קוראת פה קבוע

מה בדיוק שווים ציוני "הרגלי עבודה"

ו-"התנהגות חברתית"??? הם משמעותיים למשהו (עליית כיתה, לדוגמה)? איפה זה מופיע בתעודת הבגרות (עיינתי בתעודה שלי, לא מצאתי, והיא די חדשה ומעודכנת) ומה מקצוע שלא מופיע בתעודת הבגרות חשוב או משפיע במשהו על העתיד שלי/ של ילדיי? קצינת ביקור סדיר?! אני עובדת בבית ספר שבו התלמידים לא מגיעים באופן קבוע (לא מאחרים, פשוט לא מגיעים!) והקב"ס אובד עצות, ואין פתרון. למה שקצינת ביקור סדיר תטפל בילד שיש לו כולה 7 איחורים (שהוא מבית טוב ואין אלימות או בעיות מהצד)? מה אני אגיד לך, הורים ממושמעים יש לכם. אצלי זה לא היה עובר, וכל שיטות ההפחדה פסולות אצלי מכל וכל.

תיאטרון זה משהו אחר לגמרי

בתיאטרון פעמים רבות השיקול הוא לא רק חוויית הקהל המופרעת (אם כי גם, הרי כרטיס לתיאטרון עולה לא מעט כסף, ואין לאף אחד כוח להתעסק עם תלונות של לקוחות לא מרוצים), אלא השיקול העיקרי הוא ההפרעה לשחקנים. כשחקנית, אני יכולה לומר שאנשים הנכנסים באיחור מפריעים מאוד למשחק על הבמה, אך ריכוז הנדרש לשחקן גבוה אלפי מונים מהריכוז שנדרש כדי לקרוא "דנה קמה" לעצמך בשקט, כמו גם הסיטואציה שתיגרם כתוצאה מהיציאה מהריכוז- בתיאטרון החל משכחת טקסט וכלה ביציאה מוחלטת מה"מתח" של הסצנה ובבית ספר התלמיד מקסימום ייאלץ להתחיל לקרוא מחדש. כמו כן כאן אפשר לתקן כשיש טעות או תקלה, ושם...כבר מאוחר מידי. עבודת השחקן תובענית הרבה יותר מעבודת התלמיד בכיתה א' (או בכל כיתה אחרת) והכללים, החוקים וההגבלות הם בהתאם.

גרוע מאוד

גועל נפש של דרך חינוכית. הייתי מציעה לכם לבדוק האם זה חוקי (סביר מאוד להניח שלא), אבל עם הרמה הירודה של בתי הספר היום אני בכלל בכלל לא מופתעת.

מחשבות

New member
יש לי הרגשה שלקחת על עצמך את שיקום

כבודם של בתי הספר. לא תצליחי. בתי הספר זוכים בלעג שלנו בצדק. אלה מקומות שאבד עליהם הכלח ויצאו לגמרי מהאפנה כבר לפי אי-אילו שנים.

טיפה אחת בים

ואם הטיפה שלי תצליח לעשות את העבודה ותקבלו קצת עובדות, דעות, מחשבות ותחושות מהצד השני- אז דייני. אני לא מתיימרת לשנות את העולם, אלא רק לשפר אותו מעט. שומרת בעיקר על כבודי שלי ושל חברותיי, שאני י ו דע ת שעובדות קשה. תן לי לחיות בעולם הפנטזיות הפרטי שלי...
ושתהיה לך חתימה טובה.

מחשבות

New member
חתימה טובה גם לך.

גם אני רוצה לשפר את העולם: מתחיל מהוצאת קרן קרב ממערכת החינוך. אחר-כך את מט"ח. בהמשך נראה.

רגב ת

New member
אני רק התכוונתי

לאיחור למסדר בבוקר שאני לא מזלזלת בו אבל מצד שני לא הפריעה באמצע הלימודים חשוב להגיע בזמן אבל גם חשוב לזכורמדובר בילדה בכיתה א' ובחודש הראשון ללימודים העונש הזה יש בו סתירה להתנהלות ביה"ס במפגשי ההכירות בתקופת הגן שאז השתדלו לערוך הרבה מפגשים כדי להקל על המעבר לכיתה א' ואילו עכשיו מה? ציינתי כי בהכשרתי אני מורה לכיתות א' ב' וכי אני מודעת לבעיתיות נושא האיחורים אולם לא זו הדרך

מחשבות

New member
אני חושב שבכיתה א' זו באמת לא הדרך.

את צודקת שאין בענישה זו היגיון רב.

mazy

New member
בינתיים לבתי ספר האלה ..../images/Emo27.gif

את שולחת את ילדייך (יש לך ילדים בביה"ס...?), ואם לא כרגע אז תשלחי בבוא הזמן, לכן לא ממש ברור לי הזלזול וחוסר הכבוד המשווע בו את מתייחסת למערכת החינוכית. אני מצליחה להבין למה רבים מן הילדים מזלזלים במערכת ונוהגים במורים בפחיתות כבוד....זה מה שמשדרים להם ההורים בבית.

רגב ת

New member
מזי התכוונת אלי?

כי אם כן אז שוב אבהיר לך שיש לי כבוד למורה של הילדה ושהיה מגיע פידבק חיובי היא קבלה אותו בדיוק מהסיבה הזו של אווירת אי אמון שיש במדינה שלנו כלפי מורים אבל שמשהו לא בסדר אז הוא לא בסדר המורה בסדר וחוץ מהסיפור הזה אין לי שום טענות כלפיה בכלל

למעלה