קורט מושללללםםםםם

iLoveKurtCobain

New member
אממ זה עדיין לא הופך אותו למושלם

ולפי מה שאני הבנתי nothing woman התכוונה לזה שהוא מושלם רק בגלל שהוא יפה... וזה אני מצטערת להודיע דבר ממש רדוד ושטחי להגיד

nothing woman

New member
:)))

אז את הבנת לא נכון מאמי כי זאת היתה סתם הודעה שנכתבה במהרות את חושבת חסר אנשים יפים שהם רק יפים שאני יכולה להעריץ... זה בכלל לא קשור אני מעריצה אותו בדיוק כמו כל אחד מכם פה.... בגלל המוזיקה ולא אני לא שומעת בריטני ספירס חחחחחחח חבל שאתם לא מכירים אותי יואו זה ממש מצחיק

eorion

New member
הוא לא יצר את המוזיקה הכי טובה בעול

ם! הוא יצר מוזיקה טובה, איכותית, ושכיף לשמוע. אך זה עדיין רחוק מהמוזיקה הכי טבה בעולם. והוא היה מוכשר מאוד. אבל תמיד יש יותר... (למרות שאין בזה הגיון) הוא לפעמים אמר שהוא יכול למנות 50 להקות שמפיקות את המוזיקה יותר טובה משלו, ולפעמים אמר שהוא הכי טוב בעולם, והכי מוכשר. (זה מה שכתוב בספר שאני קורא) כתוב גם שכשהוא היה קטן הוא אהב להלך ברחוב לתופף ולצעוק את השירים של הביטלס... להלהלה

לדעתך הוא לא יצר את המוזיקה הטובה

בעולם .... לדעתי הוא כן
( ליתר דיוק אחד מהאנשים שעושים את המוזיקה הטובה בעולם ....) אתה יכול להגיד שהיו אמנים שהשפיעו יותר ממנו שנזכרו ממנו אבל כפי שאמרתי , להגיד שהוא לא עושה את המוזיקה הטובה בעולם ? זה כבר ממש עניין של דעה... ובקשר לקורט כוסון בלה בלה בלה .... נכון , לא נכחיש קורט נראה אחלה . אבל אם זאת הסיבה שאת אוהבת אותו את יכולה בדיוק אותו דבר להעריץ איזה דודי בלסר .... אין לי בעייה עם זה , אבל זה פשוט חבל ..

nnnnnnnnn

New member
אף אחד..

לא יכול לקבוע איזה אמן או להקה עשו את המוסיקה הכי טובה בעולם אולי בגלל שבחלומות שלכם אתם אפילו לא יכולים לשמוע את כל האמנים שיש...

the sofa city

New member
נכון אבל לא רק זה...

יש יותר מידי סגנונות ואי אפשר בכלל להשוות בין רוק לראפ לדוגמה... יש דברים שאי אפשר לקבוע מה הכי יפה... כן קורט עשה מוזיקה ושירים יפים ואני אוהבת אותו על כך אבל לפי דעתי הוא לא עשה את המוזיקה והשירים הכי יפים בעולם הוא עשה שירים יפים...

nnnnnnnnn

New member
אבל..

את זאת שקוראת לעצמך ´אני אוהבת את קורט קורביין´, לא כן?

eorion

New member
בקשר לקטע של המוזיקה

אתה יכול להסכים איתי שאם תשווה בין: השירים של קטנטנות (כולל הליריקה, שהשיר של דוקטור סוס בעל יותר קשר בין מילה למילה.) והמנגינות/לחנים של באך נגיד. אז תגיע למסקנה ש: בשירים של קטנטנות לא צריך יותר מאורגן (פשוט), וחבורה של ילדים חסרי חיים. באך: צריך להשקיע, לחשוב (שיצא בסדר מבחינה מוזיקלית) להתאים את זה כמעט לכל הכלים, ואם אתה בטהובן (הוא היה החרש נכון?) אז גם לדמיין איך זה ישמע... בקיצור אי אפשר להגיד על הכל שהוא טוב. אתה יכול להגיד טוב, וכיף לשמוע. המוזיקה של באך-טוב, לחלק כיף לשמוע. המוזיקה של קטנטנות-לא טוב, לחלק קטן כיף לשמוע... ביי

lifes sucks

New member
׳׳׳׳!!!!!!!!!!!!

על מה אתה מדבר זה כמו שתשווה את השירים של "ספר הג´ונגל" לשירים של באך או לשירים של נירוונה אין קשר בכלל קטנטנות מסתכמת כסדרה (של פאגים וילדים מפגרים אבל סדרה) והשירים שם הם משניים לחלוטין! הם לא איזה להקה או משהו השירים וכל הבולשיט הזה זה בשביל הכסף אבל מתרכזים בקטנעטנות כסדרה אז אין קשר וזה היה דבילי

nnnnnnnnn

New member
שמעו....

היום ראיתי כצת טלוויזיה ואם.טי.וי... והסתכלתי על כל הקליפים שם... בקיצור יש נגיד את שיר הקטשופ שהפך ללהיט ואני ממש לא מבינה למה... ואז חשבתי לעצמי... מה קורה מאחורי כל להיט כזה באם.טי.וי... אני משערת לעצמי שמאחורי שיר הקטשופ עמדו אנשים ששברו את הראש כדי לתת לקהל להיט כזה כמו מקרנה ושיט דומה... סתכלו זה ממש לא קל להם אני משערת לחדש לצרכני הפופ כל הזמן... אחרי הכל כמה אפשר ללעוס את אותו מסטיק... אז כל הזמן הם נמצאים במצב של קוננות איך נחדש לקהל? מה הולך עכשיו? איזה שיר הכי קליט? ועןד שיט דומה... אז מה שאני מתכוונת להגיד זה שמאחורי כל שיר פופ יש הרבה יותר מחשבה מאשר נגיד השירים של נירוונה שהם טבעיים ואני משערת שקורט כתב את הרוב שאיזה חמש דקות... עזבו זה לא נשמע כזה טוב...

made in china

New member
האאמממ

קורט פשוט כתב באותו הרגע מה הוא הרגיש, ודברים כאלה לא לוקחים חודשים שלמים. קורט לא כתב את השירים לו כדי לנסות ולהרשים מישהו, ולא שינה את השורות כשהיה נדמה לו שמשהו במילים לא אופנתי או לא קליט מספיק. קורט לא כתב שירים שנשמעו כמו שטיפת מוח לילדים בני 8. בקיצור, הליריקה של נירוונה הרבה יותר אמיתית ואפשר להזדהות איתה, אבל היא לא נכתבה כדי שאנשים יזדהו איתה.

הקטע של המוסיקה .....

אתה יכול לומר שהמוזיקה של באך הייתה יותר מורכבת מקטנטנות (פויה). שהמוזיקה של באך השפיעה יותר מאשר קטנטנות. שהמוזיקה של באך הייתה יותר מפורסמות מאשר קטנטנות. כל אלו עובדות . אבל המוסיקה הטובה בעולם ? זה פשוט עניין של דעה .... אין פה קביעה חד משמעית . כמובן שבנאדם לא יכול לשמוע את כל המוזיקה שקיימת אבל יש דברים שלדעתו הם המוסיקה הטובה בעולם גם אם יש דברים שאינם מודע עליהם . וכמו שאמרו כאן לעיתים אפילו אין מה להשוות ...

nothing woman

New member
אני ערסית ופרחה כןכן....:) חחחח

מהה??? זה נראה לך כי הוא נראה טוב!?!?! אני חושבת שהוא מושלם בגלל הבן אדם שהוא היה.... מה שהוא חשב ושהוא היה בן אדם רגיש וחכם זו דעתי.... טוב נראה לי אני לא אבוא לפורום הזה יותר קיבלו פה את הרושם הלא נכון עליי ואני לא אתחיל להסביר את עצמיייייי חבל שאנשים יותר מדיי רצינים כאלה ואין חושומור.....

eorion

New member
מה לעזאזל אכפאת לך מה חושבים עלייך?

?! ולקודמת/קודם: שיר פופ לא קשה להכין. חושבים על משהו קליט (כמו שכבר הזכרת) לא קשה לחשוב על זה. ממציאים לזה מילים בסגנון, לטס דנס איי לוב יו, ויו לפט מי. הולכים מקליטים. מה שכן קשה בפופ זה: להישאר עם מראה טוב. כי לכולם שם אכפת איך הם ניראים. ועם כל כסף שלהם, הם עדיין צריכים ללכת להתאמן על הריקוד/חדר כושר. אבל את השיר עצמו לא קשה להכין

nothing woman

New member
לא אכפת לי

פשוט זה כמו שאתה בפורום הזה ואתה דן על נירוונה ועוד דברים עם חברים לפורום.... אז זה מה שהייתי רוצה לעשות גם... אז בגלל זה אני אומרת שקיבלו עליי את הרושם הלא נכון... אבל מה אני באמת עושה..? טוב לא משנה....

princess black

New member
בלי להרגיז את טום בטעות..../images/Emo5.gif

לאנשים שאוהבים זמר כי הם חושבים שהמוזיקה שלו יפה מאוד לא נעים לשמוע יחס לאותו זמר כמו שמתייחסים לזמרים דוגמנים. בגלל זה אני לא אומרת שאת שטחית כי בטח לא התכוונת שזה ישמע ככה. וחוץ מזה אי אפשר להאשים אותך שאת אוהבת את איך שהוא נראה. כי הוא באמת נראה טוב, אבל מושלם זה קצת הגזמה... במיוחד בלי להכיר אותו..

למעלה