קורסים לסמסטר הבא

אז ככה

למען האמת לגאוס היו המון משפטים, אבל משפט שלו שמופיע בקורס הוא הכללה של משפט גרין... בקובץ המשפט.

pallidfool

New member
קורסים לסמסטר הבא

אני מתלבט אילו קורסים לקחת בסמסטר הבא באו"פ... אם מישהו עשה אותם, או סתם יודע, אשמח אם יספר לי משהו על הקורסים הבאים (בין השאר, אם הם מעניינים, קשים, ואם יש לחץ מטלות ממוצע/פחות/יותר) תודה
תורת המשחקים חשבון אינפי´ III אלגברה לינארית II ד"א, אני יודע שיש עליהם פרטים באתר אינטרנט של האו"פ ובחוברת... אני רוצה לשמוע ממי שלמד אותם. תודה.

לא אינפי 3!

זה פשוט כאב ראש נורא. הקורס הוא ברובו טכני... והקטע הטכני הוא באמת נורא... האינטגרלים הנוראיים שיש לחשב והנגזרות שיש לגזור.... זה פשוט נורא מעצבן לנסות לדמיין צורות מרחביות משונות. 2 הדברים היחידים שטובים בקורס הם: 1. המרכז, חזי נויימן. 2. השמות המגניבים של הצורות המרחביות!

pallidfool

New member
אני אצטרך בכל מקרה

לקחת את הקורס הזה בדרך לתואר... אבל האם הוא עמוס? הרבה מטלות? האם הוא קשה יחסית לאינפי´ II?

...

הוא לא כולכך קשור לאינפי 2. אין בו עומס במטלות.. הפורמליות בו לפעמים מתקרבת לזו שבתיכון. הוא לא קשה אלא מייגע. החלק הכי מסובך בו זה 2 היחידות האחרונות והמשפטים הענקיים של גרין, גאוס וסטוקס.... אגב, לדעתי הקורס הזה הוא קורס חובה לכל פיזיקאי...

למעלה