קוקיות ושאר ירקות

cומcו

New member
קוקיות ושאר ירקות

האם אתם עושים קוקיות/צמות/סרטים בשיער וכד' לבנות שלכם? האם אתם מסתדרים עם כל החצאיות/שמלות וכד' לבנות שלכם? אם לא, איך אתם מכינים את בנותיכם לגן/ביה"ס וכד'?

wild sands

New member
קוקיות צמות ועיצוב השיער

אצלנו אני ממונה על עיצוב השיער לילדה, ואישתי ממונה על קיצוץ השיער לילד. כשחזרתי ממילואים קיבלתי תלונות מהילדה ש"אמא לא עושה צמות כמו שצריך". מה שנכון, נכון. אישתי מודה בפה מלא שהיא לא מסתדרת עם עיצוב שיער. אני לעומת זאת, מאוד נהנה מזה. יש עקומת למידה, ואחרי זה, זה רץ. אז בהתחלה חיפשתי ברשת מתכונים לצמות (צמות סיניות לדוגמא), אבל אחרי כמה פעמים יצאו לי צמות ממש מכובדות. רוב הבקרים אני מכין את שני הילדים, ולוקח אותם לגן. מסתדרים. לומדים איך לעשות את זה, ותמיד אפשר לקבל טיפים מהורים אחרים. לדוגמא: את השיער של הילדה אני משלב בקוקיות בערב אחרי המקלחת. ככה, בבוקר, אני לא צריך לסרק אותה, וזה מאוד מקל על ההכנה לגן.

זה מה שהיה עושה גם אבא שלי...

ואתה יודע מה? עד היום אחרי סירוק אני אוספת את השיער שיהיה קל יותר לארגן אותו אחרי השינה.... שנה טובה!

../images/Emo207.gif

לי פעם אמרו שבלילה השיער צריך לנוח. ובכלל כל הגוף.. כמה שאפשר להקל עליו. בלי דברים מיותרים, קשרים, גומיות ועוד דברים כאלה.. מה דעתכם?

למעלה