קופצים למיטה

ben 911

New member
רווית, אם נחשוב בהגיון..נגיע למסקנה.

במקרה שגבר מבוגר הולך לבלות לילה סוער בזרועותיה של צעירה חמת מזג בשנות העשרים או משהו. באמת עדיף שיקח מבעוד מועד איזה כדור ויאגרה או שניים, כדי שיוכל לעמוד בקצב שלה.. אולם זוג מבוגרים בני גילנו...לדעתי זה מיותר.. כי מה הטעם שהגבר יהיה כמו פטיש אוויר? לעומת בת זוגו המסכנה, שאינה מודעת לסכנה הממשמשת וקרבה...מתארת לעצמה הנה אני הולכת עכשיו לחוות סקס עדין אולי מינורי משהו... כשבעצם המניאק הולך לקרוע לה את הצורה.

בן...בו..לא פייר

למה תמיד רווחת המחשבה שרק עם צעירות אפשר לחוות סקס סוער.....מה איתנו יין טוב שמור...מבציר טוב.....מי שייקח 2 כדורים יכול באמת להימצא בזרועותיה של בבחורה אבל בתור בר מינן..[מינון גבוה]פטיש אויר אלק.....בנצוק.....בחייך....

ben 911

New member
ערדניקית..אמרתי

הולך לבלות לילה סוער בזרועותיה של...צעירה לא אמרתי, היות והיא צעירה...אז הלילה יהיה סוער, לא. אני גם מחזיק בדיעה שלך...שאין כמו יין שמור טוב..
אולי היגזמתי באמת עם הפטיש אוויר...קונגו יהיה בסדר.

חחחחחחחחחחח- ערדניקית לא הבנת את אורח המחשבה

של הגברים . הם לא חושבים שרק עם צעירות אפשר לעשות סקס סוער אלא שעם צעירות חייבים להיות בכושר ולספק אותן עם מבוגרות אפשר לפשל והן יספגו את זה יותר בקלות. יש בזה משהו ? לא יודעת.. כשאהיה מבוגרת אדע

אני חושבת שאם שמוליק "מפשל"

לא משנה לבעליו אם זו צעירה או בוגרת יותר....זו פגיעה באגו הגברי ....אנו מנויות על ניחום " הנופלים".. ש ב ת שלום יקירתי....

רווית53

New member
בן כידוע לך

יש גם נשים פריז"ידיות (לא עלינו) אז כמו שלגבר יכולה להיות בעייה באונות גם רשה יכולה לסבול (מחוסר חשק) מדובר באנשים שזקוקים ללחיזוקים במעשה ) בקיצקץ תהנו ותמשיכו לעשות אהבה ולא מלחמה

למה מסכנה בן ? ומאיפה בא לך מינורי ?

אם יש לך מינורי זה כבר בעייה אחרת חחחח לא יודעת אם אני מדייקת אבל חושבת שדווקא למבוגרות זה טוב העמידה האיתנה לאורך זמן מפני שהן קודם כל - גומרות יותר לאט שנית - יודעות יותר להנות מהגוף שלהן ולהנות את גופו של בן הזוג . אהבתי את הפורום שלכם שאתם מרשים לעצמכם לדבר בחופשיות בנושאים שאחרים מעדיפים את השתיקה. בכל מקום אחר גבר לא היה מעיז להעלות את נושא ה"אין אונות" בטבעיות כזאת שמא יחשבו שהוא מדבר על עצמו ושמא גבריותו תיפגע . אבל לי מסוכן להכנס לפה למה אני כשמתחילה לדבר לא שותקת חחחח

odo13z

New member
ציפור......./images/Emo66.gif

רצונך לומר......שאצלך.... לכל סימפוניה יש גם סיום........???? נישמע קצת לא אמין....(:) או....... שמישהו.... מרמה אותך......כל השנים......(:) סיפור ששמעתי פעם..... בקצרה..... : "הייתי בפאריס. הלכתי למופע "לייף שואו"..... מה.......הלכת עם אישתך.....?? "מה פתאום".......???!!! למה לא.......??? מה......ככה היא תראה......ששלושים שנה אני מרמה אותה.......(:) האאאאאאאאאאא.........????????? שבת גמורה.....:)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifגמני הייתי בלייב שואו בפאריס

זה הרג לי חשק למין לחצי שנה לפחות..... טוב זה גם בגלל שאני פולניה...
מה עשה בעלי בחצי שנה הזאת???......... אני משערת שהלך לרעות בשדות זרות.... כנראה שזה היה הטריגר להתחיל לחשוב על אפשרות של פרוק המשפחה..., היום אנחנו פשוט בחברות

ben 911

New member
נכון. גם קונצרט. ../images/Emo13.gif

או סונטה...את יודעת מה? גם סוויטה יכולה להיות לא רעה כלל. הכל בסדר כל עוד זה לא רקוויאם.

בו'נה,,בן,, תגיד ה-../images/Emo79.gifזה אצלך מלידה?

איזו מ(י)ן
מופלא רקמת ב(י)ן ה-
ל-
, "שרבטה אהבה מנצחת" בשם המוסיקה,

ben 911

New member
המוסיקה תמיד "דיברה" אלי, שוש פרסלי. ../images/Emo9.gif

אפילו כשהייתי ילד קטן ושובב..
אמי שהיתה מרוקאית מקצועית.
כשהייתי מכעיסותה.. הייתה מצ'אפחת אותי..חופשי
כשחטפתי סטירה מצלצלת...ניסיתי תמיד לתהות..האם טון הסטירה הוא דו? ♪ או אולי דו דיאז #♪ או דו בימול ♪δ

ש ר ה לה

New member
../images/Emo210.gifקבל זר רקפות בן.

שוב. ניסיתי את כוחי להביא לך תמונה יפה של רקפות ושוב לא הצלחתי..... אבל.... אם מאמא קיבלת רק כאפות. ממני תקבל בהמון הערכה רקפות יפות וביישניות..(בנתיים אסתפק בכלנית
)

שרל'ה,הגיע אלייך המשלוחה של הרקפות,

עכשיו תוכלי בכיף להעניק לבן, בת הגליל!!!! למה כל מילה מתנגנת לי בשיר?

למעלה