קוקטייל בוכה???

אlרית

New member
לי היה קוקטייל אחד.. משה (כוכב הפורנו דלעיל)

והחלטתי להתחשב בו.. קניתי לו את אוזה... כשהיא מגישה לו את ה..... לשם........ הוא מורט לה נוצה ובורח... זה לא מונע ממנה להטיל ביצים שניהם דוגרים בלי סוף אבל תכלס - אין רביה.. כי אין הזדווגות אם את מתכוונת שיהיו זוג - תביאי כבר בן זוג לפני שתאבד את האינסטינקט... כמו שקרה למשה..

אז זה ממש מתבקש להביא עוד תוכי הא??

זה אומנם מפתה כי אני ממש אוהבת תוכים, אבל זה ניראה לי בעיה גם בהוצאות וגם בזמן הטיפול. מה גם שאני לא בטוחה שהכלוב הזה שיש לקוקו יתאים לעוד תוכי ומה גם שאני מפחדת ששניהם פתאום יהפכו לתוכים לא מוחתמים.

אה וגם, אם אני אביא עוד תוכי לזיווג..

אז יוולדו לי פה מן הסתם עוד תוכים..ומה אני אעשה איתם???

Sweet Fantasy

New member
את יכולה לחכות שיגדלו ולמכור כפראיים

או להוציא להחתמה (לעשות אותך האכלת יד בעצמך) בגילך שבועיים ולמכור. או למכור להחתמה בגיל שבועיים.

אגב, עוד שאלה...

ועכשיו אנ אדבר עליה בלשון נקבה. יש לה רצפה מסוג ששמים לחתולים .. כמו נסורת כזאת.. לפעמים היא כאילו מנקרת בעצבים לתוך הריצפה ואם אני מושטיה לה יד אז היא פותחת את הפה ועושה קול כמו של דרקון. מדוע זה קורה? תודה

אlרית

New member
תגידי תודה...

גמני משתמשת בחול הזה.. נסורת כזו... אבל אצלי הם עושים עלי אינתיפאדה זורקים את זה עלי.. מכוונים ו... בום! הייתי מעדיפה דרקונים.. על פני אינתיפאדות... אגב ההוצאות - ההוצאות לא גדלות כשמוסיפים תוכי אולי חד פעמי - כלוב גדול יותר אבל כל היתר? ממש כלום. האוכל אותה כמות.. תוספות אותו דבר.. לא מכפילים, לא משנים שלי לא איבדו את ההחתמה והאמת שזה נחמד..

גם עליי היא זורקת את זה !!../images/Emo13.gif

כל הבית שלי מלא בנסורת הזאת.. אבל בנוסף לזה שהיא מכניסה לפעמים את הראש שלה בעצבים לתוך הנסורת ,היא גם עושה לי סוג של דרקון בזמן שאני מתקרבת אליה... מעניין אם מישהו נתקל בדבר הזה..

זה ממש מצחיק, היא באמת מאיימת הא?

אני כל פעם שמחה לגלות משהו חדש על החיה הזאת.. האמת שחשבתי שמשהו לא בסדר איתה בזה שהיא עושה לי קול של דרקון. זה לא יפה מצידה.. אבל אני מצד שני לא מפחדת ממנה
לפעמים אני נותנת לה לשלוט ולאיים ולפעמים אני פשוט לא מרשה לה ומראה לה מי הבוס! היא כזאת חמודה! קוקית קטנה ומקסימה. התחלתי להתרגל שהיא נקבה

אlרית

New member
ולגבי גוזלים.. אם יהיו -

תמיד יימצאו כאלה שישמחו לקבל תוכי מתנה ואם לא - יש כמה לוחות ברשת בהם תוכלי לפרסם ולמכור אותם. אני אישית נגד מכירה.. אבל רבים מוכרים וקונים..

למעלה