קורה לכן/ם ש...

קורה לכן/ם ש...

אתם/ן יושבים/ות במסעדה עם חברה רזה החברה מזמינה דיאט קולה וסלט ואתם/ן מזמינים טוסט או משהו מעניין יותר מסלט וקולה שמביאים את האוכל והשתייה באופן טבעי המלצר /ת שם אצל החזה את הטוסט והקולה ואצלנו את הדיאט קולה ואת הסלט ??? זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

lee_1

New member
בדרך כלל, לפחות אצלי...

כשהמלצרית לוקחת הזמנה היא זוכרת מי הזמין מה ושמה לכל אחד מה שהוא הזמין, או לחילופין אם היא מגיע עם הטוסט או כל מאכל אחר היא שואלת "הטוסט למי?" אף פעם לא נתקלתי במצב שהניחו את האוכל שלי אצל מישהו אחר או להיפך

bahura26

New member
אז את כנראה ...

אז את כנראה לא הולכת מספיק למסעדות!

למה , לא קרה לך ...

שמלצרית אחת לקחה ממך את ההזמנה ומלצרית אחרת מביאה לך את ההזמנה ???

lee_1

New member
יוצא לי ללכת הרבה למסעדות

ומעט מאוד קרה שהמלצרית שלקחה את ההזמנה היא לא זו שהביאה את האוכל וגם אם כן, לא קרה שהיא לא שאלה מי הזמין מה...

lb22

New member
נו אז הוא שם אצלך את הדיאט קולה

ביג דיל... מה כ"כ מעצבן בזה? הנה אתמול הלכתי למסעדה עם חבר שלי אני הזמנתי סודה והוא הזמין בירה המלצרית שמה את הבירה אצלי ואת הסודה אצלו.... אז מחליפים לא עושים סיפור ובטח שלא מתעצבנים בגלל שטות כזו... את יודעת להתעצבן זה לא הדבר הכי בריא בעולם עדיף להתעצבן מדברים ששווים את זה לא מכאלה דברים שלא שווים את זה.

דפנהאי

New member
אתמול הייתי במסעדה עם חברה

אני לא היתי רעבה ולכן הסתפקנו בלט אחד לשתינו שבא עם לחם וחמאה, ושני קפה הפוך. החברה לא היתה מרוצה מהסלט, היו לו בעיות. היא הלכה ותלוננה, וכשהחליפו לנו את המנה דיברו אלי כאילו אני הייתי הבעיה, אני האכלנית שעושה צרות עם האוכל וכולי. תהיתי אם זה קשור לזה שאני שמנה או שזה מקרי.

דפנהאי

New member
ושכחתי עוד משהו - כשאניהולכת עם בעל

בעלי למסעדה - הוא תמיד שותה תה ואני תמיד שותה קפה. באופן קבוע שמים לי את התה ואצלואת הקפה. זה סתם משעשע, זה לא מעצבן.

במסעדה כמו בכל מקום נותן שירות

משתדלים להבין איפה היו לא בסדר,ואם שאלו אותך זה לטובה,זה אומר שהגדרות יסוד השירות במסעדה מסבירות פנים לכל לקוח ומגדירותש צריך לברר מה מהות הבעיה מול כל מי שקשור אליה,ומכיוון שהייתן רק שניים,הגיוני שנשאלת בגין מדוע ולמה הייתה הבעיה. לא הכל קשור לשומן,אולי את יפה ומצאת חן בעיני המלצר המתעניין או שזה היה המנהל התורן,וסתם בא לו להעביר עימך דיבור או שניים,לפעמים שעומדים מולך שני אנשים ואתה צריך לשאול נגיד איפה זה רחוב זה וזה,תלך אוטומטית לזה שנראה לך יותר חמוד,אסטטי,מבין יותר בהכוונה(נכון אין קשר בין השאלה למי עומד מולך ומה מראהו וכולי),כנראה שלא,בדיוק כמו במקרה הזה,פשוט כי אין קשר בין שני הדברים.

lb22

New member
העיקר ....

שהבכת אותו חזרה אה? החזרת לו על הטעות אנוש שהוא עשה....

lb22

New member
זו יכולה להיות טעות אנוש

הוא בן אדם... או שהוא לא בן אדם ברגע שהוא אומר דבר כזה? העיקר ש"ירדת" עליו לא? לצאת גדולה ממנו או גדולה על חשבונו בואי נגיד שכמעט ב 90 אחוז הוא לא עשה את זה כדי לפגוע בך ואת עשית את זה בכוונה כדי לגרום לו להיות מושפל זה הבדל די משמעותי בין הדברים.

אפ אחד לא אמר...

שהם עושים את זה בכוונה .. או שהם רוצים לפגוע בנו סה"כ צינייתי עובדה אני בטוחה שזה בא להם מהתת מודע שלהם הם אפילו לא חשבו על זה בזמן הגשת האוכל !! ומה הבעיה שלך שדיקלה :החזירה" לו ולא נשארה חייבת ???

lb22

New member
למה זה מפריע לי?

מהסיבה הפשוטה שהמלצר עשה את זה לא בכוונה או לפחות צריך להנות מהספק הזה ,.... התגובה הייתה בכוונת תחילה .... על מנת "לרדת" עליו , לצחוק עליו או להחזיר לו באותו מטבע (סמני את הנכון). אז לעשות דבר בלי כוונה ובתמימות מצריך תגובה גועלית ?

זה אומר ש.......

משליכים עלינו שאנחנו שותים\אוכלים דברים בעלי כמות שומן גבוהה והטעם שלנו מתבטא במראה שלנו? אני ממש לא חושב ככה,טעויות של מלצרים קורות,העיקר שהן לא מסתיימות בבגד מלוכלך\תוספת לאוכל והשתייה שלא הוזמנה,כגון שיער\הולכי על ארבע\חמש\שש\שבע\שמונה וכולי,זה מזעזע ומגעיל בצורה מחרידה. זה רק קורה כי המלצר התבלבל,ובדיוק שם אצל החזה את הטוסט. השאלה אם זה מעצבן אותך בגלל הטעות של אופן חשיבת המלצר ששמן=אוכל משמין או בכללי על עצם טעותו,לא שנראה לי שמלצר שנמצא באמצע עבודתו עוסק במחשבות על כאלה דברים(זה עדיין עבודה)כנראה הדבר איפהשהוא מוטבע בו,וזה בא לו טבעי,או שקיימת האפשרות שמדובר בטעות ותו לא.

אצלי כולנו רזות כשמנות

עד שהולכים למסעדה...הולכים למסעדה!!! לא מזמינים דיאט קולה, מזמינים פסטה או משהו טעים.

למעלה