קורסים מתקדמים

ahiadabutbul

New member
קורסים מתקדמים

שלום לכולם,

אני עושה תואר בניהול עם חטיבה במשפט עסקי ואני רוצה לסיים את התואר כמה שיותר מהר.. כך שאם אכן אעשה זאת יצא לי לקחת 4 קורסים מתקדמים בסימסטר... השאלה היא האם זה כדאי או שזה ממש מוגזם? הקורסים הם מוסר ועסקים, דיני עבודה, ניתוח דוחות פיננסים ושיוויון הזדמנויות ואיסור הפליה בעבודה. (אשמח גם למידע על הקורסים ממי שעשה אותם..)
החשיבה היא לסיים עם הקורסים ולהתפנות לסמינריונים מיד לאחר הסימסטר.
תודה לעונים!!!

axelcoon

New member
ניתוח דוחות יש פרה סמינר ענק 50% מהציון שגוזל זמן רב

אחרים לא עשיתי.
על ניתוח דוחות אמאוד אהבתי אותו, טוב גם לידע אישי אם אתה בעניין של בורסה.

Kettercat

New member
ניתוח דוחות - מומלץ להתרחק

הקורס עצמו מאוד מאוד מעניין למי שמבין קצת (או רוצה להבין), אבל עבודת הגמר היא משהו שלא מהעולם הזה. לא שמעתי על מישהו שקיבל בה מעל ל-65 בסמסטר שעשיתי אותה (ואני מגיעה עם רקע בחשבונאות).

axelcoon

New member
בלי רקע קיבלתי 88, זה היה לפני זמן רב, אך קלעתי בול בניתוח.

בזמנו עשיתי על וואלה, וציפיתי בסמינר של הניתוח דוחות שתוך כמה שנים במסגרת ה 5 שנים קדימה שניתחתי שוואלה תגיע להפסדים והשווי שוק שלה אכן כעבור ה 5 שנים קדימה שהיה צריך לצפות במסגרת העבודה ירד והתכנס לטווח אותו חזיתי. אז אהבתי את הקורס בדיעבד, וזה לדעתי המבחן האמיתי של הקורס הזה. בחיי היום יום הוא יכול לעזור המון למי בעניין.

Kettercat

New member
ייתכן ודברים השתנו מאז -

בדיעבד אני יכולה לומר שגם אני קלעתי בול בניתוח אבל קיבלתי הורדה על שטויות, לא על ניתוח לא נכון (הוספתי עוד שנה למשוואה, למשל - כדי לחזק נקודה). למזלי ניצלתי את הפטור מציון על הקורס הזה בעקבות צוק איתן אבל אני יודעת שבסמסטר הזה (2014ב') הקימו עצומות על העבודה הזו ועל הציונים ההזויים שכולם קיבלו. עומדת עדיין בטענה שלי שלמדתי הרבה מהקורס הזה אבל בדיעבד, הייתי מוותרת על התענוג של עבודת הגמר שהרגשתי ששווה 95-100 אך בפועל קיבלתי בה 65.

n22222

New member
דיני עבודה - קורס קל, מעניין ומומלץ

בחינה קלה עם חומר פתוח (כל חומר עזר מותר)
מגישים 3 ממנ"ים "רגילים" (מתוך 5) + 2 ממ"ני חובה (הצעה לפרוס והפרו"ס עצמו (בהיקף של כ-10 עמ'))
"החוכמה" בקורס היא למרקר ולשים דיגלונים במקומות חשובים בספרים ובחוברת הקורס.
לא בעייה להוציא בקורס ציון גבוה, ואפילו גבוה מאוד.
בהצלחה

למעלה