קוקו בואי רגע מה הדבר שהכי יעשה אותך מאושרת עכשיו? (כנראה שמישהו שכח היום משהו חשוב ביותר)
י יערית New member 29/11/06 #1 קוקו בואי רגע מה הדבר שהכי יעשה אותך מאושרת עכשיו? (כנראה שמישהו שכח היום משהו חשוב ביותר)
ה הנודניקית עם הקוקו New member 29/11/06 #2 יוווווווווווו../images/Emo12.gif מאופו את יודעת? אינעל האקס של הריי שלך גם.
י יערית New member 29/11/06 #3 האקס שלנו משותף?../images/Emo12.gif מותק את כבר לא זוכרת דברים משמעותיים שעושים אותך מאושרת,העמידה מהצד עוד תהרוג אותך!נותנת לך עוד קצת לרפרש בזיקרון
האקס שלנו משותף?../images/Emo12.gif מותק את כבר לא זוכרת דברים משמעותיים שעושים אותך מאושרת,העמידה מהצד עוד תהרוג אותך!נותנת לך עוד קצת לרפרש בזיקרון
ה הנודניקית עם הקוקו New member 29/11/06 #4 תני לי פה איזו ידית... אני כבר שעות קשורה פה בצדודית... הממורי של הזיכרון...מאבד חמצן בקצב ברומבה. בואי ניראה...מי משמעותי לי?
תני לי פה איזו ידית... אני כבר שעות קשורה פה בצדודית... הממורי של הזיכרון...מאבד חמצן בקצב ברומבה. בואי ניראה...מי משמעותי לי?
ה הנודניקית עם הקוקו New member 29/11/06 #6 תדיגי... זו את שמעמידה לי בצד...באופן משמעותי עד אושר שמשתפרץ לי האפרכסת התיכונה?
י יערית New member 29/11/06 #7 כמה מעמידים לך מהצד?../images/Emo12.gif ואני חשבתי שיש רק אחד ואין בילתו!
י יערית New member 29/11/06 #11 השאלה אם אין להם תחליף?מאד קל לבלבל לפעמים מי באמת יעמוד שם בצד בשעת "צרה".
א אקסייטרית New member 29/11/06 #15 להדאיג לך????? {פרח'לי ונפרח' ליק} ה X ריים אמרו שיש "פיצולית" של שתיים שמה ....עכשיו תתחילי לידאוג...
להדאיג לך????? {פרח'לי ונפרח' ליק} ה X ריים אמרו שיש "פיצולית" של שתיים שמה ....עכשיו תתחילי לידאוג...
א אקסייטרית New member 29/11/06 #18 "באת".........סביו...מה ניסגר עלייך כפרותינה....... ני לא דואגת...ני פ'רח'נה.......... אין לך מושג עד כמה. ושיער... זה מחר... לא היום :-}
"באת".........סביו...מה ניסגר עלייך כפרותינה....... ני לא דואגת...ני פ'רח'נה.......... אין לך מושג עד כמה. ושיער... זה מחר... לא היום :-}
א אקסייטרית New member 29/11/06 #20 {איימה עלה קשיי עליה}}} ח'בתי בש' אנא נפרח' ליר מעונק???????????????????????????. ית'ח' ליק מימונק- תשע מיליון סימניי קריאההההה וקריעה.... אל מסטפ'ה. {{{- ני יורדת לקנות קרמבו, מרשמלו, מקופלת, במבה אדומה, טופיפי....לביא לך משו?}
{איימה עלה קשיי עליה}}} ח'בתי בש' אנא נפרח' ליר מעונק???????????????????????????. ית'ח' ליק מימונק- תשע מיליון סימניי קריאההההה וקריעה.... אל מסטפ'ה. {{{- ני יורדת לקנות קרמבו, מרשמלו, מקופלת, במבה אדומה, טופיפי....לביא לך משו?}