קורסי קיץ 2008

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifקורסי קיץ {כן, מעכשיו../images/Emo3.gif}.

מישהי יודעת כבר מעכשיו על קורסים בקיץ לנוער ששווה ללכת אליהם? או משהו שיש כל שנה? מתעניינת בעיקר בבלט הישראלי, בנדין בומר ובמחולה... יש חיה כזאת? תודה מראש
.

GAlgirl712

New member
לכולם.. עזרה, המלצות.. פשוט כנסו !

שלום ... אחלה פורום יש לכם!! חדשה פה.. אבל כבר התאהבתי !! אני גל נעים מאוד! ועכשיו לעניינו::: אני רוצה בבקשה לקבל מידע על קורסי קיץץ שווים לרקוד בהם חחח.. :) בלט, היפ הופ, מודרני , פלמנקו ה כ ל ! ואם יש מקום שמשלב כמה סיגנונות עוד יותר טוב ! בבקשה תעבירו לי פרטים! פליייז !

GAlgirl712

New member
מחפשת פרטים על קורס קיץ בבלט/ מודרני /אחר

שלום בנות ! אחלה פורום, אני גל בת 13 רציתי לדעת אם יש לכן פרטים ( טלפונים, עלוייות תאריכים ) על קורס קיץ (בריקוד דא! ) אממ אולי הבלט הישראלי או משו.. בבקשה בבקשה בבקשה !! אם יש מקום שמשלב כמה סגנונות עוד יותר טוב.. אבל בעיקרון פרטים על המקומות שאתן ממליצות עליהם מקומות שווים ~ תודה תודה ותודה מראש - גל

tink 16

New member
../images/Emo203.gifקיבלתי לפני יומיים מכתב מהבלט הישראלי..

"בוגרת קורס יקרה"
מי ישמע כמה הם זוכרים אותי מלפני שנתיים.. אוקיי, אז הקורס בבלט הישראלי יועבר ע"י מריה וואחושרובה שהייתה סולנית בבולשוי ולימדה בקורס לפני שנתיים. הקורס עצמו הוא 3 שעות [אם אני לא טועה] מראשון-שישי. השיעורים מתחלקים ל2 רמות. לפני הכניסה לקורס ישנו אודישן שעליו משלמים 50 ש"ח [אני לא זוכרת בדיוק את התאריך אבל אני יכולה לבדוק לך אדרית אם ממש ממש ממש תרצי ללכת
] זו קריעת תחת לקום כל יום ב9 ולתפוס את הסופרבוס של 10 כדי להגיע לשם בדיוק ב12, אבל שווה את זה

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifהתביאי לי פרטים בראשון בסטודיו?../images/Emo9.gif

talupa

New member
וואי, אני ממש רוצה את זה,

אז תוכלי להעביר לי את כל הפרטים על הקורס הזה במסר? אם כן- ממש תודה

אוגם

New member
../images/Emo2.gif

בדיוק את זה חיפשתי..... תוכלי לשלוח גם לי את הפרטים במסר?

vashla

New member
קריעת תחת לקום ב9 בבוקר?../images/Emo12.gif

ברושקה מה יהיה בצבא? וזכור לך כמה בערך עלה אז הקורס? שאני אדע אם לתפוס עכשיו עבודה...

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עזבי צבא.. 9 בבוקר בחופש שיצאת לפני זה

עד 3-4 עם חברים
אבל גם את זה עברנו!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif מה שיש לי בינתיים...

המחיר לשבועיים [אאל"ט] הוא 2000 ש"ח, יש לציין שהקורס הוא מראשון עד שישי[כולל]. ה2000 ש"ח הם לקורס הבסיסי של הקלאסי נטו, מי שרוצה יש גם שיעורי פוינט כל יום שני [שני,רביעי,שישי] שעליהם משלמים תוספת כסף שלא זכורה לי כרגע כי אמא זרקה את המכתב. אפשר גם לקחת שיעוירם בודדים, אני חושבת ששיעור פוינט בודד עולה 85 ש"ח וקלאסי 65. שוב, המחירים לא בטוחים אבל הם נעים באיזור הזה.

יש לך את הטלפון או משהו

שלהם? או שפשוט אני אתקשר לבלט הישראלי- ושם כבר כל הפרטים? וד"א- זה הניק של אחותי מה שאני כותבת איתו עכשיו, בעיקרון אני זו talupa

את יודעת עליו פרטים../images/Emo35.gif

נמנמ זה ממש יעזור
תאריכים,כמה ימים בשבוע,אילו סגנונות,איזה שעות,עלויות...זה מאוד יועיל:]

דנית666

New member
קבלי קישור

http://www.coral-tell.co.il/academy/ ברשימה מצד ימין תראי קורסי קיץ

דנית666

New member
לפי מה שידוע לי

כן יש לכל הגילאים, תתקשרי ותבררי הכי טוב, שנה שעברה שלחו לי הביתה את כל הפרטים תבקשי גם..

GAlgirl712

New member
לבנותת- בקשר לקורס קיץ ! ../images/Emo24.gif

היי בנות, כן כן שוב אני.. חחחח תקראו לי חפרניתת חחחחחח ;]
קיצ' קיצצ' מישהי יודעת פרטים ( אתר או מס' ) טלפון על קורס קיץ בבלט הישראלי !!!!! ?!?!? פפלייז בבקשה בבקשה בבקשה בבקשהה !

למעלה