קורס במחשבים....

קורס במחשבים....

אני נרשמת היום לקורס של 60 שעות של לימודי OFFICE הכולל אינטרנט,WORD,EXCEL,POWERPOINT,WINDOWS ו-OUT LOOK.מחירו הוא 2090 ש"ח ,מישהי יודעת אם זה נחשב יקר? והאם משתלם לי ללמוד זאת עכשיו,כאשר בינתיים לעבודתי הנוכחית אין לי בכך שימוש,ואם יהיה לי בכך שימוש רק בעוד כשנה,האם אני אזכור????

אתי@

New member
התכנים שאת הולכת ללמוד הם טובים

לחיים, גם אם לא לעבודה ספציפית. היום זה ממש MUST! לגבי מחיר הקורס: אולי כדאי שלפני שאת נרשמת - קחי ממישהו מהמשפחה או מהחברים ספר ותנסי ללמוד לבד. זה לא כ"כ קשה (לפחות לא הרמה הבסיסית) ואפשר ללמוד לבד גם בלי קורס. בהצלחה ואל תוותרי על זה

che55

New member
כאחת שעוסקת בתחום הדרכת המחשבים

המחיר לא יקר בכלל, זה יוצא 34 ש"ח לשעה - וזה בערך שכר של מדריך שכיר (לא פרי לנסר). השאלה באיזו מכללה? כמה אנשים בקורס? האם מקבלים ספרים? איזה גרסה שלOFFICE ושל WINDOWS ? שימושי - זה יהיה לך בטוח!!! לטווח הארוך,תמיד טוב לדעת כי רב מקומות העבודה דורשים ידע בכל יישומי במחשב. בהצלחה

che55

New member
ועוד דבר חשוב

כדי לזכור את כל מה שלמדת: א. תרשמי הכל לפי נוסח שאת מבינה, כי בספרים הרבה פעמים זה לא ברור. ב. תתרגלי כל הזמן - אחרת שוכחים מהר מאוד. לגבי ללמוד לבד - זה אפשרי, אבל צורך משמעת עצמית, ובד"כ אנשים זקוקים למסגרת כדי ללמוד.

danonit

New member
משכימה עם אתי...

אלה דברים שחייבים לדעת ונדרשים בכל עבודות המשרד למיניהן. אם את יודעת לגלוש באינטרנט ולכתוב בפורום סביר להניח שיש לך גישה מינימלית למחשב (לא גישה פיזית, אלא שאת לא נבהלת מהעכבר ומתפלצת מהמקלדת). אני חושבת שכדאי לך לשבת עם מישהו או ספר או לנסות ללמוד את התוכנות בעצמך - זה לא כל כך מסובך

poogi27

New member
אצלנו קורס כזה במסגרת

העבודה (מסובסד) עולה 600 שקל ל 60 שעות.... לי נראה יקר... בואי אלי אני אלמד אותך בפחות

אני יודעת שאפשר ללמוד לבד ,

אבל כנראה שאין לי סבלנות.(יש לי חוברת של וורד ואקסל שמישהי רשמה כשהיא הייתה בקורס,וכל פעם שאני מתחילה ללמוד ממנה אני משתעממת ,וחוזרת לאינטרנט,כך שעדיף שאלך לקורס). זה שהתוכנות שימושיות אני יודעת ,השאלה היא לכמה זמן זה יישמר לי בזיכרון אם אני לא אשתמש בזה.

che55

New member
חייבים לתרגל

כדי שזה יישמר בזכרון, לא רק במהלך הקורס, גם אחרי. תכתבי מכתבים בוורד, תצרי טבלאות באקסל לחשבונות אישיים, תצרי מצגות בפאוור פוינט (זה הכי כיף). רק כך תזכרי את הכל - בעזרת התרגול. איזה גרסאות תלמדי בקורס? 2000 או XP? באיזו מכללה?

הלימודים הם במככלת גינת.ועוד שאלה..

60 שעות כאשר כל שעה היא בעצם 45 דקות.זה באמת יוצא מעט בשביל ללמד לעומק את התוכנות,האם הרמה הבסיסית ויותר(כמו שהם מבטיחים),תהיה מספיקה לדעתך למקום עבודה שדורש ידע באחת התוכנות?

che55

New member
אם כבר...עדיף ללמוד את הגרסה האחרונ

האחרונה ביותר, יש שינויים ויש שיפורים. אבל גם 2000 זה בסדר. אנחנו עד היום מלמדים גם 97 - כי יש משרדים שעובדים עם 97 ומבקשים ללמד את הגרסה הזו.

che55

New member
הרמה הבסיסית זו התחלה

קודם יש לדעת את כל התוכנות באופן בסיסי ולתרגל. זה יכול להספיק , אבל תלוי באופי העבודה, ידע בסיסי יספיק לwindows ולword ול power point. לעומת זאת - אקסל בסיסי לא יספיק לחברות שעובדות עם גליונות רבים ודורשות ניתוחים סטטיסטיים וכדו´. או - אם למשל את צריכה לכתוב מסמכים/חוברות בוורד ורב העבודה היא בתחום הוורד - אז יש להרחיב בלימודים בנושא הוורד. בקיצור: אני הייתי לוקחת את הקורס הבסיסי ומרחיבה רק תוכנה או 2 שאני יודעת שאני אעבוד איתה יותר - שיש דרישה ממקום העבודה. תתחילי עם הבסיס - לרב התוכנות ידע בסיסי הוא די והותר. מעטים האנשים שאני מכירה עובדים עם ידע מורחב בכל התוכנות.

הידע הוא מאד חשוב

היום זה ממש אלמנטרי לדעת את כל הדברים האלו, פשוט לא ניתן לחיות בלי. לגבי המחיר של הקורס, נשמע לי הגיוני (קצת יותר מ- 30 ש"ח לשעה). העניין הוא מה באמת הם מספיקים ללמד, כי זה מעט זמן לכל דבר שלדעתי מאפשר ללמוד רק את הבסיס. אם יש לך את ה- 2000 ש"ח אז סבבה, אם לא ואם יש לך משמעת עצמית, אני הייתי הולכת על ההמלצה של אתי. קודם כל, זה עניין של תירגול ואם לא משתמשים, אז באמת נוטים לשכוח. אומנם מיקרוסופט לא נותנים יותר סיפרי HELP, אבל יש המון ספרי הדרכה. אולי תקפצי אם מישהו משבין לחנות ספרים ותחפשי ספר רציני שאת מתחברת עליו. לדעתי זה עדיף ע"פ קורס.

danonit

New member
אין קורס של משרד העבודה?

יש להם קורסים ממש רציניים ולדעתי גם במחיר סימלי.

הילית*

New member
לא נעים לי להגיד אבל לדעתי זה בזבוז

כל התוכנות שציינת ניתן ללמוד ממש לבד או ע"י הדרכה של מישהו ממכריך

poogi27

New member
בעקרון אני גם חושבת כמוך

אבל עד שלא עשיתי קורס באקסל, לא הבנתי איזה פוטינציאל יש לתוכנה הזו מעבר לעשיית טבלאות עם קצת גרפים. יש שם המון מעבר לזה ואי אפשר ללמוד את זה לבד... אותו דבר PP , אם כי אותה אפשרי ללמוד לבד

מסכימה עם פוגי... אני גם עובדת כל

היום על מחשב... ועכשיו אני לומדת אקסל בקורס מיוחד...... יש המווווווווווווווווווווווווווווון דברים שפשוט לא ידעתי... לכן זה לא בזבוז בכלל..... תוכנה מדהימה..... וכיף לדעת עוד תמיד.....

אתי@

New member
קודם שתלמד excel בסיסי ותתרגל

בעיקרון יש המון מה ללמוד באקסל וחלק קצת יותר קשה ללמוד לבד. אבל עד שמגיעים לשלב הזה יש המון מה ללמוד לבד. אתי שהיתה מדריכת מחשב ואלופה באקסל (ושכחה 3/4)

קיבלתי עכשיו את תוכן הלימודים,

ורשום בכותרת אופיס 97 אז איך היא אמרה לי XP או שזה לא סותר?אני פשוט לא יודעת מה זה XP. עכשיו חלוקת השעות היא כזאת ,תגידו לי אם זה מספיק ליותר מהבסיס עבור אקסל וורד. ווינדויס-6 שעות(כאמור כל שעה היא 45 דקות) וורד-18 אקסל-18 אינטרנט -6 אאוט לוק-4 פאואר פוינט-8 ????????

למעלה