קופי בר- בפעם ה-100/ ארוך

קופי בר- בפעם ה-100/ ארוך

הגיעו אלינו אתמול מירושלים חברים מקסימים ומיוחדים שהתחתנו לפני 3/4 חודש ולכן לקחנו אותם למקום בו ידענו שאין סיכוי שנתאכזב. היא- יפה ומוכשרת- נשמה וחברה טובה
הוא- שוטר קשוח ושרמנטי- לא שוטר טיפוסי
לאחר בילבול ונסיון להושיבנו באיזור מעשנים- חלילה
! הובאנו למרפסת המאווררת ומלצרית אנרגטית וחיננית, שהתברר כי גם היא במקור ירושלמית, דבקה אלינו והיתה למופת ולעונג
. מוחיטו- לחיננית מרפי מהברז- למהמם מיץ תפוזים- ליפה, שהיתה קצת חולה מכבי מהחבית- לקשוח רביולי בטטה, שמנת ובייקון (למי שתוהה-אי אפשר להוציא את הבייקון מהמנה וממש לא כדאי, בעצם...לֶמַה?)- לחיננית ולמהמם ריזוטו שרימפס- לקשוח השרמנטי פטריות בחמאה- ליפה הרביולי היה "TO DIE 4"
- רך, נימוח ובעל טעמים עדינים והרמונים של מתיקות עדינה של הבטטה, המליחות העדינה של הבייקון והמרקם המחבר של שמנת עם משהו ירוק -עירית/פטרוזיליה- לא דומיננטי מדי= מעלף
. על פטריות אני לא מתה- אבל אני יודעת שהם טעימות נורא... הריזוטו היה בצבע ורדרד-כתמתם יפה ומיוחד ונאכל בתאבון. עיקריות: פטה כבד אוז- לחיננית- המנה בעיקרון היא "ראשונה" אבל זה מה שבא לי
. המבורגר מדיום רייר למהמם סינטה ליפה ולשרמנטי. הפטה בא עם 4 טוסטונים עם אופציה לבקש עוד, עם אגס מתקתק ובעל צבע בורדו מפתה וחושני. פרוסה יפה ומספקת שנמרחה בהנאה מרובה והשתלבה עם האגס באהבה
ההמבורגר- כרגיל- עסיסי מאד, לחמניה טעימה מאד, ירקות טובים ותוספת של תפו"א קטנים עם בצל ושמן זית- רכים ומתובלים במדויק- שילוב מנצח ותמיד טעים
הסינטה- נתח עגול ועבה שבא עם תפו"א ותרד. לא טעמתי אבל נראה לי שהם נהנו. לקשוח היה חסר רוטב ובעיקר- מזגן- הוא נורא סובל מחום
ולכן וינטלטור ענק הופנה אלינו וגרם לנו להרגיש כמו בצילומי דוגמנות...
לקינוחים: קנולי- לחיננית 2 סופלה שצריך לבקש מבעוד מועד כי הם זקוקים ל-20 דקות בתנור (אל דאגה- המלצרית מתריעה על כך)- למהמם ולשרמנטי טירמיסו ליפה
בקנולי- עליו פינטזתי מהצהריים יש מילוי קרם ריקוטה עם גרידות למינהן-תפוז/לימון. בכל אופן- לדעת כל יושבי השולחן- המילוי מחוספס ולא נעים ללשון
ולכן, לאחר שבא מומחה מטעם המטבח ושמע את הביקורת הממצה שלי (זה מחוספס ובעעע
), הוא החליט לקחת את המנה באלגנטיות ובחיוך אטרקטיבי
. המנה הוחלפה לסלט הפירות הענק שבא טרי מאד, מגוון ביותר+כדור גלידה (כמו בסופלה ע"ע)ורוטב תות- הלוואי עלי כל יום
הסופלה- שוקולד לוריד, פריך מבחוץ, רך ונוזלי מבפנים עם גלידת וניל טובה ואיכותית שנוזלת פנימה. עונג לאוהבים
. טירמיסו- מנה נדיבה מאד, טעימה ועשירה...נחת
. עם אספרסואים הסוף היה 580 שקלים לא כולל שירות- ציון לשבח שהם לא מדגישים זאת בהגשת החשבון ולא הוסיפו "דמי אבטחה". הקנולי, כמובן, ירד מהחיוב... באופן אישי, זו הפעם החמישית שלי בקופי בר ועדיין גורם לי לחזור. אין ספק שיש לו מקום בליבי

meravbr

New member
איזה כיף שנהנתם ../images/Emo24.gif

ואין ספק שהחיננית
בחרה את המנות הטובות ביותר.... ודווקא אני מתה על הקנולי, והרביולי באמת מנה מהממת!!! בדיוק שלחתי זוג חברים שבוע שעבר למסעדה והם חזרו עמוסי חוויות חיוביות וכיפיות ...

זכרתי שאת נורא אוהבת את הקנולי

אבל אני ממש לא יודעת למה- זה היה ממש מחוספס ובעל סיומת שהחזירה אותנו חזרה לשתיה/קינוח אחר ע"מ להעביר את זה מהפה. זה היה ממש מבאס

meravbr

New member
../images/Emo24.gif אמ'של יקרה שלי....

את גם לא אהבת את הפוקצ'ה ברפאל
ואנחנו כל פעם אוכלים (רק שנינו, פעם אחת היינו גם עם הקטנטונת) 1.5 - 2 פוקצ'ות.... כמו שאמרו, |על טעם וריח...." העיקר שנהנתם משאר הארוחה...

מהומה רבה על לא מאומה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז גם אנחנו היינו בקופי בר לראשונה אחרי כל כך הרבה המלצות (שלכם) ונסענו השבוע לחגוג יומהולדת. אז נכון האווירה מדהימה, הפרחים משגעים, המנות מיוחדות ואכן חביבים שם להפליא א-ב-ל לא יצאנו מגידרינו בכללללללללל לטעמי - כבר הייתי במסעדות טובות יותר לא סתם אמרו, על טעם וריח, אין להתווכח!!! בהחלט. מנת הבטטות בייקון שצויינה היתה מצויינת (לדברי הסועד) הפילה בקר גם כן נאכל בתאווה רבה אבל שאר האוכל (תפו"א, המבורגר ביין אדום, פיטריות מנה ראשונה וכבר לא זוכרת מה עוד הסתובב שם) היו מלוחים בטרוף
צחקנו והחלטנו שהטבח כנראה מאוהב אחרת אין סיבה שהאוכל יהיה כ"כ מלוח ובלתי אכיל (לחלק מהסועדים-בעיקר לחוגג הראשי שלשמו היתכנסנו שם) לא נעים לי ובכל זאת (תחשבו שמשוגעת או סתם חסרת טעם?!) פעם ראשונה ואחרונה לא ממש השאיר בי רושם וטעם של עוד...
צר לי. באמת

meravbr

New member
אז מה שעושים במקרה הזה..

פשוט מחזירים את המנה למטבח ומבקשים חדשה, פחות מלוחה... והם פשוט לא מתווכחים כמו במקומות אחרים. עושים כמו שאת מבקשת... אולי תחזרי פעם לחוויה מתקנת ...

בדרך כלל אם לא טעים

אני אכן מחזירה, במקרה דנן כולם כבר קיבלו ולא היה נעים לחכות ולאכול לבד אמרת חוויה מתקנת? אולי אנחנו טיפוסים שנותנים צ'אנס אז מאוד יכול להיות שעוד יתפסו אותנו יושבים שם שוב?!?
ואולי בכל זאת הטבח מאוהב???! אין לדעת...

טוב, די, נשברתי !

אמנם אכלתי בקופי בר ביומולדתי לפני שנתיים, אבל עכשיו מרוב המלצות נשברתי ואמצא לי הזדמנות לאכול שם. אולי ביומולדת של הגברבר עוד שלושה שבועות, או ביומולדת שלי עצמי עוד שלושה חודשים... אבל בא לי !

neta2

New member
רחוב יד חרוצים בת"א מקביל לרחוב

ריבל. וזה באמת המקום האולטימטבי

Lear22

New member
בשבוע הבא

אנחנו חוגגים לבן דוד שלי יומולדת בקופי בר. כל מי שרוצה לנהל שם ארוחה שקטה, לא מומלץ להגיע ביום רביעי... נהיה 12 אנשים, בשולחן אחד ארוך, עם הרבה אלכוהול, אוכל ובלאגן.. החשבון האחרון שלנו בארוחה דומה היה 2200 שקל. נראה מה יהיה הפעם. אני בכל אופן, לוקח את הפילה :))

גידי42

New member
לירוש... יש לי חדשות עבורך

כל מי שרוצה לנהל ארוחה שקטה נקודה. שידיר רגלו מהקופי בר.

Lear22

New member
אולי..

בכל מקרה, שאנחנו נהיה שם, מומלץ שבעתיים.. אני זוכר את הפעם האחרונה שבה אנשים לטשו לעברנו עיניים, בתקווה שנסתום את הפה.. זה לא קרה

Lear22

New member
להנהלת תפוז קשה נורא עם

כמה יוזרים שפועלים באותו מחשב, ולכן הכרטיס שלי לפעמים מתנגש עם זה של אחותי, תלמידה בחופשה.. :))

tache

New member
אז הערב נשים פעמינו לעבר הקופי בר

לחגוג 10 חודשים לנישואינו. (כן, אנחנו מהמתהבים שעדיין סופרים חודשים...) בכל מקרה, מאחר ואיננו תל אביבים ולא מכירים בתל אביב כלום, נשמח (בעצם, אשמח, הוא עדיין לא יודע מה תכננתי להערב) לקבל המלצה על "מה-עוד-אפשר לעשות-בתל-אביב-בערב-יום-חמישי-חוץ-מלאכול" . הכוונה - מקום נחמד ורומנטי לטייל בו באיזור המסעדה,או אולי תמליצו על קב"א? (לא דיסקוטקים או מועדונים..) או שמא יום חמישי הוא יום מועד לפורענות ברחובות תל אביב? מקווה שהבנתם את הראש, טלי

liti

New member
מקוום רומנטי שם באיזור? ../images/Emo5.gif

תחנה מרכזית ישנה?
תחנה מרכזית חדשה?
נו טוב, בטח הבנת שזה לא המקום... אם אתם מחפשים מקום רומנטי לטייל, אז הטיילת יכולה להתאים. אפשר לעשות טיול רגלי (לא קצר) מיפו ועד אזור המלונות או לנמל, לדוגמא, או פשוט לנסוע ליפו עצמה למקום שמשקיף על הים, אך קשה לי להאמין שאחרי ארוחה בקופי בר יהיה לכם כח ללכת. נשמח לשמוע חוויות. שיהיה ב-

למעלה