איזה אתן נותנות ( אם בכלל ) ? באיזו ארוחה בשעות היום ? ואיזו כמות נחשבת מספקת לבן 1.4 ? (הקורנפלקס נטו בלי החלב, לפי כוס סטנדרט של 200 סיסי, נגיד, חצי כוס ? ). אתן מוסיפות משהו לחלב ? (שוקולית, קקאו, ממתיק אחר ?).
נדיר) אז ציריוס כי זה מה שהוא מכיר מהגן. כשנתתי זה היה בדרך כלל כארוחת ביניים. אני יודעת שבגן הוא אוכל 1-2 פעמים בשבוע כארוחת בוקר (בבית הוא לא אוכל ארוחת בוקר, גם בשבת). נראה לי שחצי כוס זה די והותר. אני שמה חופן עם היד והשאר חלב. לא מוסיפה שום דבר לחלב (גם בגן לא מוסיפים)
(רק תקחו בחשבון שיש בבית 4 ילדים - כן, כן, מתחילה בהתנצלות, תיכף תבינו למה
באופן קבוע פתוחים: דליפקאן צ'יריוס קראנץ' קלוגס רגיל ולפעמים יש גם כריות... אוכלים קורנפלקס בארוחת בוקר, עם או בלי חלב - תלוי בילד (השוודית לא אוהבת עם חלב ולסנדויצ'ית חלב בבוקר עושה כאב בטן)... לא מוסיפה כלום לחלב, הקורנפלקסים האלה מתוקים גם ככה
נותנים חצי כוס בבוקר עם חלב או בשקית . בכלל אחרי שראיתי את הכתבה על דגני הבוקר גם אם לא חשבתי עכשיו אין מצב שאכניס משהו מהממותקים מדברים שם על 500 קלוריות שרובן נובעות מסוכרים נטו וזה רק על הבוקר
לפעמים לארוחת בוקר או סתם מנשנש אחה"צ אני נותנת לו צ'יריוס, קורנפלקס של קלוגס, איזה יום הוא ראה אותי אוכלת ברנפלקס ורצה ואכל יפה (לא שם לב שיש לזה טעם ומרקם של קרטון ) הוא לא אוהב עם חלב, ובכלל לא שתה עדיין חלב..לא מוכן לטעום