tear מקדימה: ocean
A AeroSlash New member 23/8/04 #19 נראה לי קירילצ'וק יתן לי בעיטה רוסית חזקה בפופה על זה שאנחנו מציפות לו את הפורום בשטויות... קיריל!!!
T the freaky girl New member 23/8/04 #21 אז מה!! לא מפחדת ממנו!! |מוציאה לשון באגרסיביות בוטה| אוי, קירושקה.. הכך מאהבה נכון? נכון? דיי עם המבט הזה קיריל!! קיריל? לא, לא לשם, לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה
אז מה!! לא מפחדת ממנו!! |מוציאה לשון באגרסיביות בוטה| אוי, קירושקה.. הכך מאהבה נכון? נכון? דיי עם המבט הזה קיריל!! קיריל? לא, לא לשם, לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה
A AeroSlash New member 23/8/04 #27 גם האסלה... אבל למה כל הפורום צריך לדעת על הפנטזיות הביזאריות שלך על קיריל...
T the freaky girl New member 23/8/04 #29 מה? שאני אספר מה את חולמת על עומר? ועוד עם מרינה ואני בתמונה..
A AeroSlash New member 23/8/04 #34 זה הלך אחרת מטומטמת... שניהם באו לקחת אותי ואותך לסרט, הייתי אפילו מספיקה לראות את הסרט בחלום, אם לא היית מעירה אותי...
זה הלך אחרת מטומטמת... שניהם באו לקחת אותי ואותך לסרט, הייתי אפילו מספיקה לראות את הסרט בחלום, אם לא היית מעירה אותי...
T the freaky girl New member 23/8/04 #36 טוב.. תזכירי לי את זה כל פעם מחדש.. את מידות האינטלגנציה המעטות שלי.. באמת תודה.
T the freaky girl New member 23/8/04 #40 כמובן תקעי בבקשה את הסכין בגבי.. ותוודאי קודם שהיא מחוטאת, אני לא צריכה חיידקים מיותרים בגופי.. הלא זה מה שחברה טובה אמורה לעשות, לא?
כמובן תקעי בבקשה את הסכין בגבי.. ותוודאי קודם שהיא מחוטאת, אני לא צריכה חיידקים מיותרים בגופי.. הלא זה מה שחברה טובה אמורה לעשות, לא?