קורס במחשבים....

גלי ב

New member
אני עשיתי קורס אופיס ב-"סיוון" ../images/Emo13.gif

לפני כמה שנים... אין מה להגיד - הוסיף גם לידע האישי...גם לרזומה והכי חשוב....... שם הכרתי את בעלי...
אז עכשיו זרקת אותי כמה שנים אחורה...איזה כיף

אחלה,שמחה שגרמתי לך לחיוך.

מישהי אולי יכולה לענות לי בנוגע לכך שרשום שה אופיס 97 איך זה גם XP?

che55

New member
התשובה קצת מאוחרת...

שלחתי לך מסר, מקווה שקיבלת. 97 זה לא XP בשום מצב. ישנן כמה גרסאות ליישומי האופיס: 97 2000 XP אז אם הם מציעים 97 תביני שזו גרסה ישנה, אני לא מכירה היום מכללות שמדריכות את הגרסה הישנה (ולמה - לא חבל?) ויש המון הבדלים בין הרסאות , בין 2000 ל-XP אין יותר מדיי הבדלים. וסתם לידע כללי: מכללת סיוון ומכללת ג´ון ברייס שהיו בקשיים כלכליים התאחדו והיום הן נקראות "סיוון ברייס", שתי מכללות בעלות שם ממשיכות ביחד. פשוט גלי הזכירה את מכללת סיוון....

כן את זה אני יודעת דווקא דרך בעלי..

הוא עובד בחברת תקשורת והם העתיקו להם את המרכזייה.עולם קטן......

poogi27

New member
XP לא= 97

יש להם טעות או בסיליבוס או לזאת שדיברה איתך! אבל האמת, אני לא רואה שוני ניכר בתוכנה אולי קצת יותר בנוחות למשתמש. ברגע בתדעי97 לא ציהיה לך בעיה עם XP קצת זמן להתרגל וזהו. בהצלחה. 8 שעות PP דווקא נראה לי מעט.

אלי323

New member
שוללללללללללה בקשר לשאלותייך

יש לי מידע מאד חשוב ורלוונטי שלא אוכל לכתוב כאן בהודעות מסיבות מובנות. אם בא לך לשמוע את מה שיש לי לומר לך אנא בואי לצאט. רק שימי כאן הודעה בשרשור שאת באה ואני אגיע לצאט גם. לפני שאת באה לצאט תבררי מי המדריכ/ה שתהיה לך ביד רשימת הנושאים שהם מלמדים כי 60 שעות לכל הנושאים הלו מבטיח ידע כללי ובסיסי בלבד. עם מי דיברת, איזה חומר לימודי הם נותנים לך ומה מכילות החוברות? כמה תלמידים בכיתה. כמה תלמידים על כל עמדת מחשב. האם מאפשרים לך לבוא ולתרגל שם כשתרצי אחרי שהקורס יגמר. ואז בואי לכאן תגידי לי ואני אגיע לצאט.

למעלה