קופון מעניין

אמנם זה זול, אבל זה לא זול מטורף.

נניח שמדובר בזוג בחדר (כי לישון 4 בחדר לא בא לי, וגם זו נקודת השוואה טובה לחישובים אחרים)

בתאריך הכי זול זה 700 יורו לאדם ונניח להוסיף עוד 70-80 יורו לניקיון + מצעים ומגבות. אז אנחנו מגרדים את ה 800 יורו.
נוסיף ציוד הכי זול - מגיעים ל 900 יורו.

שמעתי שמועה שאם אוכלים ארוחה מפסקת בארץ, זה לא מספיק לכל השבוע, וצריך מידי פעם גם לאכול שם. אני מעריך שאי אפשר לבזבז פחות מ 400 יורו לשבוע על אוכל, וזה בצמצום רב, כולל כמה בישולים בדירה.

אז זה יוצא 1,300 יורו הכי זול.

natyh

New member
לא נכון

לא אם כן אתה לא יודע לבשל ...., אבלל אתה כבר קנית אז מה איכפת לך אם נשלם חצי מחיר ממך , ונהנה מחברותא מעימה של תחרות בשלנים ויצא לנו 700 יורו ?
ומי צריך להוסיף 80 יורו לנקיון מטאטא לא למדו אותך להחזיק ?
ציוד מביאים מהבית אז אין צורך בציוד , אז החישוב שלך נכון עבורך לא עבורנו יא עצלן ...
, אוכל בפעם האחרונה שילמתי 50 יורו אחרי קניה בסופר צרפתי יקר בישלתי ואכלתי שניצלים כל הזמן .
אם אתה רוצה משרתים אז נכון זה עולה עוד 600 יורו תהנה ....

בכלל רמזתי לך מזמן שתחכה אבל לא רצית להקשיב מה לעשות ... עכשיו תהנה ..
.

אני מבשל גרוע

לפעמים הם מחייבים אותך לשלם על ניקיון, לא יעזור שתנקה.
לגבי האוכל, קשה בפחות מ 50 יורו ליום לאדם. לפעמים בא לך לשתות משהו בערב, לא? וזה לא שהסופרמרקטים שם כאלה זולים.

אני דווקא הסתדרתי לא רע
לי יצא ב א מ ת ! זול.

darts5

New member
אם היה בתאריך מתאים לי ואם לא הייתי מזמין כבר

אז הייתי בכיף מזמין קופון כזה.

natyh

New member
מילכוד למה מילכוד ?

מעוז כתב בגילוי לב מדהים ,כדי שלא אתרג אותו בצורה שהמקור לא יסמוך עליה את ידיו אגיד רק שצריך לקרא בין השורות...

וגם לקרא מה כתבתי בנובמבר לא מזיק , בא נגיד שיש גל ביקושים אדיר שמצדיק כנראה את הורדות המחיר ...
, כידוע כשיש הרבה דורשים המחיר יורד ...

למעלה