קורסי קיץ 2008

שמעתי על

"מחולה" בתל אביב נדמה לי יש אפשרות שם לקנות כרטיסייה ולהכנס לכל מיני שיעורים. ויש להם אתר.

גלי girl

New member
הקורס קיץ של מגמת ק"ש...

בחולון! הרבה אוטובוסים מגיעים קרוב: אגד:95, 89, 88, 90, 1, 74... דן: 1, 3... בתאריכים 17-28/8 5 ימים בשבוע. בין השעות 9:00 ל16:00 (4 שיעורים שונים ביום) הקורס יתקיים בחדרי הסטודיו שבמרכז הפיס ובחד הסטודיו של תיכון קרית שרת. ההרשמה תתקיים במזכירות מרכז הפיס קרית שרת בתאריכים: 1/5-10/7 בימים א-ה בין השעות 8:30-19:00. עלות הקורס 720 (ניתן לשלם בשלושה תשלומים) דמי הרשמה 50 ש"ח. להתקשר ל-035568462 יהיה שיעור מודרני וקלאסי אחד לפחות בכל יום. מחולקים להרבה קבוצות לפי רמה אפשר לעבור קבוצות גם באמצע. יהיו מלאאא מורים לפחות 15 כמו : נטע בלומנטל, לובה סטאריק, יורם כרמי, אלון אבידן, אריק אלפסי, גבי צפניה, עידן כהן, קרן לוין ועוד הרבה שאני לא זוכרת (אלה שאמרתי הם פשוט אלה שכבר עבדו עם המגמה אז אני זוכרת את השמות שלהם יותר טוב) יש עוד אחד שאני יודעת שהוא פרש עכשיו מהבלט הישראלי והוא יעביר שיעורי קלאסי ופה דה דה. יהיו מלא סגנונות ויתנו שיעורים יותר טכניים לקבוצות הרמה הגבוהה יותר. (יהיה פחות היפ הופ, סטפס וכאלה לגדולים ויותר שיעורים טכניים). זה לעולים לז' עד לעולים ליב'. אני חושבת שאפשר יהיה להכניס גם בגילאים אחרים במקרים מיוחדים. (זה אומנם מגמה אבל גם ילדים מבחוץ יכולים להירשם) מאוד מומלץ! מאוד מקדם!

גבי צפניה? O:

הוא מלמד היפ הופ בסטודיו שאני רוקדת בו D: הוא פשוט תותח
ואחד הבני אדם הכי מצחיקים שאני מכירה

גלי girl

New member
כן הוא באמת מעולה... הוא עשה סדנא למגמה

בשבוע האומנויות.. (זה היה בפברואר)

למעלה