קורסי בחירה

kingym

New member
קורסי בחירה

למישהו יש המלצות לקורסי בחירה שאין בהם נוכחות חובה ורק צריך לבוא לבחינה?

בטח שיש...

כורים גרעיניים ונשק גרעיני סוגיות בניהול ותפעול נמלים האדם וחיות אחרות מיפוי ימי מבוא לאסטרונומיה התנהגות מינית מסתכנת

kingym

New member
שאלההה

שמעתי גם שאפשר לקחת משהו מהחוגים הרב תחומייםכמו יסודות המשפט בישראל ושאפשר לא להגיע ורק לעשות את הבחינה בסוף? האם זה נכון?

נראה לך שאני מכירה את כל הקורסים באוניברסיטה?

רוב המרצים לא דורשים נוכחות חובה

bwp

Member
יש הרבה מרצים באמת שלא דורשים

כדאי לשאול חברים שלומדים. אם זה לא דחוף לדחות לשנה ב-ג,ככה מכירים יותר אנשים שלומדים ביותר חוגים.

berta84

New member
זה עם השופט יצחק עמית או משהו כזה?

למדתי את הקורס הזה, לא זכורה לי נוכחות חובה אני לא מבינה איך אנשים יכולים שלא להגיע לשיעורים ולהוציא ציונים גבוהים אני גם כשמגיעה בקושי עוברת אבל אני זה מקרה חריג של טמטום, אז זה לא משקף

queen of dreams

New member
נצל"ש

איך אני יודעת אם קורס כלשהו או סמסטריאלי או שנתי? אני חדשה בעסק הזה וצריכה לבחור.... אם אני לוקחת למשל מוסיקה ישראלית א' אני חייבת לקחת גם את ב'? זה ממשיך? מפסיק אחרי סמסטר? מה הולך פה??????????? סורי אני משתגעת....

TheBigBrother

New member
חייבת למי?

בעיקרון יש לך תוכנית לימודים שכוללת את כל קורסי חובה שאת צריכה לקחת וכמה נקודות בחירה את צריכה לקחת. אם מוזיקה ישראלית ב' בקורסי חובה (כמובן שאז גם מוזיקה ישראלית א' בתוכנית) אז את חייבת לקחת אותה, אם היא לא שם אז את לא חייבת לקחת אותה.כנראה הקורס סמסטריאלי, כלומר מוזיקה א' זה היקף של סמסטר אחד ומוזיקה ב' זה היקף של סמסטר אחד מקווה שעזרתי :)

לא בטוחה שאתה צודק

יש קורסים, גם קורסי בחירה, שהם שנתיים, אך בשל הצורה בה המערכת בנויה הם מפוצלים לשני חלקים - א' ו-ב'. בדרך כלל כתוב בסילבוס של חלק ב' שחלק א' מהווה קדם אליו ושיש להירשם לשניהם. מטבע הדברים, כאשר הקורס שנתי, כל חלק מתפרס על סמסטר אחד.

queen of dreams

New member
ואז מה זה אומר?

שאני חייבת לקחת גם מוסיקה ב' כדי לקבל את ה2 נקודות זכות?

queen of dreams

New member
ואם זה בכלל לא

בתוכנית הלימודים שלי? סתם נראה לי נחמד וחשבתי לקחת כקורס בחירה (וזה פתוח לקורסים אחרים)... אני מחוייבת לקחת מוסיקה ב'? אגב...תודה על התשובה:)

berta84

New member
תשאלי במזכירות ספציפית לגבי כל קורס וקורס

זה ימנע הרבה אי נעימויות בהמשך את גם לא חייבת להתקשר. פשוט תשלחי מייל עם כל השאלות שלך, הם יענו כמו טאטאלה.

למעלה