפך לדרך החיים שלי. אני מגדירה את
הקורס כ'התנ"ך' שלי. היתרון של הקורס בניסים על פני סדנאות אחרות, הוא שלמרות שהוא נמשך שנה, הוא משנה את כל ההסתכלות שלנו על העולם ולא מנסה לבנות אותה מחתיכות של פאזל כפי שזה קורה לרוב בסדנאות קצרות יותר. הקורס פורם את תפישת העולם הישנה ומלמד להתבונן על החיים בדרך אחרת, רחבת גבולות. צר לי שאין לי פנאי להרחיב כרגע. א-ב-ל המאמר ממצה. L&L TALYA

אני חושבת ש- Tal_Ya_Tal מעבירה

ערבי מבוא את הקורס בניסים, ובטח כשהיא תיכנס לכאן, היא תוכל לתרום עוד מידע בנושא.

דגנית

New member
היי לקשמי ../images/Emo24.gif

טליה מלמדת את הקורס בניסים, מקשרת לך מאמר אודות הקורס בניסים, של טליה. לגבי הקורס, אני חושבת שהוא משנה לגמרי את תפיסת המחשבה והמציאות

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo51.gifבנות../images/Emo24.gifעל העזרה../images/Emo20.gifוהתמיכה

ב-א-מ-ת בימים האחרונים לא היה לי פנאי להכנס. אני חושבת שהמאמר ממצה. L&L TALYA

למעלה