קורסים מתוקשבים

Danu88

New member
קורסים מתוקשבים

המליצו לי לקחת את הקורסים המתוקשבים כנ"ז כלליות...איך אני מוצאת את הוקרסים האלו בקטלוג??? תודה :)

Danu88

New member
HighLearn

כשאני מנסה להכנס אז זה אומר לי שהמערכת תומכת רק בדפדפן של internet explorer אבל עם הגרסא האחרונה זה לא עובד...או רשום להשתמש בפיירפוקס ולהוריד עוד תכנה בשביל זה אבל גם עם הגרסא האחרונה של הפיירפוקס זה לא עובד...

deathcaster

New member
תגובה

כן, חיפה פרימיטיבית.... אין מה לעשות, תצטרך מחשב פרימיטיבי, כנראה אתה מנסה להיכנס עם WIN 7 שמותקן עליו IE9 הייתי מנסה עם גוגל כרום במקומך אני כבר שנתיים לא נגעתי בהיילרן... מצטער

deathcaster

New member
תגובה

זה לא יעזור תצטרכי לגלוש לשם עם מחשב קצת יותר פרימיטיבי עם WINXP ו-IE8 מה לעשות, אונ' חיפה פרימיטיבית

Numenor

New member
את לא באמת חושבת

שבשביל להיכנס ל-HL האונ' תאלץ אותך להשתמש בווינדוס XP, שעם כל הכבוד וההערכה אליו- ויש המון- הוא לא WIN7. תמיד יש פיתרון, ובמקרה הזה, הוא אפילו מצוי לך מול העיניים באתר ההדרכה של האונ'. יש שם קובץ PDF שיסביר לך צעד אחר צעד, איך מפעילים את HL בכל אחת מגירסאות האקספלורר החדשות, כולל 9. אין שום קשר למערכת ההפעלה שאיתה את עובדת, ושינוי ההגדרות הוא מאוד פשוט. הנה הקישור: |סלינק|http://online.haifa.ac.il/students/guides/ie_settings_correction.pdf

deathcaster

New member
שלום לבן המערב בארץ התיכונה ../images/Emo13.gif

הקובץ הזה חדש אני מכיר את מערכות המחשב של אונ' חיפה מ-2007, לקח להם שנתיים להתרגל ל-IE8, ועד לא מזמן לא היה אפשר לגלוש ב-IE9 כך ש: "את לא באמת חושבת שבשביל להיכנס ל-HL האונ' תאלץ אותך להשתמש בווינדוס XP, שעם כל הכבוד וההערכה אליו- ויש המון- הוא לא WIN7. "- כן, לאונ' חיפה לוקח המון זמן עד שהיא נערכת לעדכוני תוכנה. אבל אני שמח לראות שהיא אכן נערכת.

Numenor

New member
../images/Emo140.gif

האמת שלא בדיוק בתוך ארץ התיכונה, יותר בסמוך לה. בגבול עם אמן. אתה מעריץ? ואני שואל כי אם אתה מכיר את המשמעות של הניק, אתה חייב להיות מעריץ אמיתי, ולא רק אחד שאהב את הסרטים.. כי נומנור, למרבה הצער, לא מוזכרת בסרטים כלל
אז קודם כל, נעים להכיר
לענייננו- תראה, אני מתחיל השנה בחיפה, כך שאין ספק שאתה בקיא ממני בהרבה בהיסטורית ההיערכות של האונ' עם עדכוני תוכנה. פשוט לעת עתה, לא יצא לי להיתקל בבעיות לוגיסטיות באתר האונ'. אפילו בניית מערכת השעות, שבאמת שלא הגדלתי ציפיות לקראתה בעקבות סיפורי האימה ששמעתי, עברה בצורה די חלקה ומובנת. (מה שכן, יש עוד מקום לשיפורי תאימות עם עוד דפדפנים מלבד כרום ואקספלורר, וזה באמת מחדל
)

deathcaster

New member
תיקונים

"כי נומנור, למרבה הצער, לא מוזכרת בסרטים כלל"- דווקא הקטע הכי אהוב עלי בכל טרילוגיית הסרטים, שאראגורן נגעל מהמרק של אאווין, הוא מגלה לה את גילו והיא שואלת אותו האם הוא צאצא של הדונדיין שבאו מנומנור
לצערי קראתי רק את הטרילוגיה ואת ההוביט, אני רוצה לקרוא את הסילמריליון, זה יקרה מתישהו ולגבי המערכות, הן עברו שדרוג ומתיחת פנים בערך באוקטובר האחרון, כך שכל סיפורי האימה ששמעת, היו נכונים לחלוטין.... היה פשוט מזעזע ולא רק מבחינת הבדלי גרסאות דפדפן.

Numenor

New member
צודק!

שכחתי את הקטע הזה.. ונזכרתי גם בעוד איזכורון- נימלות', העץ הלבן בגונדור, הוא במקור מנומנור. העבירו אותו לארץ התיכונה אחרי שאילובטר הטביע את נומנור. לגבי הסילמריליון- ספר אדיר, הכי יפה מבין כל הספרים, לדעתי. כל המידע החשוב והמעניין נמצא שם, בין השאר גם נומנור. זכיתי לקרוא אותו לפני הטרילוגיה, בהתאמה מבחינה כרונולוגית, וזה מדהים! לגשת לקרוא את הטרילוגיה, כשאתה כבר יודע איך הכל התחיל, מה היה, מי היו ומה עשו אבות אבותיהן של הדמויות בטרילוגיה..
ממליץ לך לקרוא אותו בהקדם, ואז לקרוא שוב את הטרילוגיה, אתה תרגיש בהבדל. ולגבי המערכות- אני שמח לשמוע, כנראה שבאמת אחד מסיפורי האימה האלה הגיע עד לשערי האוניברסיטה, ומישהו שם החליט להתחיל להזיז עניינים. אני באמת לא מבין למה סידרו את זה רק עכשיו.

למעלה