קורה לכם

De-Panther

New member
אומרים אותו... אם זה לא נוח לייד...

הרבה אנשים אז אומרים אותו לבנאדם בצורה פרטית אפשר לנסות כלמיני דרכים תלוי כמה הדבר חשוב וכמה זה ישגע אותך לחשוב מה היה קורה אם היית אומרת את זה

shellyland

New member
זה לא כל כך מה היה קורה אם

כמו הצורך האובססיבי שלי להגיד תמיד הכל ולא לשמור בבטן. בדרך כלל אני ממש טובה בזה. לא יודעת למה הפעם לא מצליח לי.

De-Panther

New member
אז בואי נראה את זה ככה... זה מאוד..

חשוב אם תגידי את הדבר הזה?? אם לא תגידי אותו יקרה משהו לא טוב?? משהו יתדרדר?? אם תגידי את הדבר הוא ישנה משהו?? סולם עדיפויות כזה של בעד ונגד... נניח ותגידי את זה - יקרה משהו טוב?? לא תגידי את זה - יקרה משהו רע??

shellyland

New member
זהו, שאני לא יודעת.

אולי באמת זה מה שעוצר אותי. כאילו, יש דברים שאולי מוטב לנסות להתרגל אליהם במקום להעיר מתים מרבצם. אין לי מושג. ואולי אני גם קצת מרגישה שאין לי בכלל זכות לבוא בטענות, כי אף אחד לא חייב לי כלום ואני צריכה ללמוד לחיות עם מה שיש. ואולי בכלל צדקת קודם וזה שאני לא מצליחה להגיד צריך לאותת לי שעדיף לשתוק.

D o r o t h y

New member
אולי את יכולה

לכתוב את זה. לפעמים כשמוציאים את זה על נייר (או למחשב, לא נהיה קטנוניים), זה עוזר להבהיר את המחשבה ואם יש משהו שבכל זאת את עוד רוצה להגיד את כבר אומרת את זה אחרת. לא ככה? אגב, הפך מקטנוני זה גדלולי?

גנגי

New member
תגידי, את תריצי אותי על פני כל הרשת

עם השאלות האלה שלך? בואי שבי במקום אחד מסודר, ואני אענה לך על הכול. ולעניין ה-לכתוב את זה - אני לאחרונה כתבתי ככה שהידיים שלי כמעט הלכו מרוב כתיבה. אבל זה לא תמיד עוזר אם זה לעולם לא מגיע ליעדו. תמיד נשאר התסכול על אותו משהו שאת רוצה לומר ולא יכולה. ~אני את שלי לא אמרתי~

De-Panther

New member
אוו זה כמו שבהתחלה חושבים בראש על..

הדבר המדויק שרוצים להגיד ואז כשבאים לכתוב את זה כבר שוכחים חלק ובסוף כשאומרים את זה אז מתפספסת חלק מהפואנטה (או שזו סתם הסניליות שלי שגורמת לי לפעמים להיות כמו סיפור עם)

De-Panther

New member
במיקרים נדירים... אבל זה סימן טוב..

כשאני לא מצליח להגיד משהו זה רומז לי שעדיף לי לשתוק ולא להגיד אותו... אבל זה רק אצלי ככה... כי לרוב כשאני מדבר אני אומר דברים מטומטמים(זתומרת... בהודעות בפורומים או מסרים או דברים שיש זמן לחשוב עליהם אני יכול להגיד דברים בסדר... אבל כשזה שיחה זורמת אז אני בדרך כלל אומר דברים ממש מטומטמים)

shellyland

New member
וואלה. אולי גם אני צריכה

להבין את הרמז הזה.

De-Panther

New member
חסר לך!! את אומרת דברים חכמים!! אוי

ואבוי לך אם תלכי בדרכים טיפשיות של כסיל כמוני

D o r o t h y

New member
תגיד

אתה מכיר הרבה כסילים שיודעים בכלל להגיד כסיל (שלא לדבר על לאיית את זה) ?

shellyland

New member
תגידי

את הגמד שלו, שאת מתחנפת אליו כך? או שמצאו חן בעינייך המחמאות שהוא נתן לגמד שלו, ועכשיו את גם מנסה לסחוט כמה?

De-Panther

New member
עכשיו אני תוהה בקשר למה היא עלתה...

עלייך כי היא כתבה שם שני דברים(גמד ומחמאות) בכל מקרה בפורום הזה אני מחלק מחמאות בשפע אז אם את רוצה פשוט תגידי איזו מחמאה את רוצה ובהקשר למה והיא כבר בדרך אלייך

למעלה