קורט מושללללםםםםם

nothing woman

New member
קורט מושללללםםםםם

אוי קורט קוביין אני חמה עליו בטירוף הוא פשוט היה הבן אדם הכי מושלם בעולם!!!!!!!!!!!! הייתי מזיינת לו את הצורהה!!!! האאאאאאאאאאאאא

lifes sucks

New member
לא הייתי אומרת פרחה

הייתי אומרת פסיכית רק בגלל שאת מזיינת גופות

nothing woman

New member
חחחחח

ת´אמת שאני לא פרחה לפחות בפעם האחרונה שבדקתי אבל נחמד שכבר פתחתם דיון עליי רק רציתי להגיד שהוא מושלם לדעתי ובאמת הייתי מזיינת מה לעשות אני מלאת תשוקה מה אני אעשה תאהבו לא תאהבו אני אוהבת את קורט וזהו!.... חחחח פרחה.... מצחיק ממש מצחיק ת´אמת oh well....

Mohawk Tom

New member
אל תתייחסי אליהם!!

אין לאף אחד פה מה להגיד כי הוא באמת אחד הכוסונים אז שתגיד! לא נראה לכם אל תסתכלו!

MoRiNuSh

New member
איזה חמוד אתה טום!!

תמיד מגן על אלה ששונאים אותם...*אהם אני אהם*

Mohawk Tom

New member
../images/Emo9.gifאני לא כזה...

לא קשור : ערסים יכולים להיות אנשים אחלה!

Mohawk Tom

New member
תצביעו לי ב28!!!!

כן תצביעו לי ולמפלגת משי - מנודים שנואים ישראל (וזה גם השם של המנהלת המעולה שלנו)

iLoveKurtCobain

New member
כמה דברים...

מותר לי לדעת מה מושלם בבנאדם אם נטיות להתאבדות, היפראקטיביות ודכאונות? כי אני אישית ממש לא מבינה... חבל שאת קצת מגזימה... אוי רק בגלל שהוא נראה ממש טוב אז הוא מושלם... איפה את חיה ילדה??

פאק לאאא את נשמעת כמו מעריצה

של בריטני ספירס! כמה עצוב! אמורים לאהוב את המוזיקה כן קורט היה מדהים קול יפה ומוכשר אבל אף 1 לא מושלםם והיו בו חסרונות... אוחחחח את צריכה עזרה דחוף...

Mohawk Tom

New member
את צריכה עזרה דחוף!!!

שאין לך חיים אז את יורדת על אנשים בפורומים במקום לעשות משהו טוב.

iLoveKurtCobain

New member
התכוונת בתגובה שלך אלי או ל-

nirvanas little girl? כי אם זה לא אלי אז תתעלם מכל מה שאני כותבת בהמשך.. אז רק רציתי להגיד ולציין שבהחלט יש לי חיים והבעתי את דעתי בצורה קצת צינית... אז לא צריך להיפגע ופשוט לקבל את זה... זה רק פורום!

Mohawk Tom

New member
התכוונתי ל nirvanas little girl!

וגם אם התכוונתי אלייך וגם אם לא אז אני לא נפגעתי אבל זה פשוט מעצבן שאנשים מתחילים להתנשאות ולרדת על אחרים!

nothing woman

New member
:)

אבל אני לא מעריצה של בריטני ספירססס אאוווווףףףףף אתם לא מבינים טוב לא משנהה..!!!! אני חושבת שהוא מושלם בגלל סיבות שפירטתי כבר איפשהו ואני יודעת שאפאחד לא מושלם אבל הוא היה די קרוב לזה הוא מלך לדעתי!!!!מה אכפת לי שהיו לו נטיות התאבדותיות מי קבע מזה מושלם?! וזה שהוא יפה זה בא בסוף אחרי הכלללל ובאותו רגע כשנכנסתי לאתר רציתי פשוט להגיד שהוא ממש יפה..וזה לא היה כזה רציני זה נאמר קצת בטון של פרחות.... אבל חפיףף מה אני מסבירה את עצמי לאנשים שבכלל לא מכירים אותיייייי

למעלה