קוקטליי שמנת

rustynail

New member
איך היית רוצה לקבל מנהטן?

אני נוהג לשים 2 קוביות קרח ולהגיש באולד פאשיין.... אני יודע שאפשר גם בכוס מרטיני וכמו בהכנת מרטיני ע"י ערבוב עדין... אבל שתי הדרכים נכונות השאלה שלי בעצם היא על מה הטרוניה? היה הרבה קרח? נ.ב. יש כוסות טוליפ קטנות למידות האמיתיות.... ומכיוון שהלקוח הישראלי אוהב לקבל תמורה מלאה לכספו הוא מקבל קוקטייל גדול מחומרים נחותים!

siete

New member
אתה בבעיה קלה

בעולם כולו נהוג להכין מנהטן גם on the rocks. אם לא תבקש מראש בכוס מרטיני, אתה לא יכול לבוא בטענות לדעתי. (למרות שזה מבאס להיות נודניק ולהסביר לברמן הכל...)

Angel of Chaos

New member
מהנטן my style

חוץ מזה אני גם ככה משגע את הברמן, עם בקשות כמו 3 דובדבנים :) ולשאלתו של rustynail בכוס מרטיני ללא קרח. אה ודובדבנים :) :)

rustynail

New member
נדפקת לגמרי ...אבל הייתי מכין עם../images/Emo8.gif

ובקשר לדובדבנים....הא?!?!?! יש לי קצת קצפת וסירופ שוקולד...סתם סתם סתם...

Orrza

New member
שלום לכולם, חזרתי מפגרה ארוכה...

ובכל אופן, כוס מרטיני אמורה להכיל מנה וחצי של אלכוהל "גג", דהיינו כמות של קוקטייל מרטיני. כוס קוקטייל הנה גדולה יותר (אמנם באותו המבנה) כדי להכיל כמות גדולה יותר של מרכיבים, כיאה לקוקטייל. זהו. דיי עם המריבות, כבר מאוחר בלילה ואני במצב של שנטי באנטי!!!! אור הגיבור. התגעגעתם??

D r a m b u i e

New member
ברוך השב משדות זרים!

או שלא משדות זרים, סתם מחופש? אני את המנהטן/רוב רוי שלי, שותה רק בכוס מרטיני, בלי טיפת קרח, ז"א רק קרח בשייקר. לא מבין את הקרח במשקאות האלה, אין לו שום סיבה טובה.

למעלה