קורא אליך

קורא אליך

קולי קורא אליך במדבר חולות אין סופיים משיבים אלי בגבעות ובתלים הנישאים ברוח לכסותני. פעמי נישאים אליך במדבר אבק אין קץ מדבר אלי במצילות וברעמים הנוהים בסער להשמיעני. מבטי תר אליך במדבר חמת אש בוערת תראה לי בניצוצות וברשפים הבורקים בלהט ליבשני. וקולי קורא אליך במדבר וחולות אין סופיים משיבים אלי בשתיקתם.

odo13z

New member
ממתין...בקונסרבטוריון....../images/Emo66.gif

אולי קשה מכל היא אי הבהירות הזו היא מפוררת את הזמן פיסות בלתי סדורות אייך...? שלוות חולין בוטחת איה שמי תכלת מקושטים ענן נוצה אפור רוצה אותך מתגעגע שליו....רוגע. ללא סייגים,חשש,תנאים.... צלילי גיטרה מתנגנים ברוך בלחן אהבה מפוייס אי הבהירות צורבת בעיני אי הבבירות....הזו אולי קשה מכל.....

ריקי די

New member
קראת לי

קראת לי אל המדבר ללחוש בין נקיקיי חום תשוקות אגיש לך בערפילי נחל שוצף. במשעול אל פסגת ההר בוהקת אל משאלות פיך חוצב בו בעדנת לשון עקבות רוטטים אל תוך הואדי ומעיין תשוקותיי אל פניך יפרוץ.

מעשה

כל שנאמר נאמר ברמזי רמזים שהפכו עד מהרה לרמז גס שקוף כמעט כמו מחזר שמותיר עקבות רפות מפוזרות עד שחושכת עליו בינתו כל שנעשה נעשה לבסוף בצורה ישירה עד כי אפשר היה לחוש את הרטט שבמעשה כמעט כמו מאהב שאוהב בצורה בלתי אמצעית חודר אל הנרתיק ומותיר שם זרעו.

המצגת שלך מקסימה טאKילה

נפלאה וישירה, עוברת כחץ שנורה מקשת ועובר דרך אלפי צורות וצבעים. החלומות שעוברים דרך המלים מקבלים צורה ויזואלית מהממת.

למעלה