מי קוראת לאופנוע שלה שמעון?? כאילו... שיהיה רק שמחה והרבה ששון, אבל שמעון?
ס סינבד New member 23/3/12 #38 מי קוראת לאופנוע שלה שמעון?? כאילו... שיהיה רק שמחה והרבה ששון, אבל שמעון?
V vstrom1000 New member 23/3/12 #57 האם את יד 2 לזה שנת ייצור 2005 מגבעת זאב? אולי סתם נראה לי מוכר. בכל מקרה תתחדשי
מ מיס הילה New member 24/3/12 #61 סתם נראה לך מוכר שלי הוא גם ירושלמי, אבל יד 3 להוא מתלפיות מזרח שנת 2007.
מ מיס הילה New member 25/3/12 #79 אני אלופה בלהראות להם את האור בשבת על כביש נס הרים או משהו כזה. משם רואים את האור טוב יותר.
ד דידי 650SM New member 23/3/12 #47 מברוק אחותנו ודרך אגב השם שלי (השני) זה "שמשון" לא שמעון בקשר לגדול חזק ואמיץ יש על מה לדבר (האגו והמצואיזם אומרים בטוח שכן המציאות קצת פחות שיהיו לך המון קילומטראזים של "הפשע המושלם" מלאים באושר טהור וחוץ מיזה למרות שהוא לא ורוד הוא יפיפה
מברוק אחותנו ודרך אגב השם שלי (השני) זה "שמשון" לא שמעון בקשר לגדול חזק ואמיץ יש על מה לדבר (האגו והמצואיזם אומרים בטוח שכן המציאות קצת פחות שיהיו לך המון קילומטראזים של "הפשע המושלם" מלאים באושר טהור וחוץ מיזה למרות שהוא לא ורוד הוא יפיפה
ה האיש הזקן New member 24/3/12 #58 בובץ הנפץ של שמעון http://www.youtube.com/watch?v=LEibMaxLfSY תתחדשי! רק רכיבות טובות.
E eldad-g New member 24/3/12 #59 תתחדשי זה כבר ממש אופנוע קחו את הזמן להכיר אחד את השניה בלי לחץ..... אלדד