קוראת ולא מאמינה.

שמלת תחרה1

Well-known member
עדויות חושפות: יו"ר זק"א, יהודה משי זהב, תקף וניצל מינית ילדים, נערים, נערות ונשים במשך שנים

צילום: ירון ברנר

Harrington

Well-known member
מנהל

קוראת ולא מאמונה.​

לא קורא וכן מאמונה :).

אין לי מושג אם הדיווח נכון אם לאו. אבל דחילק, חרדי נהנה מאהדת הציבור הרחב, אפילו אהדה גוברת והולכת עד כדי זכיה בפרס ישראל והופה, פתאום לפתע מתגלות כל מיני עדויות ועוד איפה? באחד העיתונים הכי אנטי-חרדיים במדינה :). סורי, אבל כדי שאתחיל לקרוא את זה ולהתייחס לזה ברצינות צריך שמישהי או מישהו (הבנתי מרפרוף קליל שהוא גם אמור להיות דו-מיני פתאום) יגיש תלונה למשטרה, שתלונה זו תיחקר, שיוצגו ראיות, וכו'. אם וכאשר זה יקרה, אשקול להתייחס ברצינות. עד אז? אין לי מה להגיב זולת: נו באמת.

שמלת תחרה1

Well-known member

אין לי מושג אם הדיווח נכון אם לאו. אבל דחילק, חרדי נהנה מאהדת הציבור הרחב, אפילו אהדה גוברת והולכת עד כדי זכיה בפרס ישראל והופה, פתאום לפתע מתגלות כל מיני עדויות ועוד איפה? באחד העיתונים הכי אנטי-חרדיים במדינה :). סורי, אבל כדי שאתחיל לקרוא את זה ולהתייחס לזה ברצינות צריך שמישהי או מישהו (הבנתי מרפרוף קליל שהוא גם אמור להיות דו-מיני פתאום) יגיש תלונה למשטרה, שתלונה זו תיחקר, שיוצגו ראיות, וכו'. אם וכאשר זה יקרה, אשקול להתייחס ברצינות. עד אז? אין לי מה להגיב זולת: נו באמת.
לא משנה חרדי חילוני .אלא אדם המוכר כאחד שמסייע לכול אחד ללא קשר לדת מין וצבע.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא משנה חרדי חילוני .אלא אדם המוכר כאחד שמסייע לכול אחד ללא קשר לדת מין וצבע.
משנה לעניין ההתקפה.
במילים אחרות, אפשר בשקט להניח שאלמלא למשי זהב הייתה כיפה שחורה לראשו, פיאות מסתלסלות לאורך פניו וציציותיו בחוץ באופן בולט, הארץ לא היה בהכרח יוצא היום עם הכתבה הזאת.

שמלת תחרה1

Well-known member
משנה לעניין ההתקפה.
במילים אחרות, אפשר בשקט להניח שאלמלא למשי זהב הייתה כיפה שחורה לראשו, פיאות מסתלסלות לאורך פניו וציציותיו בחוץ באופן בולט, הארץ לא היה בהכרח יוצא היום עם הכתבה הזאת.
די חלאס, מי העלה את עניין הכיפה שלו.
האם לא התנפלו על אייל גולן? אההה אייל גולו חטבש כיפה שחורה.

Harrington

Well-known member
מנהל
די חלאס, מי העלה את עניין הכיפה שלו.
האם לא התנפלו על אייל גולן? אההה אייל גולו חטבש כיפה שחורה.
להזכירך, שם הייתה תלונה במשטרה, חקירה, הכל. זה בדיוק מה שאני אומר. כשכל זה יהיה כאן, ניתן יהיה לדעת מה אמת, מה לא אמת, ולהתייחס בהתאם. כמובן שגם אז שאלת האמת/לא אמת לא ב100% ודאית, אבל אז לפחות את נחשפת לראיות (במקרה של הליך משפטי או הודעת פרקליטות ברורה, פרסום חקירות, תגובות עו"ד, וכו').

כאן מה יש לך? כתבה בהארץ, דקה אחרי ההכרזה על פרס ישראל, וכן, אני לגמרי חושב שזה קשור לכיפה.

שמלת תחרה1

Well-known member

עיתון הכי אנטי חרדתיים?

Harrington

Well-known member
מנהל
עיתון הכי אנטי חרדתיים?
בוודאי. מאז ומתמיד. לא רק אנטי חרדיים (בלי ת'), אלא אנטי כל מה שקשור לדת או דתיים.
אמנם, הוא רק מלהיות היחיד שאנטי. גם לאידיוט אחרונות לא חסר (אם כי הוא מסווה את זה קצת יותר טוב) וגם האחרים לא ממש צדיקים גדולים. אבל ללא ספק הארץ הוא אחד הבולטים בתחום (למעשה זה אחד התחומים שלגביהם אפשר לומר בוודאות מוחלטת שלא ניתן לסמוך עליו).

שמלת תחרה1

Well-known member
בוודאי. מאז ומתמיד. לא רק אנטי חרדיים (בלי ת'), אלא אנטי כל מה שקשור לדת או דתיים.
אמנם, הוא רק מלהיות היחיד שאנטי. גם לאידיוט אחרונות לא חסר (אם כי הוא מסווה את זה קצת יותר טוב) וגם האחרים לא ממש צדיקים גדולים. אבל ללא ספק הארץ הוא אחד הבולטים בתחום (למעשה זה אחד התחומים שלגביהם אפשר לומר בוודאות מוחלטת שלא ניתן לסמוך עליו).
חולקת על דעתך.
העיתון מביר הודעות על כול מגזר.

Harrington

Well-known member
מנהל
חולקת על דעתך.
העיתון מביר הודעות על כול מגזר.
זכותך :).
מבטיח לך שאם תעקבי, יש נושאים מסוימים שבהם הארץ הוא אחד העיתונים האמינים בישראל ויש נושאים מסוימים בהם לא ניתן להאמין לאף מילה שהוא כותב והוא דרך קבע כותב בדמגוגיות ובכיוון מסוים בלבד. למען הסר ספק, אני לא מדבר על מאמרי דעה אלא על מה שמוגדר ככתבות חדשותיות. ענייני דת/דתיים זה אחד מהנושאים שבקבוצה השניה. אם תבדקי לאורך זמן, את תגלי זאת ללא עוררין.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זכותך :).
מבטיח לך שאם תעקבי, יש נושאים מסוימים שבהם הארץ הוא אחד העיתונים האמינים בישראל ויש נושאים מסוימים בהם לא ניתן להאמין לאף מילה שהוא כותב והוא דרך קבע כותב בדמגוגיות ובכיוון מסוים בלבד. למען הסר ספק, אני לא מדבר על מאמרי דעה אלא על מה שמוגדר ככתבות חדשותיות. ענייני דת/דתיים זה אחד מהנושאים שבקבוצה השניה. אם תבדקי לאורך זמן, את תגלי זאת ללא עוררין.
הידיעה ששמלת תחרה הביאה, אינו מעיתון הארץ.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

גם לי אין מושג אם הדיווח הוא נכון ולכן אני לא הולך ישר "להתנפל" עליו.
אבל בכל זאת קשה לי שלא להתייחס לאמירה שאומרת:" אין עשן בלי אש"
ובנוסף: "לא כל הנוצץ (משי) זהב הוא". ;-)
בעצם אילו הוא היה עושה את מה שנטען שעשה עם גברים בוגרים אז סבבה.
אבל ילד בן 5 לשחק לו בבולבול? :-/
אני לא הייתי מסכים שאף אחד ישחק בבולבול של הבן שלי בן ה- 5. :-(
אם יתברר שאלו הם אכן המעשים שהוא עשה
אז שייקח את המשואה שהדליק בערב יום העצמאות וידחף אותה...
הוא כבר ידע לאן לדחוף אותה.

מקסים 45

Well-known member
עדויות חושפות: יו"ר זק"א, יהודה משי זהב, תקף וניצל מינית ילדים, נערים, נערות ונשים במשך שנים

איך זה?
לרוב מי שעומד לקבל פרס או מתפרסם או שמקבל תפקיד בכיר, קמים אנשים ומתלוננים עליו?!

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
איך זה?
לרוב מי שעומד לקבל פרס או מתפרסם או שמקבל תפקיד בכיר, קמים אנשים ומתלוננים עליו?!
תשמע מקסים.
אילו חלילה בילדותך נפלת קורבן לפדופיל, זה אך טבעי שתכעס לראות אותו מדליק משואה בערב יום העצמאות
ועוד עומד לקבל פרסים מקיר לקיר על פועלו בעת שעל "פועלו" האחר (על פי החשד), אף אחד לא מדבר.
לכן השלדים יוצאים החוצה דווקא עכשיו.

אפרת10512

Well-known member

ליבי עם כל מתלונן ומתלוננת.
באופן אישי הידיעה הזו קשה לי מנשא.
יהודה משי זהב היווה עבורי דוגמא לשילוב של דתיים בחברה החילונית, גישור, קבלת האחר, אהבת חינם ועוד.
רק לפני כמה ימים חלקתי את הידיעה שהוא מקבל את פרס ישראל תחת הכותרת שהוא הכי ראוי לכך.
זה כואב לי הכי עמוק שיכול להיות.
יחד עם זאת, אני מחבקת את הנפגעים והנפגעות ואומרת להם;
אנחנו מאמינים לכם!
אנחנו איתכם.
אף אדם, בעל כח והשפעה ככל שתהיה לא מחזיק ב'זכות' לפגוע באדם אחר.
על אף כל החסד שעשה והארגון שהוא עומד בראשו מספיק מעשה אחד כזה להפוך אותו לאדם רע.
עומדת לו זכות חפות עד שיוכח אחרת אך אין זה אומר שאותם אנשים שבחרו לקום ולהתלונן לא צריכים להיות מחובקים ומחוזקים על ידנו בעת הזאת.
יום עצוב מאד.

פנינה10כחולה

Well-known member

כמוך איני מאמינה, הידיעה זעזעה אותי

משתפרת1

Well-known member

האיש הסיר את עצמו מרשימת מקבלי פרס ישראל. הוא עצמו. כמו כן פרש מראשות ארגון זק"א. בעצמו. התנהגות של אדם הגון. הוא מתכוון להתמסר לטיהור שמו. הלואי שיצליח. יעציב אותי להווכח שיש אנשים שמסוגלים לרקום עלילת שוא, אך במקביל אשמח אם יתברר שהאיש הזה, שעושה עבודה שלא תאומן לתועלת כלל הציבור, חף מפשע.

SupermanZW

Well-known member

התזמון גורם לי לחשוד שמדובר בפרסום שקרי.

למעלה