קופון מעניין

natyh

New member
ובנובמבר

כשצפיתי שתהיה בעיה השנה זה היה צפוי , כשאנשים רצו לקנות חבילות ב 1200 יורו בקלאב בזול, המלצתי לחכות , המחירים האלו מעידים על גל ביטולים .

J3di

New member
אתה חושב ש

שהמחירים בקלאב מד יעופו עכשיו למטה על מקומות שנשארו בינואר-פב' ?

איל שחר

New member
חוקי היצע וביקוש אומרים שאם העונה מתקצרת

ויהיה שלג סביר רק באמצע החורף, הרי שמחירים אמורים לעלות למועדים אלו. לא כן?

Maoz20

New member
כמה תשובות

א. רוב המקומות לחודש ינואר כבר נמכרו לישראלים, בפברואר האירופאים יוצאים לחופשה שלהם כך שרוב המועדונים נהנים מתפוסה מלאה.
יכול להיות מבצע נקודתי על מועדון מסויים אבל כרגע זה לא נראה באופק.

ב. לגבי שלג - העונה מבחינת רובנו מתחילה בינואר ועד אז..., מספיק DUMP אחד של שלג + טמפ' נמוכות ואת השאר יעשו תותחי השלג, כך שאני לא ממש דואג, יש לנו מספיק זמן.....
בשנה שעברה בתאריך הזה עוד קיצצו דשא בלה פלאן.

ג. לגבי הקופונים, כלל אצבע בתיירות, אם מישהו מוכר את עצמו בקופונים כנראה שהוא נתקע עם מקומות במטוס ומנסה בכל דרך למכור גם אם זה בהפסד מסויים. (רואים את זה בעיקר בקייץ)
השנה קרה דבר מעניין בתיירות החורף , מס' ספקי תיירות החליטו שאנחנו מעצה של כ 50000 גולשים לפחות וכל אחד מהם חכר מטוס משלו לכל העונה בכל שבוע.
(קלאב מד לקחו 3 מטוסים , אחד מהם ג'מבו של כ 400 נוסעים, ס'י דיל הוסיפו טיסה לגרנובל מעבר למטוס שלהם לאיטליה, אופיר טורס לקחו מטוס וגם עד ספק שאני לא ממש מכיר חכר מטוס שלם לליון )
הם יצרו היצע מטורף של מקומות בטיסות ביחס לכמות הגולשים.
רוב הגולשים עדיין טסים לקלאב מד, אח"כ סקי דיל ואופיר טורס וכמובן כל הגולשים בחופשות עצמאיות או למזרח אירופה ואנדורה.
במילים אחרות, למישהו יש מטוס לא מלא והעונה בפתח..... וזו הסיבה (כנראה) לקופונים.

מעוז

elotan

Member
שישה

אבל אולי חלק מאלה שנוסעים איתי מספיק דפוקים בשביל לרצות לטוס ב 6 בבוקר

eveik

New member
שמעתי דברים אחרים לגמרי לגבי השלג

בדיוק הייתי בואל טורנס שבוע שעבר והמצב ממש לא אופטימי כמו שאתה מתאר. אומנם אנחנו בתחילת העונה והכל, אבל לפי מה שהבנתי לפני 3 שנים היה מצב דומה והעונה הייתה על הפנים. אנשים חוששים משידור חוזר.

עם כל הכבוד לתותחי השלג - השלג הכי טוב יורד מהשמיים.

איל שחר

New member
למה בעצם הם מזמינים מטוס לפני שיש הזמנות של

גולשים? למה לא מחכים לראות כמה הזמנות תהיינה ולאן ואז לחכור מטוסים ולו בשיתוף עם ספק אחר?

Maoz20

New member
כמה סיבות

הספקים הגדולים (קלאב מד,אופיר , סקי ) יודעים להעריך נכונה את כמות הנסועים השנתית שלהם ולכן הם מזמינים מטוסים כבר חצי שנה מראש וחותמים על החוזים מול חברות התעופה, לרוב הם צודקים ואם הם מזהיים מספיק זמן מראש, הם גם יכולים לבקש מטוס קטן יותר ולא להסתכן.
אם הם יעבדו לפי שיטתך וינסו לצבור קודם הזמנות מצד לקוחות ולהתחייב למחיר , מי מבטיח להם שהתימחור של הטיסה לא יעלה את מחיר החבילה שעליו הם בנו ?
או שבכלל חברת התעופה תוכל להקצות להם מטוס או כמות מושבים שלה הם זקוקים?

לגבי עצתך השנייה של חלוקה של המטוס עם ספק אחר, יש קצת אגו (כל ספק רוצה להראות שהוא מסוגל למלא מטוס ) .
בתחילה העונה ,שמעתי |(יש הרבה שמועות בענף שלי ) שסקי הציעו לספק אחר להתחלק איתם במטוס לגרנובל, איני יודע אם המהלך הזה קרם עור וגידים.

ומצד שני, יש גם ספקים שרוצים לעשות קפיצת מדרגה ולהיכנס לליגה של הגדולים וחוכרים מטוס על פי צפי/תחזית של מכירות, כפי שאירע השנה.
הם עשויים להרוויח בגדול או חלילה להפסיד את המכנסיים.

מעוז

sgebay

New member
כדאי לקרוא את האותיות הקטנות

המחירים האלה בהחלט שווים אבל מדובר על דירות מאוד קטנות בבתי דירות עם סטנדרד מינימום כלומר בלי ג'קוזי בלי בריכה בלי סאונה בלי חדר סקי מחומם ו-4 בדירה זה אומר שניים ישנים בסלון
שיהיה ברור אני לא פוסל את זה בכלל אבל אני באופן אישי אעדיף לשלם עוד 100-200 יורו ולקבל תנאים יותר טובים.

eveik

New member
מדובר פה על 600 יורו

איפה אתה משיג תנאים טובים יותר ב700-800 יורו?
מה שכן - זה לא כולל הדרכה, ציוד ואוכל. גם לא ממש הבנתי את "המחיר אינו כולל מצעים, מגבות וניקיון סופי." - מה בדיוק זה אומר? שאני אצטרך לשלם שם תוספת על כל זה? או שאני מביא מצעים מגבות וצריך לנקות בעצמי?

אגב, יש למישהו מושג אם הסקי פס בואל טורנס תקף רק לעמק עצמו?

sgebay

New member
ישנת פעם 4 בחדר בדירה של 12-15מטר?

אני כן ולא רוצה לחזור על החויה. יש אלטרנטיבות טובות יותר.

eveik

New member
אפשר להזמין גם 2

זה אומר שהולכים לדחוף לנו עוד 2 אנשים זרים לחדר?

אגב - אתה מוזמן לשתף באלטרנטיבות טובות יותר :)

sgebay

New member
סתם לדוגמא

לפני שנתיים ישנתי בOxalys בואל טורנס - זה היה לפני שסקי דיל שיווקו אותם ואני השגתי את זה דרך סוכן נסיעות. בית דירות מדוגם ונוח עם כל מה שצריך ואנו ישנו שישה אנשים בדירה עם שלושה חדרי שינה + סלון במחיר של כ-1000 יורו לאדם. טסנו עם אל על כך שאני מניח שבתכנון זהיר ומוקדם מראש עם איזי ג'ט אפשר היה לסגור את החבילה הזו גם ב-850 יורו.
להדגיש - מי שרק היום חושב על החופשה לא יוכל להשיג דברים כאלה אבל מי שמתכנן וסוגר מראש ביולי - בהחלט כן!

eveik

New member
הגעת לבד? או שהתארגנתם שישה חברים?

1000 יורו זה רק הטיסה והלינה או שכולל עוד דברים? כמה בסופו של דבר עלתה כל החופשה? איפה אכלתם? לקחתם ציוד/הדרכה?

כן, אבל...

אני מסכימה עם השורה התחתונה שלך, אבל -
א. בתור סטודנטית נצחית, היו כבר מקרים שבהם זה היה "או נסיעה מאוד בזול או לא לנסוע בכלל" - במקרה הזה, לפעמים עדיף תנאים פחות טובים, והעיקר לקבל קצת לבן.
ב. לי נשמע שהדיל הזה מעולה בתור חופשה נוספת. חופשה אחת קצת ספרטנית, וחופשה נוספת שאפשר גם להתפנק בה. לא כל כך נורא

למעלה