קורה לכן/ם ש...

קרה הרבה פעמים ואין ממה להתעצבן

בואי לא נשכח שהמלצר/ית הם בסך הכל בני אדם בשר ודם. לא תמיד זוכרים ונכון שעדיף לכתוב/לזכור, אבל לא כולם כאלה ואין ממה להתעצבן. אין לי בעיה עם זה. העיקר שהאוכל יגיע בזמן ושסה"כ השירות הוא אדיב ונעים.
אנחנו צריכים לקחת את העולם יותר בקלות
חבל על העצבים

big bride

New member
אצלינו

בעלי צמחוני ואני בשרית, ותמיד אבל תמיד כשמביאים לנו את המנות שמים לי את הצמחונית. ככה זה- אנשים עובדים מתוך הסכמות שלהם וברוב המקרים זה הזוגות ההפוכים עם הבן הטורף והבת הצמחונית. כמו שבהרבה מקרים יש שמנות שמזמינות סלט. אני לא אשכח כשהייתי בתיכון שחבר הלך להיא שתיה מהמכונות וביקשתי קולה. וכשהוא חזר הוא התפתל שעות כי הוא הוא לא ידע אם אני רוצה קולה או דיאט קולה ורק זה שהוא היה כזה נבוך הפריע לי . הרבה יותר מזה שהוא היה מביא לי דיאט קולה ושותק.

big bride

New member
לקח טיול של

כמה חודשים במקום שאין בו דיאט קולה בשביל להעביר אותי את הגמילה ולשכנע אותי שאת צודקת.

אכלו לי שתו לי לקחו לי התבלבלו לי

ונניח נניח שבאותו היום לחברה שלך התחשק צ'יזבורגר ולך התחשק סלט, לא כי את בדיאטה ,לא כי את צריכה דיאטה ,אלא כי אשכרה בא לך סלט. ואז המלצר היה מתבלבל ונותן לחברה הרזה שלך את הסלט ולך את הציזבורגר. אז היית באה לצרוח כאן: "רק בגלל שאני שמנה הוא חושב שאני אוכלת כל היום צ'יזבורגרים???" מתוקה, הבעיה שלך היא רק עם עצמך. כל עוד את מרגישה לא בנוח, לא חשוב מה יעשו איתך, את תמצאי דרך להתבאס על זה. יאללה, די עם זה כבר, תאמיני לי שהצלחת שלך מעניינת הרבה פחות אנשים מאשר נדמה לך, וכל מה שמעניין את המלצר זה מתי נגמרת המשמרת וכמה טיפ תשאירי

שמנה משגעתתתת

כן זה קורה לכולםם אבל תדעי לך שגם אני שמנה ואני אוכלת מה שבא לי זה לא אמור לבאס אותך כי הרזות סתם משחקות אותה מתביישות למקרי שאיזה בחור יסתכל ככה אני חושבת ושתדעי שיש שמנות שלא אוכלות הרבה אלא אוכלות שטויות וכאלה אני חושבת שלא משנה המראה שמנה או רזה צריך לעשות מה שנכון לך ולא לחשוב מה כולם יגידו על זה

למעלה