קוקטייל בוכה???

סליחה על הבורות...אבל..

לא הבנתי מה זו נקבה פנינה? ומה זה בדיוק הניצוי? הכוונה לכל הנוצות שלו?

אז זה אומר שאם היא הייתה זכר אז

כל הנוצות שלה היו אפורות? ראיתי תוכים בחנות עם נוצות אפורות לגמרי ורק הראש צהוב.. הייתי בטוחה שככה קניתי אותה וכך היא תישאר בצבע אפור צהוב ללא קשר למין שלו. לא ידעתי שמצבע אפור צהוב בנוצות הזכרים נבפכים לאפורים לגמרי. אולי אני אקרא לה פנינה ?
תודה!

Sweet Fantasy

New member
כל הנוצות בגוף היו אפורות,

אם עינבר הייתה כאן היא הייתה יכולה לתת לך דוג' טובה לזכר פנינה שהפך לאפור רגיל. היא תמיד הייתה פנינה, הם לא נהפכים לפנינה.

רגע... אז...

כשקניתי אותה כבר מההתחלה ידעו שהיא נקבה?? או שכשקונים אותה כפנינה לא יודעים למה היא תהפוך? או שהיא נהפכת לאפורה או שהיא נשארת פנינה? אני שמחה שאני עכשיו יודעת יותר.. למרות שזה מוזר!

Sweet Fantasy

New member
2.

כשקונים פנינה לא יודעים למה היא תהפוך, עד גיל 8 חוד' - שנה בערך. "או שהיא נהפכת לאפורה או שהיא נשארת פנינה?" - כן.

תודה רבה על העזרה!../images/Emo13.gif))) אני אלך לקוקו...

אני חייבת להתרגל לזה שהוא נקבה. פתאום הוא ניראה לי שונה.
מיטל

דניעל

New member
שאלה לגבי ההבדל החיצוני שבין זכר לנקבה

אני קצת מבולבלת. מדי פעם שואלים כאן איך מבדילים אצל קוקטילים והתשובה היא שרק כשהם מתבגרים, על ידי נקודות ופסים בהירים מתחת לנוצות הזנב, אם הבנתי נכון. ההבדל שנחשב למובהק, כתמי הלחיים הכתומים - בהירים לנקבה, עזים לזכר - הופרך כאן כמה פעמים. עכשיו אני קוראת שאפשר להבדיל גם על ידי נוצות הגוף. תמיד? קראתי במאמר של עינבל סרטר שבגלל שנוצרו הכלאות, יש היום קוקטילים בכמה גוונים של לבן ואפור. הבנתי שגם זכרים וגם נקבות יכולים להיות בכל אחד מהגוונים. בנוסף, היא כותבת שאצל הלא-מוכלאים, כלומר, גוף אפור, צבע הלחיים כן מהווה אינדיקציה למין. האם פגשתם גם מקרים הפוכים לטענה הזאת?

Sweet Fantasy

New member
לא אני, אבל רשמו כאן

שראו קוקטיילים אפורים רגילים זכרים עם לחיים בהירות יותר ונקבות עם כהות יותר וכאלו, אני לא מסכימה עם זה שאפשר להבדיל לפי הלחיים. וכן אצל קוקטיילים פייד, אלבינו וכו'.. לפעמים בלתי אפשרי לזהות.

אורית, עכשיו זה באמת ברור שהוא נקבה

אחרי הוידאו המצחיק הזה... זה ממש מצחיק. אני מקווה שהייחום הזה יעבור לה אחרי מעט זמן ולא אחרי הרבה זמן.
תודה.

אlרית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התוכי שלך הוא תוכיה והיא.. מאוננת :) סליחה על הבוטות.. אבל זה כך :) חכי כמה ימים.. יגיעו ביצים עקרות אמנם, אבל יגיעו..

Me And Just Me1

New member
היי ../images/Emo9.gif

אני קניתי את הקוקטייל שלי [פולי- Puli, וכן כבר לא קוראים לו רוברט
] בתור פנינה ולקראת ההתבגרות הוא התחיל להחליף ניצוי לניצוי של זכר.. בגיל שנה, אולי קצת פחות אפילו. צירפתי תמונה- הימנית ביותר היא מאיך שהוא נראה בהתחלה, האמצעית זה כשהניצוי התחלף והשמאלית זה איך שהוא נראה כיום

Sweet Fantasy

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הוא מדהים.. באמת, למרות שאני לא מתה על האפורים הוא מרשים ויפה.

ואואוווווו,זה מדהים@

עכשיו זו באמת ההוכחה שהוא נקבה... איזה תמונות יפות עשית לו. אז שלי באמת נשאר באותו הצבע- אפור וצהוב... טוב, עכשיו אני אוהב אותו בתור נקבה
תודה לכולם! מיטל

למעלה