תשעה מיליון? הכי טוב! יענו הבנתי משהו...
א אקסייטרית New member 30/11/06 #37 סמאללה נתיפעלה... מעק.... ני היחזקתי לך ביחלט? חכי חכי אני יחזור....{קודם שאני יסע...ואז אני ינחת ישר עלייך...אחר כך תבקשי ממני "עזבי"}
סמאללה נתיפעלה... מעק.... ני היחזקתי לך ביחלט? חכי חכי אני יחזור....{קודם שאני יסע...ואז אני ינחת ישר עלייך...אחר כך תבקשי ממני "עזבי"}
מ מצוטטת New member 29/11/06 #24 ../images/Emo41.gifווידויי../images/Emo41.gif פם היה מספיק לי משק כנפיים קצר3ר כאן כדי להבין מה מִי מוּ ח3י ושלוק אחד מה בשVיל להבין ת' menu שמוגש כאן לארוחת ערף............ היום להעיז להיכנס לכאן נטול dictionary ולפחות encyclopedia בוטנית זה ממש עונש מוות ....... בחיי שמישו יאתר לי איZה משיח לה3יל אותי...........הלכתי כאן לאיבוד רחמים)))))))))))))))))))))))))))))) או שצריך ל'יות סופר ווירטאוז
../images/Emo41.gifווידויי../images/Emo41.gif פם היה מספיק לי משק כנפיים קצר3ר כאן כדי להבין מה מִי מוּ ח3י ושלוק אחד מה בשVיל להבין ת' menu שמוגש כאן לארוחת ערף............ היום להעיז להיכנס לכאן נטול dictionary ולפחות encyclopedia בוטנית זה ממש עונש מוות ....... בחיי שמישו יאתר לי איZה משיח לה3יל אותי...........הלכתי כאן לאיבוד רחמים)))))))))))))))))))))))))))))) או שצריך ל'יות סופר ווירטאוז
ה הנודניקית עם הקוקו New member 29/11/06 #25 אני כבר אחורי וידוי... אני באמצע של המידל של ההחייאה. לא בטוח אשוב במנהרה. האור כבר קורא לי. ________________________________________________________
אני כבר אחורי וידוי... אני באמצע של המידל של ההחייאה. לא בטוח אשוב במנהרה. האור כבר קורא לי. ________________________________________________________
מ מצוטטת New member 30/11/06 #27 ../images/Emo12.gif הגזמת מה את ניכנסת לי עכשף ל- stroke רק בגלל משיח לא בא? keep going במיידי
מ מצוטטת New member 30/11/06 #30 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif קומה שנייה תפוסה , זוקרת כן ~ ~ 'סדר ...... יש לי עוד פרטייה על הכוונת לפניי א3טרפת גמני
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif קומה שנייה תפוסה , זוקרת כן ~ ~ 'סדר ...... יש לי עוד פרטייה על הכוונת לפניי א3טרפת גמני
מ מצוטטת New member 30/11/06 #32 ../images/Emo6.gif יצאתי ב/לדידי יש להנמיך ת'ווליום או שיסתדרו ויקחו וליום ~לדעתך?~
ה הנודניקית עם הקוקו New member 30/11/06 #33 ../images/Emo189.gif../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif שמישו יקח אותה מפהההההההההההההההההה... בשם כל הרוחות המעונות...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
../images/Emo189.gif../images/Emo124.gif../images/Emo53.gif שמישו יקח אותה מפהההההההההההההההההה... בשם כל הרוחות המעונות...פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
י יערית New member 29/11/06 #26 שוב'פם רחמים????????? תקחי את השאכטה לאט יותר,זה מיד יעביר חמצן למאיינד
מ מצוטטת New member 30/11/06 #28 א@שר לוותר בשעה כזותי על בועות החמ3ן ולהמיר אותן בזרמים חשמליים אחרים..........
ה הנודניקית עם הקוקו New member 30/11/06 #36 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif גנבו לי...חמסו לי...שדדו לי...חטפו לי...גזלו לי +
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif גנבו לי...חמסו לי...שדדו לי...חטפו לי...גזלו לי +