קורסים באנגלית

שושי190

New member
קורסים באנגלית

אני רוצה להרשם לאוניבריסטת חיפה אבל רמת האנגלית שלי היא ברמת בינוני1 והשאלה שלי האם כדאי לי ללמוד באוני' למרות שאני אהיה צריכה לעשות את כל הקורסים באנגלית או שפשוט לוותר וללכת ללמוד במכללה???

PEARSON

New member
אהלן

יש דרך שבה אפשר להפטר מהחובות באנגלית לפני שנגשים לעשות את כל הקורסים .. לעבור מבחן אמיר - מבחן שבודק את רמת הידע באנגלית ועבור ציון מסויים מקנה פטור מלימודי האנגלית . מבחינת חובות האנגלית במכללות אני פחות יודע , אבל הגיוני שגם הם ידרשו ידע באנגלית . כמעט תמיד עדיף תואר אוניברסיטאי על מכללה . בהצלחה !

deathcaster

New member
ממממממממ

איך יודעים מה הרמה באנגלית ? אבל בגלל אנגלית או יותר נכון בגלל 2-3 קורסים לא פוסלים אוניברסיטה, הרי גם במכללה נדרש ידע מסוים באנגלית ואם אין אותו מחוייבים בקורסי אנגלית.. לפחות מהמכללות באיזור הצפון אותן אני מכיר.

deathcaster

New member
רק אם זה תואר באנגלית ../images/Emo3.gif

וברצינות - יש מגמה הולכת וגדלה להכניס באקדמיה גם קורסים "רגילים" שבהם ידברו באנגלית... האמת ? בלי להשתחצן או משהו - יש לזה 2 יתרונות: א. קורסים מקצועיים במדעי החיים מפוצצים במושגים באנגלית (כן כן אני יודע שזה ממש לא מוגבל למדעי החיים), המאמרים הם רק באנגלית, כל השפה היא באנגלית... אז אם הקורס כולו יהיה באנגלית, זה לא ישנה הרבה. ב. קורסים באנגלית מזמינים סטודנטים שהם לא דוברי עברית להירשם אליהם, וזה תמיד טוב, אנחנו (היהודים) חברה סגורה ובדלנית מדי, זה תמיד טוב להכיר אנשים שונים..ואם הסרת מחסום השפה תתרום לכך (והוא אכן תורם לכך) מה טוב

לא צריכה ולא רוצה שום קורס באנגלית

מספיק לי ככה עם הקורסים הרגילים. אגב, אתה עושה תואר שני עם תזה? אתה מחוייב ל-11 קורסים או 8?

deathcaster

New member
תשובה

תואר שני עם תזה אני לא מחוייב לקורסים אני מחוייב לשש"ס 18 שעות חובה, 18 שעות בחירה

deathcaster

New member
מממממממממ

את עושה עלי רוח ?
בכל מקרה, אני הבנתי שהייתה תרעומת באת"א שניסו שם לעשות בכמה חוגים לימודים באנגלית וזה דווקא היה במשהו הומני ... בכיוון שלך... אני יודע על כוונה של החוג שלנו לעשות בשנה הבאה קורס אחד שלנו באנגלית לטובת סטודנטים זרים.

למעלה