קוראים לה תקווה

t o t a l

New member
כול עוד בלבב......

התקווה כושלאמא שלה התקווה הזאת. ערסית בת זונה. פריחה מזויעה. מי בכלל היא חושבת שהיא? מי? לא סובל אותה. לא אוהב אותה. לא מסוגל לה. תקווה לֶמה? מה? תקווה לאושר? תקווה לעושר? יושר? כושר? מה? זה לא מעניין ואפילו משעמם. גדולה עלי הסכמה. השבלונה. מיותר לי הרצון האולטימטיבי, הקונוונציונאלי. לא מחבב היעדים הקולקטיביים. אין שום ערך עליון שאני רוצה לקוות להתגשמותו. אין שום פרה קדושה לה לא בא לי לשחוט את הצורה. כן מקווה לפשטות. כן מקווה לסיגריה אחת ויחידה בסוף היום. רק אחת וממש ממש שווה. כן מייחל לעצמי ארוחה אחת שווה וטעימה טעימה. מקווה לחיבוק הכי חזק מהילדה שלי הקטנה. מקווה לציון חזק במבחן בחשבון. מקווה שהסרט שיצא לי מהמכונה ברחוב, יקח אותי לשעה וחצי של ריתוק מהנה. מקווה לפעם שלישית רצוף של מכבי בטופ. מקווה שהוא יצליח סוף כל סוף לקלוע מהעונשין האיש הקטן הזה שלי. מקווה לעוד לילה אחד של קרבה. מקווה שהדגנחש יהיו הבאים בגלגלצ מייד כשיתחלף לירוק: "תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את הכח לשנות מה שכן"

מצוטטת

New member
האמת...

קוראת 'תך מחייכת ואפילו עם חלק מסכימה{לא להאמין אה?
} אחחחח, ללקלק לך ת'שאלות אתה יודע טוטאלי....אין דברים נחרצים בעולמנו....אבל במקביל יש המונייי סימני
{כמו אלו ששירבטת כאן} וסימני ה??? האלו הם מדד די עיקרי אפילו לאדם שחושב , לאדם שמרגיש.... כי רק יכולים להפיח בנו רוח חיים רק הם אלו שיכולים להניע לנו.... פם מזמן מזמן זוכרת הגיב לי מישו וכתב ה"חזק" מרשה לעצמו להיות "חלש" ה"חכם" ימשיך לשאול גם אם לא תמיד ימצא ת'תשובה ל...לָמה או ל...לֶמה...
אחללללה שרשר שראוי לו להיות למעלה...

כמה תקוות

פשוטות ואמיתיות, קטנות אך איתנות, נקיות מחומרנות! מה שעושה אותך, הם התקוות הללו. הן מציירות אותך פשוט, רגיש ואמיתי. אהבתי!

shemesh22

New member
../images/Emo23.gif מדהימה

עכשיו צריך רק ללמד את תקווה להשאר כמה שיותר ולהגיד: "אני פונהג'י"

באנציקלופדיה כתוב....

תקווה היא רגש של ציפיה ורצון להתרחשותו של דבר מה, החל מדברים חומריים כמו רצון להשיג חפץ מסויים או להגיע לסטטוס של עושר וכלה בתקווה לדברים רוחניים יותר כמו השגת אהבה, מערכות יחסים טובות טוב ואושר. חוסר תקווה הוא ייאוש. לפי דעתי לתקווה אין גיל. כל ילד ואיש מקווה לפחות פעם אחת בחיו.... תראו לי איש אחד שנפל בחלקת משפחתו , מחלה קשה והוא לא מקווה.... אוי ואבוי לאיש שאבדה לו התקווה.

noali

New member
../images/Emo20.gif

תודה רבה לכולם תודה על כל תגובה מקסימה שנכתבה כאן אנשים של רגש

גלי10

New member
../images/Emo20.gifתודה../images/Emo20.gif

לתקווה היפה והחפופה שבאה להתייחד איתך והוציאה ממך שירה

יפיפה

אמיתי ומקסים
תני לה מקום לתקווה, הקלי עליה סדרי לה מקום מכובד בחייך ולא רק איזה בוידעם קטן ונידח. הברישי שיערה, התמכרי לריחה, היצמדי אליה! היא כל כך חפצה בקרבתך התקווה הזו.
פשוט יפיפה!

seg sug

New member
איזו תקווה עקשנית ונפלאה ../images/Emo140.gif

איזו תקווה שלא מדירה רגליה שמתעקשת לבוא אל בעליה להזכיר בכל פעם מחדש את קיומה גם אינו נדרש

למעלה