קוקטייל בוכה???

קוקטייל בוכה???

שלום רב, יש לי תוכי מסוג קוקטייל כמעט בן שנה, האכלת יד. מצבו הבריאותי תקין לדעתי, הוא מקפץ בכלוב ונהנה מהחיים, אבל לפעמים הוא עושה משהו מוזר: הוא נכנס לתוך תנועה מוזרה כשהישבן שלו למעלה והראש למטה ומתחיל לרעוד ולעשות קולות כמו של בכי. כשאני מתקרבת אליו, הוא מוריד את הראש, אני מלטפת אותו אבל הוא עדיין "בוכה"? אחרי כמה זמן הוא פתאום מפסיק. מדוע זה קורה? האם זו תגובה שלו כשמציק לו ? אולי קר לו? מדוע הוא עושה קולות משונים של בכי? האם למישהו קרה מקרה כזה? אשמח מאוד מאוד לתגובה ... תודה רבה
מיטל

מהה ??!? אתה רציני???אני בשוק!../images/Emo10.gif

מה זאת אומרת???? איך זה יכול להיות?? היית בטוחה שהתוכי שלי זכר. לא עשינו בדיקות אבל כך זה ניראה. האם אתה בטוח שזאת נקבה אם הוא עושה את זה? ומה עושים במקרה כזה??? הרי הוא האכלת יד. עזרה בבקשה, עכשיו אני בלחץ!! תודה, מיטל

אני עוד מעט אעלה תמונה ו...

שמי מיטל.. אמא שלי נכנסה בזמנו תחת השם דקלה. אני פשוט בהלם מהתגלית!!! הייתי בטוחה שיש לי זכר קוקטייל!! ואני חשבתי שהוא בוכה... האם תיארתי נכון את המצב? ולמה הוא פתאום עושה את זה? בזמן האחרון הוא עושה אז לעיתים קרובות יותר. תודה, מיטל

Sweet Fantasy

New member
הגיל מתאים, הם מגיעים לבגרות מינית

בערך בגיל שנה, ככה שהגיוני שה"חשק" מגיע רק עכשיו.

תמונה של קוקו

אז מה עכשיו לקרוא לו? קוקיה?? והוא /היא לא אמור לבוא על סיפוקו? זה לא מפריע להם?

Sweet Fantasy

New member
את עדיין יכולה לקרוא לה קוקו

ואם היא באמת כבר בת שנה, זו נקבה פנינה. אם זה היה זכר הוא היה משנה את הניצוי לאפור רגיל. זה כן מפריע אבל הפתרון היחידה זה להביא זכר, וזה כבר לשיקולכם.

האם זה מפריע למהלך תקין של החיים שלה?

האם זה יכול להוריד לה שנים בגלל שלא נותנים לה זיווג? הרי אם אני אביא לה תוכי זכר אז היא כבר לא תהיה האכלת יד לא ? יו זה קשה פתאום להסתכל על התוכי ולגלות שהוא תוכית. זה כמו שילד שלך יגיד לך שהוא עבר שינוי מין!!!!
אני כבר אעלה תמונה עדכנית מעכשיו. תודה

Sweet Fantasy

New member
אפשר להביא זכר האכלת יד

ואז ההחתמה לא אמורה להתקלקל במידה ומשחקים ומקדישים זמן לשניהם.

כן אבל להביא עוד זכור עכשיו זה סיפור גדול..

גם כי יש לי זמן להקדיש רק לתוכי אחד, אני חושבת.. ובנוסף, מה אני אעשה עם כל התוכונים שיצאו פה ?

Sweet Fantasy

New member
זה כבר משהו אחר,

לא קריטי להביא לה זכר, בקשר לאיכות חיים, לא יודעת מה ההשפעה.

תמונה נוספת מעכשיו!

איזה יפיוף הא? פתאום אני רואה אותו באור אחר כשהוא נקבה.. זה מוזררררררררר!

לא יודעת../images/Emo10.gif כנראה ש..

לא היה לי מספיק מידע. האמת שאח שלי בזמן האחרון אמר שהוא ניראה כמו תוכית. מה גם שלא הבנתי למה היא כל הזמן עושה תנוחה כזאת מוזרה ומורידה את הראש ובוכה.. עכשיו אני יודעת ואני לא יודעת מה לעשות. אני לא רוצה לפגוע לה באיכות החיים ולא ניראה לי שיש לי זמן להקדיש לעוד תוכי.
מסכנה שלי...

למעלה