חשוב אם תגידי את הדבר הזה?? אם לא תגידי אותו יקרה משהו לא טוב?? משהו יתדרדר?? אם תגידי את הדבר הוא ישנה משהו?? סולם עדיפויות כזה של בעד ונגד... נניח ותגידי את זה - יקרה משהו טוב?? לא תגידי את זה - יקרה משהו רע??
אולי באמת זה מה שעוצר אותי. כאילו, יש דברים שאולי מוטב לנסות להתרגל אליהם במקום להעיר מתים מרבצם. אין לי מושג. ואולי אני גם קצת מרגישה שאין לי בכלל זכות לבוא בטענות, כי אף אחד לא חייב לי כלום ואני צריכה ללמוד לחיות עם מה שיש. ואולי בכלל צדקת קודם וזה שאני לא מצליחה להגיד צריך לאותת לי שעדיף לשתוק.
לכתוב את זה. לפעמים כשמוציאים את זה על נייר (או למחשב, לא נהיה קטנוניים), זה עוזר להבהיר את המחשבה ואם יש משהו שבכל זאת את עוד רוצה להגיד את כבר אומרת את זה אחרת. לא ככה? אגב, הפך מקטנוני זה גדלולי?
עם השאלות האלה שלך? בואי שבי במקום אחד מסודר, ואני אענה לך על הכול. ולעניין ה-לכתוב את זה - אני לאחרונה כתבתי ככה שהידיים שלי כמעט הלכו מרוב כתיבה. אבל זה לא תמיד עוזר אם זה לעולם לא מגיע ליעדו. תמיד נשאר התסכול על אותו משהו שאת רוצה לומר ולא יכולה. ~אני את שלי לא אמרתי~
הדבר המדויק שרוצים להגיד ואז כשבאים לכתוב את זה כבר שוכחים חלק ובסוף כשאומרים את זה אז מתפספסת חלק מהפואנטה (או שזו סתם הסניליות שלי שגורמת לי לפעמים להיות כמו סיפור עם)
כשאני לא מצליח להגיד משהו זה רומז לי שעדיף לי לשתוק ולא להגיד אותו... אבל זה רק אצלי ככה... כי לרוב כשאני מדבר אני אומר דברים מטומטמים(זתומרת... בהודעות בפורומים או מסרים או דברים שיש זמן לחשוב עליהם אני יכול להגיד דברים בסדר... אבל כשזה שיחה זורמת אז אני בדרך כלל אומר דברים ממש מטומטמים)
עלייך כי היא כתבה שם שני דברים(גמד ומחמאות) בכל מקרה בפורום הזה אני מחלק מחמאות בשפע אז אם את רוצה פשוט תגידי איזו מחמאה את רוצה ובהקשר למה והיא כבר בדרך אלייך