קורסים קיצוניים.

FlyMonkey

New member
קורסים קיצוניים.

שלום לכולם, הייתי רוצה לשמוע על קורסים מהנים במיוחד או מענים במיוחד שלמדתם. במיוחד אם מישהו יוכל לתת חוות דעתו על הקורס "הסתברות לתלמידי מדעי המחשב" שזה קורס מצומצם של "תורת ההסתברות"

lilithmm

New member
הסתברות לתלמידי מדעי מחשב

קורס מעולה, קצר ומכיף את רוב החומר שקשור בסטטיסטיקה והסתברות שדרוש לתואר. נחשב לקורס סביר ביותר מבחינת קושי.

WeAreTheBorg

New member
מבוא לסטטיסטיקה והסתברות

מבוא לסטיסטיקה והסתברות לתלמידי מדעים. עשיתי אותו לפני איזה שנתיים אז אני לא יודע אם הוא עוד מוצא אבל אני זוכר שזה היה קורס קליל במיוחד למרות השם הבומבסתי. עוד קורס קליל במיוחד הוא מערכות ספרתיות, ובנוסף הקורס מעוד מעניין (לפחות אותי). אינפי 1 - ידוע לשמצה ברמת הקושי המטורפת שלו. אפילו מרכזת ההוראה שלו שאלה אותי, אם אני סובל (והתשובה היתה כן!)

Fingertip

New member
איזו מרכזת?

פרידה (המרכזת לשעבר) או ליאת(המרכזת הנוכחית)? אהד.

WeAreTheBorg

New member
ממממממממממממ

פרידה זאת בטוח לא היתה, כי אותה אני מזהה כבר מהסרט שקיבלתי הביתה. אז נראה לי שליאת, אבל מכיוון יש כמה מרכזים אז אני לא בטוח. כבר אמרתי שאני שונא את הקורס הזה ?

Fingertip

New member
זו מהסרט - זו לא פרידה. זו ליאת!

אם אתה רוצה לפגוש את פרידה, לך לבניין האו"פ, קומה שנייה (אני חושב) בקצה המסדרון שמול המעלית החדר השלישי מהסוף (מצד שמאל) החדר של פרידה... אהד.

CybeRogue

New member
אתה בטוח שאתה מדבר על ...

...הסתברות לתלמידי מדעי מחשב ולא על סטטיסטיקה והסתברות לתלמידי מדעים?

....

לא נפגשתי עדיין בקורס ממש קשה, אלא רק במעניינים: אינפי 1 ואינפי 2 - קורסים מעולים, פונקציות מרוכבות - הכי טוב בנתיים.

WeAreTheBorg

New member
אתה מטורף ../images/Emo186.gif

זוכר את הערות בשוליים של הקורס אינפי 1 ? ציטוטים בסגנון: "המתמטיקאי היה חולה נפש בעל דכאונות קשים שבין אחד לשני המציא את משפט x " ככה אתה רוצה לגמור ?

Fingertip

New member
אבל המון מתמטיקאים מתו צעירים...

קאנטור היה אחד מהם... והיה גם את המתמטיקאי שמת בדוק קרב על פרוצה... אני לא זוכר מי זה היה
אהד.

למעלה