T the freaky girl New member 23/8/04 #84 דיי.. את תגרמי לי לבכות שאין לי חבר.. אוף, התחיל כבר לנזול.. הנה מטפטף לו..
A AeroSlash New member 23/8/04 #74 שעה לקח לי להבין למי הגבת... אבל אני מזוכיסטית, אני אוהבת לפגוע בעצמי בדרכים כאלה ואחרות...
A Angel lips New member 23/8/04 #87 חחח לפגוע בעצמך?! תפגעי בעצמך אם זה גורם לך הנאה אבל לעלות לשוביניסטים תאף
T the freaky girl New member 23/8/04 #103 הא? אני לא יודעת על מה את מדברת מתוקונת.. ספרי לנסטי, והכל יעבור במהרה
א א ב נ י ת New member 23/8/04 #31 אני לא כועסת כנראה החבר שכתב את זה מחפש להתגרות. הוא מחפש תגובות של בנות. הוא הצליח לגרות אותן. שיצליח
אני לא כועסת כנראה החבר שכתב את זה מחפש להתגרות. הוא מחפש תגובות של בנות. הוא הצליח לגרות אותן. שיצליח
A Angel lips New member 23/8/04 #66 שיבוא אליי אניאראה לו תגובה קרובה היה לו אומץ לפרסם שיהיה לו אומץ לקבל תגובה ממני כאלה תדברים מחרפנים אותי!!!!!אה!!!!!
שיבוא אליי אניאראה לו תגובה קרובה היה לו אומץ לפרסם שיהיה לו אומץ לקבל תגובה ממני כאלה תדברים מחרפנים אותי!!!!!אה!!!!!
T the freaky girl New member 23/8/04 #8 זה נורא שובניסטי ומעט סטיגמטי המצאת לבד? :| סורי, אבל יש לי כזה מצברוח..
A AeroSlash New member 23/8/04 #17 מעט? מעט?! מעט?!?!? מעט?!?!?!!?!?!?!??!!?!??!?! זאת סטיגמה אחת גדול ושמנה!!!!! [למרות שזה עדיין מצחיק]
מעט? מעט?! מעט?!?!? מעט?!?!?!!?!?!?!??!!?!??!?! זאת סטיגמה אחת גדול ושמנה!!!!! [למרות שזה עדיין מצחיק]
א א ב נ י ת New member 23/8/04 #32 וודאי הוא המציא ממוחו הקודח הוא חשב איך לקבל עשרות תגובות של בנות. וקיבל