אני לא מתכוון לערער על נסיונך..
אבל אני מקווה שאתה מודע לבעובדה שהבחור עתודאי ומי שיעבור על קורות החיים שלו הם מפקדי היחידות השונות בצה"ל. בנוסף היתה לנו סדנה בבקו"מ שבה תארו לנו מבנה שונה לגמרי של קורות חיים ממה שאתה תיארת. כמו שאמרתי קודם, ההשכלה של רוב העתודאים היא די זהה, ומה שחשוב, לדעתי, זה להבליט את מה שמייחד אותו ביחס לעתודאים אחרים. פרטים אישיים זה משהו שבצה"ל כבר יודעים עליו. כל מה שצריך על מנת לזהות אותו הוא מס' אישי ושם. זה הכל. על ההשכלה שלו גם יודעים בצה"ל. זה לא משהו שצריך לבוא בתחילת קורות החיים. אלא אם כן ההשכלה שלו שונה מזו של עתודאים אחרים והוא רוצה להבליט אותה. אני לא מקצוען, אבל אני חושב שמבנה קורות החיים ששולחים לחברות אזרחיות על מנת להתקבל לעבודה הוא שונה ממבנה קורות החיים שעתודאים שולחים לצה"ל. מי שקורא את קורות החיים הם לא אותם אנשים, והאנשים איתם הוא מתחרה על התפקיד הם לא אותם אנשים. בנוסף צה"ל לא מגייס כל כך הרבה עתודאים בכל מחזור, והם מתגייסים פעם בשנה. אז אין שם אדם שיושב וקורא כל הזמן קורות חיים. הוא עושה את זה פעם אחת בשנה כשיש מחזור גיוס של עתודאים. אז אני חושב שהוא יכול להרשות לעצמו לקרוא לעומק את קורות החיים של כולם.