קורנפלקס

ליהיא 5

New member
קורנפלקס

איזה אתן נותנות ( אם בכלל ) ? באיזו ארוחה בשעות היום ? ואיזו כמות נחשבת מספקת לבן 1.4 ? (הקורנפלקס נטו בלי החלב, לפי כוס סטנדרט של 200 סיסי, נגיד, חצי כוס ? ). אתן מוסיפות משהו לחלב ? (שוקולית, קקאו, ממתיק אחר ?).

mAmA MiSiSiPi

New member
אנחנו אהבים את קלוגס הפשוט

רק עם חלב בדר"כ שמה לו שני חופנים וחלב עד החצי בדר"כ כארוחת ערב או כארוחת בוקר בשבת. לפעמים סתם קורנפלקס בשקית כנישנוש.

אצלינו בתור נשנוש

הוא לא אוהב חלב אוהב הרבה סוגים - ברנפלקס, ציריוס, קורנפלקס רגיל צהוב לא קונה את הממותקים למינהם והאמת שהוא גם לא מעדיף אותם

בדרך כלל אין לי בבית, אבל כשיש (וזה מאוד

נדיר) אז ציריוס כי זה מה שהוא מכיר מהגן. כשנתתי זה היה בדרך כלל כארוחת ביניים. אני יודעת שבגן הוא אוכל 1-2 פעמים בשבוע כארוחת בוקר (בבית הוא לא אוכל ארוחת בוקר, גם בשבת). נראה לי שחצי כוס זה די והותר. אני שמה חופן עם היד והשאר חלב. לא מוסיפה שום דבר לחלב (גם בגן לא מוסיפים)

המממ...

(רק תקחו בחשבון שיש בבית 4 ילדים - כן, כן, מתחילה בהתנצלות, תיכף תבינו למה
באופן קבוע פתוחים: דליפקאן צ'יריוס קראנץ' קלוגס רגיל ולפעמים יש גם כריות... אוכלים קורנפלקס בארוחת בוקר, עם או בלי חלב - תלוי בילד (השוודית לא אוהבת עם חלב ולסנדויצ'ית חלב בבוקר עושה כאב בטן)... לא מוסיפה כלום לחלב, הקורנפלקסים האלה מתוקים גם ככה

פלגיה

New member
מאוד יקר לי

אני קונה חבילה אחת בשבוע. של הרגיל (של תלמה. הם לא אוהבים את הזולים יותר) וכשנגמר - אז נגמר (בד"כ אחרי שלושה ימים. אם אכלו רק בבוקר ולא זללו גם אחה"צ)

yaelyb

New member
אנחנו גם עם הקלוגס../images/Emo45.gif

נותנים חצי כוס בבוקר עם חלב או בשקית . בכלל אחרי שראיתי את הכתבה על דגני הבוקר גם אם לא חשבתי עכשיו אין מצב שאכניס משהו מהממותקים מדברים שם על 500 קלוריות שרובן נובעות מסוכרים נטו וזה רק על הבוקר

בוליפלג

New member
לא צורכים קורנפלקס.

לפעמים אוכלים שלווה מח.מלאה ודבש במקום. אבל גם לעיתים די רחוקות.

בדרך כלל כנשנוש אחה"צ

עכשיו יש פירות קיץ מעולים אז מעדיפים אותם, אבל לפעמים היא לוקחת את הקערה, מרוקנת את הפרי והולכת לארון של הקורנפלייקס
לעיתים נדירות כחלק מארוחת הערב, אבל אין מה לדבר על כמויות, הילדה שלי לא השוואתית
נותנת צ'יריוס, עכשיו מנסה קורנפלייקס ללא סוכר, וקופסה אחת מחזיקה אצלנו חודשים ארוכים (היא היחידה שאוכלת)...

טאקית24

New member
אצלי הוא אוכל בערך כוס

לפעמים לארוחת בוקר או סתם מנשנש אחה"צ אני נותנת לו צ'יריוס, קורנפלקס של קלוגס, איזה יום הוא ראה אותי אוכלת ברנפלקס ורצה ואכל יפה (לא שם לב שיש לזה טעם ומרקם של קרטון ;)) הוא לא אוהב עם חלב, ובכלל לא שתה עדיין חלב..לא מוכן לטעום

למעלה