קוצים א

• פותח הנושא Nivza
  • פורסם בתאריך

Nivza

New member
קוצים א

מה זה אומר? וכל האסונות הולכים למעדן חלב מאיר אריאל- קוצים א.

קטונתי מלפרש את מאיר אריאל ז"ל

אבל מאחר וכולם עושים את זה, ואת ההסבר האמיתי של השיר הזה אני יודע. אני חושב שאוכל לתמצט את זה בכך שכל האסונות מופיעים בכתבות בחדשות ואילו "מעדן חלב" הוא דוגמא לפרסומת אחת מיני רבות שמפרידה בין החלק הראשון של מהדורת החדשות לזו השניה, אחרי הפרסומות.

בדיוק.אין לך לפעמים את התחושה הזאת

כשאת צופה בחדשות או באיזה מבזק מיוחד בטלוויזיה, כשתמיד, לא חשוב על איזה דברים נוראיים מדווחים, אילו כתבות מראים לנו על דברים שקיימים כאן- ממש מעבר לדלת ביתנו- אונס, רצח, התעללות במשפחה, מלחמה, טרור, ועוד זוועות, תמיד "יוצאים לפרסומות".. תמיד הפרסומת מילקי נוטפת הסקס הזאת שמקפצת לך מול המסך עם סנדי-אקי ההיא או כל שטות אחרת שגורמת לך לחשוב- שום דבר לא משתנה הא? בלגאנים וזוועות, והעולם- שותק. (או מפזם את השיר של מילקי). תחושה של תסכול.. לי השורה הזאת הייתה ממש ברורה מהרגע ששמעתי אותה, אני נתקלת בתחושה הזאת הרבה.

אכן, במיוחד בערוץ 2 הנאלח

דוגמגישה דביקה וחיננית מספרת על שלושה ילדים שנותרו יתומים וחסרי קורת גג וכעת למעבר חד לתצוגת האופנה לכלבי צמרת שהתקיימה זו השנה השלישית ברציפות ואיך שלא בלי הכותרת חיי כלב. מהדורות החדשות המסחריות, הבנאליות והשטחיות הן בסה"כ פרומו לדבר החשוב באמת - הפרסומות! ועל כן נאמר: נביא לנו אסונות המוניים מקצווי מזרח, תחרות קפיצה ברפש חזירים מפאתי המערב, וקיבוץ הגלויות המופלא הזה יתרחש בקצב אפילפטי למשך 30 דקות ואנו נהיה אור לגויים הבוקע מגביע המילקי הקדוש. לחם ושעשועים. ואם אין לחם, יש עוגות. עוגות ריבה, אם אין סוכר.

mishmaroti

New member
על המסך

ועוד אנו דנים בקוצים א' על מסך המחשב בצד שמאל מופיעה דוגמא חיה שלא משנה מה העיקר הפרסומות. חברים הכי בריא לנפש זה לא לצפות בחדשות

uridat

New member
אולי

אזכור לפרשת הסיליקון בחלב העמיד של תנובה. אחד התרגילים של תנובה כדי לצאת מהמשבר הציבורי היה לצלם פרסומת בתחנת החלל מיר שהיתה למיטב זכרוני בקשיים כלכליים עם התפרקות ברה"מ. אצלי הם (השיר והמקרה) קשורים כרונולוגית ואינטואיטיבית. אם אני טועה אשמח אם תתקנו אותי.

אפשר שזה כפשוטו.

מעדן חלב. לכאורה הדבר הכי פשוט . אבל כמה חומרים רעילים רדיואקטיבים ונוראים, נמצאים אפילו שם במעדן חלב הפשוט. שלא לדבר על כוס קולה............ ד"ש מתרצה ושבת שלום.

למעלה